nemuzu za to ze ten zelenej ztratil svou vahu kdyz ho par lidi pise za kazdou vetou....
byl to samozrejmne vtipek......

Moderator: Czech Moderators
Mas recht, zelenej je =kopecek= a ten uz nema vubec zadnou vahufrankie_doparoma wrote:kdyby to bylo narceni z korupce pouzil bych nakej takovejhle smajlik![]()
![]()
![]()
![]()
nemuzu za to ze ten zelenej ztratil svou vahu kdyz ho par lidi pise za kazdou vetou....
byl to samozrejmne vtipek......
mantel wrote: FC Vykur capa za letu. Kde na ty názvy chodí ?
Je to vtipný a určitě jako nadsázka, za mě proč nepupajdi13 wrote:mantel wrote: FC Vykur capa za letu. Kde na ty názvy chodí ?
Vytáhl jsem si toto z jednoho turnaje u nás na foru a byl bych rád , kdyby jsme tady společně dokončili tu diskuzi , kterou tu Patrik započal a tak nějak se nedořešila.
Uhel pohledu na vulgaritu je opravdu u každého jiný , viz nedávná diskuze o tom,že když někdo "mele hovna" , tak ne každý to bere uplně v klidu.
U názvu týmu je to ještě o kousek horší, měl by to být reprezentativní název, tento tým hraje divizi C a nejsem si jistý , jestli tohle je to pravé ořechové.
Zajímá mě názor zbytku SP fora.
El,ty chceš,aby ti někdo vykouril ?Big El wrote:To je těžký. Obecně asi vulgarismy nebrat - a tohle lze těžko považovat za "nevulgarismus". Na druhou stranu je to možné brát i jako nadsázku, asi by byl rozdíl, kdyby si tým nazval:
Vykur pero nebo Vykur mi ho...
to jsem nepsal, nebo jsem aspon nechtel, jen me zarazilo proc pupajdi zminuje ze hraje Cecko......Big El wrote: Souhlasím i s frenkiem. Kdyby tým nedávno začal, tak by ban (nebo jiný trest) nebo "nucenou změnu názvu" pochopil.
SP ne, sněhulák jocrueface1 wrote:El,ty chceš,aby ti někdo vykouril ?Big El wrote:To je těžký. Obecně asi vulgarismy nebrat - a tohle lze těžko považovat za "nevulgarismus". Na druhou stranu je to možné brát i jako nadsázku, asi by byl rozdíl, kdyby si tým nazval:
Propó,jede vám SP?
Přesně tak. Sněhulák jede:crueface1 wrote:El,ty chceš,aby ti někdo vykouril ?Big El wrote:To je těžký. Obecně asi vulgarismy nebrat - a tohle lze těžko považovat za "nevulgarismus". Na druhou stranu je to možné brát i jako nadsázku, asi by byl rozdíl, kdyby si tým nazval:
Propó,jede vám SP?