Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

frankie_doparoma
Member of the Soccer Project Association

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by frankie_doparoma »

kdyby to bylo narceni z korupce pouzil bych nakej takovejhle smajlik :o :x :evil: :!:
nemuzu za to ze ten zelenej ztratil svou vahu kdyz ho par lidi pise za kazdou vetou....
byl to samozrejmne vtipek...... :roll:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

frankie_doparoma wrote:kdyby to bylo narceni z korupce pouzil bych nakej takovejhle smajlik :o :x :evil: :!:
nemuzu za to ze ten zelenej ztratil svou vahu kdyz ho par lidi pise za kazdou vetou....
byl to samozrejmne vtipek...... :roll:
Mas recht, zelenej je =kopecek= a ten uz nema vubec zadnou vahu :mrgreen: - koukni na to ,- jsem rad,že jsem to pochopil správně :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Maro1995
Team Board Member

Post by Maro1995 »

pane šerife,pokud chcete hrát turnaj o pohárek American 2012 druhý ročník,tak laskavě potvrďte svojí přihlášku na tomto fóru

http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 3&t=152110 :D
Big El

Post by Big El »

Když už jsem v tomto topicu...

Pupi, předpokládám, že Palo Ti psal, že hlídám jeho tým a bylo to na nejednom místě i zde na fóru. Ale přesto, když už tu jsem, tak to ještě jednou oficíálně oznamuji. Bohatě dotované turnaje společně nehrajeme, pokud vím hrajeme společný jediný - Spamer - a věřím, že startovné 7776 fakt není problematické :P Hlídám jej od zítřka (ale asi se lognu už dnes po 22h) do neděle 27.8.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

mantel wrote: FC Vykur capa za letu. Kde na ty názvy chodí ? :)

Vytáhl jsem si toto z jednoho turnaje u nás na foru a byl bych rád , kdyby jsme tady společně dokončili tu diskuzi , kterou tu Patrik započal a tak nějak se nedořešila.
Uhel pohledu na vulgaritu je opravdu u každého jiný , viz nedávná diskuze o tom,že když někdo "mele hovna" , tak ne každý to bere uplně v klidu.

U názvu týmu je to ještě o kousek horší, měl by to být reprezentativní název, tento tým hraje divizi C a nejsem si jistý , jestli tohle je to pravé ořechové.
Zajímá mě názor zbytku SP fora.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
léblík

Post by léblík »

pupajdi13 wrote:
mantel wrote: FC Vykur capa za letu. Kde na ty názvy chodí ? :)

Vytáhl jsem si toto z jednoho turnaje u nás na foru a byl bych rád , kdyby jsme tady společně dokončili tu diskuzi , kterou tu Patrik započal a tak nějak se nedořešila.
Uhel pohledu na vulgaritu je opravdu u každého jiný , viz nedávná diskuze o tom,že když někdo "mele hovna" , tak ne každý to bere uplně v klidu.

U názvu týmu je to ještě o kousek horší, měl by to být reprezentativní název, tento tým hraje divizi C a nejsem si jistý , jestli tohle je to pravé ořechové.
Zajímá mě názor zbytku SP fora.
Je to vtipný a určitě jako nadsázka, za mě proč ne 8) A
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
ps2512

Post by ps2512 »

Dle mého skromného názoru: vulgarismy ne, ale tento název mi zrovna nevadí
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
frankie_doparoma

lol, kazdyho to slovo samostatne neni nic spatnyho tak nevim proc by melo dohromady bejt spatny

btw. a co ze hraje Cecko? to jako kdyby hral treba gecko tak se muze jmenovat FKMB Vyblity Chcanky? ale kdyz se dostane vejs tak dostane pres prsty.......?!
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Mňa jeho názov celkom pobavil a rozhodne mi nevadí. A napokon - nie je tam žiadny vulgarizmus.

Btw. ten manažér to hrá už dosť dlho a chcieť po ňom teraz, aby si zmenil názov, to by mi prišlo podobné ako keď teraz Armstrongovi zobrali tituly z TdF.
Last edited by Hippopotamus on Sun Aug 26, 2012 4:22 pm, edited 1 time in total.
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Big El

Post by Big El »

To je těžký. Obecně asi vulgarismy nebrat - a tohle lze těžko považovat za "nevulgarismus". Na druhou stranu je to možné brát i jako nadsázku, asi by byl rozdíl, kdyby si tým nazval:

Vykur pero nebo Vykur mi ho...

Osobně se z toho názvu chechtám do teď. Dokonale mě odboural. Představa letícího čápa a pod ním "se snažící" čápice... :lol:

Souhlasím i s frenkiem. Kdyby tým nedávno začal, tak by ban (nebo jiný trest) nebo "nucenou změnu názvu" pochopil. Ale když už tým hraje dlouho a doteď to nikomu nevadilo, tak bych se být manažerem takového týmu hodně divil a myslel si, že někomu vadí, že se snažím prodrat vzhůru. Samozřejmě - měla by být rovnost pro všechny - hodně jsme se vztekali, když Raffinovi prošlo něco, co by géčkaři nikdy neprošlo. Ale zase bych to bral jako nějakou promlčecí lhůtu. Vždyť nějakým trestem by byly manažerovi sebrány roky snažení a přitom je svým způsobem chyba čerifů, že na to nepřišli dřív...
Elnino Prague

crueface1

Post by crueface1 »

Big El wrote:To je těžký. Obecně asi vulgarismy nebrat - a tohle lze těžko považovat za "nevulgarismus". Na druhou stranu je to možné brát i jako nadsázku, asi by byl rozdíl, kdyby si tým nazval:

El,ty chceš,aby ti někdo vykouril ? :mrgreen:

Propó,jede vám SP?
FC Crue Olomouc, crueface, F.49
Image
Relax nade vše:)
frankie_doparoma

Big El wrote: Souhlasím i s frenkiem. Kdyby tým nedávno začal, tak by ban (nebo jiný trest) nebo "nucenou změnu názvu" pochopil.
to jsem nepsal, nebo jsem aspon nechtel, jen me zarazilo proc pupajdi zminuje ze hraje Cecko...... :?:
impossible

Post by impossible »

crueface1 wrote:
Big El wrote:To je těžký. Obecně asi vulgarismy nebrat - a tohle lze těžko považovat za "nevulgarismus". Na druhou stranu je to možné brát i jako nadsázku, asi by byl rozdíl, kdyby si tým nazval:

Propó,jede vám SP?
SP ne, sněhulák jo :)
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
Big El

Post by Big El »

crueface1 wrote:

Propó,jede vám SP?
Přesně tak. Sněhulák jede:

http://snowmane.soccerproject.com/spnew ... erview.php

Jo, chci. Nejlépe nějaká dlouhonohá blonďatá sedmnáctka :P (sorry za OT)

frenkie: Vím, co jsi psal a co ne a souhlas byl s tím, že by bylo divné klepat Céčkaře přes prsty...
Elnino Prague

léblík

Post by léblík »

Jde vyloženě o subjektivní pohled na to co je vulgarismus a co je nemístný, tady je to dost očividně vidět. Já jsem dost tolerantní a jako vulgarizmus mi určitě ani jedno slovo z názvu toho týmu nepřijde 8) Kdyby se mělo postihovat za tohle tak je to pekelná buzerace a dost úzkoprsá 8)
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”