Prozatím veliká gratulace silné trojce Crůů , Tomkyč , Íčko pecka kluci
Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha
Moderator: Czech Moderators
-
pupajdi13
- Member of the Soccer Project Association
Re: Šlechtická Mince 27 - PSko vyřazen v pvním kole
Večer celkový sumář dnešního nabitého dne + včerejší simulace ve 22h-.
-
frankie_doparoma
hmm super, koukam ze me zas ceka Sutr
i kdyz obhajci vetsinou brzo zklamou, tak snad to prijde ted
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
tomkycz
když ty udržíš první poločas všechny hráče na uzdě a za druhý si necháš udělit 9 žlutejch, cos těm hráčům v šatně o přestávce provedl ? Máš ale recht, nasere to. SP není spravedlivej...léblík wrote:Jsem pěkně nasranej. Se na to podívej nesmyslná redka mi to posrala a ráno v lize jsem chytil dokonce dvě, dík randome . . .gratulace Íčko
4x jsem zkontroloval celou sestavu, ať mi zas nenastoupí nějaký junior. Pro postup jsem udělal vše možné, tak snad to dneska vyjde.
SP je jako život. Život taky není spravedlivejtomkycz wrote:když ty udržíš první poločas všechny hráče na uzdě a za druhý si necháš udělit 9 žlutejch, cos těm hráčům v šatně o přestávce provedl ? Máš ale recht, nasere to. SP není spravedlivej...léblík wrote:Jsem pěkně nasranej. Se na to podívej nesmyslná redka mi to posrala a ráno v lize jsem chytil dokonce dvě, dík randome . . .gratulace Íčko
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
léblík
Infiltroval se mi do šatny Franz Straka a dal jim napůl sešitej a napůl rudej tatarák, takže s tim už nešlo nic dělat. Tak to je jasný, že nespravedlivejtomkycz wrote:když ty udržíš první poločas všechny hráče na uzdě a za druhý si necháš udělit 9 žlutejch, cos těm hráčům v šatně o přestávce provedl ? Máš ale recht, nasere to. SP není spravedlivej...léblík wrote:Jsem pěkně nasranej. Se na to podívej nesmyslná redka mi to posrala a ráno v lize jsem chytil dokonce dvě, dík randome . . .gratulace Íčko
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
-
pupajdi13
PLAY-OFF
Olekšovice už jsme probrali,tak pokračujeme.
Bohemians Jenikov..... 0 : 0..... FC Crue Olomouc
penalty - 7 : 8
výkony - 132 : 131
.....vs.....
Štístko stálo při Crůůovi a tak se podívá mezi 8 nejlepších , tam už bude muset o dost přitvrdit muziku na výkonu .
Každopádně gratulace LG kamaráde
Litomerice losers Club de Fotbal..... 2 : 1..... Brujeria
výkony - 142 : 139
.....vs.....
Parádní výkony a zasloužený postup Rockyho.....perličkou na zápase je fakt,že se domácím zranil hráč a nastoupil náhradník,který zahrál ještě o bod lépe ....že by Tomkyč ještě nechtěl ukázat všechny trumfy

Mission Impossible..... 3 : 2 ..... FC MAROWITCH
výkony - 139 : 137
.....vs.....
Další krásnej mač...přiznám se,že jsem čekal,jak to ted leblik zahraje sám po tom Tomkyčovém skvělém zástupu v minulem ročníku , laťka byla nastavena hodně vysoko a leblikovi se zlomila tyč hned na prvním výskoku.
Íčko je mega dravec , já mu gratuluju a snad to není naposledy v tomto ročníku , urvi co můžeš brachu
Šutrteam..... 1 : 0 ..... FC Letenská šlechta
výkony - 140 : 139
.....vs.....
Tak naše mise tu končí , jeden bodík rozdílu šutříkovi stačil k tomu golu, škoda,škoda
, měl jsem vnitřní tušení na penalty a málem se trefil ....i tak musím zhodnotit svou letošní učast jako kvalitní a loučit se s turnajem výkonem 139 je na pohodu
- gratulace šutříku.
Fc Mantel..... 2 : 1..... Baníček
výkony - 144 : 133
.....vs.....
Podle očekávání neměl Onula šanci , i když to výsledkově není vidět, Mantelík neponechal nic náhodě a svého soupeře degradoval do role míčonoše....gratulujeme.
Olekšovice už jsme probrali,tak pokračujeme.
Bohemians Jenikov..... 0 : 0..... FC Crue Olomouc
penalty - 7 : 8
výkony - 132 : 131
.....vs.....
Štístko stálo při Crůůovi a tak se podívá mezi 8 nejlepších , tam už bude muset o dost přitvrdit muziku na výkonu .
Každopádně gratulace LG kamaráde
Litomerice losers Club de Fotbal..... 2 : 1..... Brujeria
výkony - 142 : 139
.....vs.....
Parádní výkony a zasloužený postup Rockyho.....perličkou na zápase je fakt,že se domácím zranil hráč a nastoupil náhradník,který zahrál ještě o bod lépe ....že by Tomkyč ještě nechtěl ukázat všechny trumfy
Mission Impossible..... 3 : 2 ..... FC MAROWITCH
výkony - 139 : 137
.....vs.....
Další krásnej mač...přiznám se,že jsem čekal,jak to ted leblik zahraje sám po tom Tomkyčovém skvělém zástupu v minulem ročníku , laťka byla nastavena hodně vysoko a leblikovi se zlomila tyč hned na prvním výskoku.
Íčko je mega dravec , já mu gratuluju a snad to není naposledy v tomto ročníku , urvi co můžeš brachu
Šutrteam..... 1 : 0 ..... FC Letenská šlechta
výkony - 140 : 139
.....vs.....
Tak naše mise tu končí , jeden bodík rozdílu šutříkovi stačil k tomu golu, škoda,škoda
Fc Mantel..... 2 : 1..... Baníček
výkony - 144 : 133
.....vs.....
Podle očekávání neměl Onula šanci , i když to výsledkově není vidět, Mantelík neponechal nic náhodě a svého soupeře degradoval do role míčonoše....gratulujeme.
Last edited by pupajdi13 on Wed Sep 05, 2012 9:05 pm, edited 5 times in total.
Co se bojíšfrankie_doparoma wrote:hmm super, koukam ze me zas ceka Sutr![]()
Šutr
Šutrteam B3
Šutrteam B3
-
tomkycz
Re: Šlechtická Mince 27 - pupajdi nestačil na obhájce trofej
a sakra, jede se k beruškám. Ani nevím, jestli jsem s nimi někdy hrál... jelikož narozdíl od nás hrají ligu na pohodu, určitě jsou v zápase favority...
Tssss v lize máš lehkej domácí zápas s 12 týmem a berušky po lize víc než 140 nehrajoutomkycz wrote:a sakra, jede se k beruškám. Ani nevím, jestli jsem s nimi někdy hrál... jelikož narozdíl od nás hrají ligu na pohodu, určitě jsou v zápase favority...
-
tomkycz
v naší divizi není lehkého zápasu kromě zápasu s halou madridsexy kote wrote:Tssss v lize máš lehkej domácí zápas s 12 týmem a berušky po lize víc než 140 nehrajoutomkycz wrote:a sakra, jede se k beruškám. Ani nevím, jestli jsem s nimi někdy hrál... jelikož narozdíl od nás hrají ligu na pohodu, určitě jsou v zápase favority...
-
frankie_doparoma
tomkycz: kazdej zapas muze byt lehkej kdyz ty sam si dostatecne silnej :p
jinak koukam ze nam to vylosovalo rozhodciho 93%, doufam ze do pistiho vikendu si uz vyberu tu smulu ktera me provazi poslednich par dni a dohraju aspon v 10 lidech
jinak koukam ze nam to vylosovalo rozhodciho 93%, doufam ze do pistiho vikendu si uz vyberu tu smulu ktera me provazi poslednich par dni a dohraju aspon v 10 lidech
-
tomkycz
a když si na ho... manažer a ještě máš tým samýho lůzra tak je těžký kde co...frankie_doparoma wrote:tomkycz: kazdej zapas muze byt lehkej kdyz ty sam si dostatecne silnej :p
-
frankie_doparoma
no nevim, dal jsem na tva slova a kouknul jsem na posledni tym mimo Hala Madrid, ten banik a ten ma ctyri svy nejlepsi hrace s bp 70 a z toho jsou to dva golmani a jeden 30 letej CM..nevim, me prijde slabej jak cajicek teda:)
-
tomkycz
výkony hráčů mě nezajímaj, pro mě je důležité, kolik je schopen zahrát jako tým, a to dle BS dokáže hrát přes 140. V pondělí hraju s desátým, a ten za optimálních okolností dá přes 143, venku cca 141, takže nemůžu absolutně nic vypustit a doufat, že soupeř nenastaví optimálně. Ještě pokud nemám TS na 100%frankie_doparoma wrote:no nevim, dal jsem na tva slova a kouknul jsem na posledni tym mimo Hala Madrid, ten banik a ten ma ctyri svy nejlepsi hrace s bp 70 a z toho jsou to dva golmani a jeden 30 letej CM..nevim, me prijde slabej jak cajicek teda:)