Prozatím veliká gratulace silné trojce Crůů , Tomkyč , Íčko pecka kluci

Moderator: Czech Moderators
když ty udržíš první poločas všechny hráče na uzdě a za druhý si necháš udělit 9 žlutejch, cos těm hráčům v šatně o přestávce provedl ? Máš ale recht, nasere to. SP není spravedlivej...léblík wrote:Jsem pěkně nasranej. Se na to podívej nesmyslná redka mi to posrala a ráno v lize jsem chytil dokonce dvě, dík randome . . .gratulace Íčko
SP je jako život. Život taky není spravedlivejtomkycz wrote:když ty udržíš první poločas všechny hráče na uzdě a za druhý si necháš udělit 9 žlutejch, cos těm hráčům v šatně o přestávce provedl ? Máš ale recht, nasere to. SP není spravedlivej...léblík wrote:Jsem pěkně nasranej. Se na to podívej nesmyslná redka mi to posrala a ráno v lize jsem chytil dokonce dvě, dík randome . . .gratulace Íčko
Infiltroval se mi do šatny Franz Straka a dal jim napůl sešitej a napůl rudej tatarák, takže s tim už nešlo nic dělat. Tak to je jasný, že nespravedlivejtomkycz wrote:když ty udržíš první poločas všechny hráče na uzdě a za druhý si necháš udělit 9 žlutejch, cos těm hráčům v šatně o přestávce provedl ? Máš ale recht, nasere to. SP není spravedlivej...léblík wrote:Jsem pěkně nasranej. Se na to podívej nesmyslná redka mi to posrala a ráno v lize jsem chytil dokonce dvě, dík randome . . .gratulace Íčko
Co se bojíšfrankie_doparoma wrote:hmm super, koukam ze me zas ceka Sutr![]()
i kdyz obhajci vetsinou brzo zklamou, tak snad to prijde ted
Tssss v lize máš lehkej domácí zápas s 12 týmem a berušky po lize víc než 140 nehrajoutomkycz wrote:a sakra, jede se k beruškám. Ani nevím, jestli jsem s nimi někdy hrál... jelikož narozdíl od nás hrají ligu na pohodu, určitě jsou v zápase favority...
v naší divizi není lehkého zápasu kromě zápasu s halou madridsexy kote wrote:Tssss v lize máš lehkej domácí zápas s 12 týmem a berušky po lize víc než 140 nehrajoutomkycz wrote:a sakra, jede se k beruškám. Ani nevím, jestli jsem s nimi někdy hrál... jelikož narozdíl od nás hrají ligu na pohodu, určitě jsou v zápase favority...
a když si na ho... manažer a ještě máš tým samýho lůzra tak je těžký kde co...frankie_doparoma wrote:tomkycz: kazdej zapas muze byt lehkej kdyz ty sam si dostatecne silnej :p
výkony hráčů mě nezajímaj, pro mě je důležité, kolik je schopen zahrát jako tým, a to dle BS dokáže hrát přes 140. V pondělí hraju s desátým, a ten za optimálních okolností dá přes 143, venku cca 141, takže nemůžu absolutně nic vypustit a doufat, že soupeř nenastaví optimálně. Ještě pokud nemám TS na 100%frankie_doparoma wrote:no nevim, dal jsem na tva slova a kouknul jsem na posledni tym mimo Hala Madrid, ten banik a ten ma ctyri svy nejlepsi hrace s bp 70 a z toho jsou to dva golmani a jeden 30 letej CM..nevim, me prijde slabej jak cajicek teda:)