Divize A

Moderator: Czech Moderators

palo
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by palo »

Papa Bouba Diop wrote:já teď nějak řeším všechno možné jenom ne SP a obávám se, že tato sezóna bude dost možná i má poslední, uvidíme..

od minulého pátku jsem byl mimo internet i mimo čr takže s nastavováním byla docela sranda, na ligu jsem tak nějak odhadoval kdo se vykartuje a podle toho nastavoval atd :) ted tak nějak napravuju škody :)

v pondělí z toho byla ještě solidní remíza u Sharkyho po výkonech 146:146, pak jsem doma urval Ratboř po výkonech 145:138, v poháru jsem přešel hladce dál, ve čtvrtek s Raffinem už jsem nastaveno neměl a i kdyby tak bych po poháru na jeho 149 těžko hledal protizbraň, dneska s Adjudem remíza, mít tým v obvyklé kondici tak bych vyhrál...

škoda že to dneska Mantelovi nevyšlo aspon na remízu..Raffin už to má při zbývajícím losu asi jasný, ale o druhé místo to může být ještě otevřený boj...já už si tu bramboru uhlídám :)
Nekonči - bude Tě to mrzet...Klidně to flákej a spadni třeba do Géčka,stačí se sem tam lognout na 5-10 minut a pohlídat si smlouvy,ale kdykoliv to můžeš znovu nastartovat.Vždycky je to lepší než začínat úplně znova.Definitivně pustit to pak můžeš vždycky...
A kromě toho bys nám tady chyběl... :wink:
Image
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

palo wrote:
Papa Bouba Diop wrote:já teď nějak řeším všechno možné jenom ne SP a obávám se, že tato sezóna bude dost možná i má poslední, uvidíme..

od minulého pátku jsem byl mimo internet i mimo čr takže s nastavováním byla docela sranda, na ligu jsem tak nějak odhadoval kdo se vykartuje a podle toho nastavoval atd :) ted tak nějak napravuju škody :)

v pondělí z toho byla ještě solidní remíza u Sharkyho po výkonech 146:146, pak jsem doma urval Ratboř po výkonech 145:138, v poháru jsem přešel hladce dál, ve čtvrtek s Raffinem už jsem nastaveno neměl a i kdyby tak bych po poháru na jeho 149 těžko hledal protizbraň, dneska s Adjudem remíza, mít tým v obvyklé kondici tak bych vyhrál...

škoda že to dneska Mantelovi nevyšlo aspon na remízu..Raffin už to má při zbývajícím losu asi jasný, ale o druhé místo to může být ještě otevřený boj...já už si tu bramboru uhlídám :)
Nekonči - bude Tě to mrzet...Klidně to flákej a spadni třeba do Géčka,stačí se sem tam lognout na 5-10 minut a pohlídat si smlouvy,ale kdykoliv to můžeš znovu nastartovat.Vždycky je to lepší než začínat úplně znova.Definitivně pustit to pak můžeš vždycky...
A kromě toho bys nám tady chyběl... :wink:
Papá bojuj....

Ještě tu dnes nikdo nezmínil Oslíčkovo remízu s Raffinem... krásná práce

Adjud je nyní sice až 12.tý, ale hraje poslední tři zápasy s vyprodávajícími týmy, takže 9boodů by měl mít jasný, ale ani ty mu stačit nemusí. Nejvíce bude záležet na souboji FC Sharky - Pardubice v pondělí....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
katerina
Team President

Post by katerina »

mantel wrote:Fc Mantel 0 - 1 me_dinamo
výkony 150:152

Tímto zápasem jsou asi medaile rozdány, nezbývá než soupeři pogratulovat, byl jednoznačně lepší.
Proč si nevymenil kouče? Nešlo to?
13.season: H1604 2.m.
14.season: G535 1.m.
15.season: F179 3.m.
16.season: F179 5.m
17.season: F179 1.m
mantel

Post by mantel »

katerina wrote:
mantel wrote:Fc Mantel 0 - 1 me_dinamo
výkony 150:152

Tímto zápasem jsou asi medaile rozdány, nezbývá než soupeři pogratulovat, byl jednoznačně lepší.
Proč si nevymenil kouče? Nešlo to?
jsem ho vyměnil při zápasu u něj. Daly se prodloužit smlouvy, ale to já nedělám (ale on to udělal), protože se pak nedoplatím za ligu.
oslicek

Post by oslicek »

calin_g wrote:let me clear something up for you guys: at the end of the last season i was on vacation and i didn't log in SP in that period (the last week of the season). when i came home (monday night, first day of the new season) my team was in a bad shape. i missed the start of the season because of bad morale for reserves and bad condition for the players in the first 11. but i still wanted to get the team back in form and keep going. that's why i played against me_dinamo with my best team, also a few matches after that. but by the time the match against raffin came some personal problems made me don't give a damn anymore about SP. that's why i played with a very bad team against raffin. in the same day i made the decision to sell all my players. and i did. that's all there is to it. florin accuses me of giving the 3 points to raffin... that's ridiculous for 2 reasons: 1. i have a real life, i don't live in SP and for me my real life and the problems of those who i love are more important than a stupid online game. and 2. it's ridiculous and hypocritical for someone like him who fixed matches with adjud and sharky to accuse me of making someone else's games. i always played for myself, because this is a game, an individual game and not more. if others are deluded and think they should start crusades in the name of their flag and country it's their problem, fortunately i still have a brain and see things for what they are.
it is sad to read such comment. you do not need to defend yourself. everybody can see that you are GREAT manager since as far as i know you played always fair-play. socceproject is the game nothing else, exactly as you wrote. we are not slaves of the game. it brings emotions to real life, but it is not real life. hope you re-built your squad soon and come back to A again with stronger team.
oslicek

Post by oslicek »

řekl bych, že záchrana se už povedla, takže opět spokojenost - měl sem dva zápasy docela kliku - a to jak se sharkym, tak s raffinem. potřebuju obnovit smlouvu trenérovi, asi to udělám v neděli :-).

z áčka se stává pěkná divočina - myslím, že by se mohlo rozdávat i tropické ovoce, protože některé příspěvky jsou extrémně urážející, ale tak nějak cítím, že vlastníkovi hry je to tak nějak jedno.

budu držet palce oliwapolovi na záchranu, ale bude to mít extrémně těžké.
oliwapol

Post by oliwapol »

oslicek wrote:řekl bych, že záchrana se už povedla, takže opět spokojenost - měl sem dva zápasy docela kliku - a to jak se sharkym, tak s raffinem. potřebuju obnovit smlouvu trenérovi, asi to udělám v neděli :-).

z áčka se stává pěkná divočina - myslím, že by se mohlo rozdávat i tropické ovoce, protože některé příspěvky jsou extrémně urážející, ale tak nějak cítím, že vlastníkovi hry je to tak nějak jedno.

díky budu to potřebovat,pondělní zápas dost rozhodne o mém setrvání v nejprestižnější lize SP světa. V uterý doma přivítám šampiona a to je jasný jak dopadne :roll:
ACS Pardubice
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

oliwapol wrote:
oslicek wrote:řekl bych, že záchrana se už povedla, takže opět spokojenost - měl sem dva zápasy docela kliku - a to jak se sharkym, tak s raffinem. potřebuju obnovit smlouvu trenérovi, asi to udělám v neděli :-).

díky budu to potřebovat,pondělní zápas dost rozhodne o mém setrvání v nejprestižnější lize SP světa. V uterý doma přivítám šampiona a to je jasný jak dopadne :roll:
bojuj, doufám, že se nebude rozhodovat ve čtvrtek u mě a nepadnu taky do nějaké tiskovky :-) ... chtěl jsem napsat, že Češi to nedělají, ale když vidím jak to pustil Kotrlík Ratboři, tak mlčím :roll:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
ps2512

Post by ps2512 »

já nic neviděl :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

PaTTTTrick wrote:
bojuj, doufám, že se nebude rozhodovat ve čtvrtek u mě a nepadnu taky do nějaké tiskovky :-) ... chtěl jsem napsat, že Češi to nedělají, ale když vidím jak to pustil Kotrlík Ratboři, tak mlčím :roll:
V každej národnosti nájdeš veľa takých, ktorí to robia. Písať, že to ONI a MY nie, je úplne zbytočné. To je o jednotlivých ľuďoch, nie o tej vlajočke, ktorú reprezentujú...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 5&t=152312

uz se perou...? :lol:

souhlasim s castesne obema, neni spravne ze Ackarum prochazi veci co by jinejm neprosli
a taky souhlasim s tim ze toho rumuna Pandu nebo jakej mel nick bez problemu sejmuli a Rafinovi dali jen smesnou pokutu (uz si presne nevybavuju co proved ten rumun, ale mam takovej dojem ze to bylo neco podobnyho...)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
kopeckar

Post by kopeckar »

Gratulace oslíčkovi k dalšímu prodloužení jeho fantastické série v době pobytu v nejvyšším patře. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
sexy kote

Post by sexy kote »

Vypadá to, že poslední černej Petr asi zůstane v čechách :( a Pardubice dojedou na taktickou nevyzrálost manažera. Leda, že by Raffinek zaplatil rumunům stejnou mincí :mrgreen:
Jinak gratulace Oslíčkům k tradiční záchraně :D
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

sexy kote wrote: Jinak gratulace Oslíčkům k tradiční záchraně :D
Ja neviem, či je k čomu gratulovať. Toľko sezón v áčku a stále hlavný cieľ, ktorým je titul, uniká. Tak snáď o rok :lol:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

sexy kote wrote:Vypadá to, že poslední černej Petr asi zůstane v čechách :( a Pardubice dojedou na taktickou nevyzrálost manažera. Leda, že by Raffinek zaplatil rumunům stejnou mincí :mrgreen:
Jinak gratulace Oslíčkům k tradiční záchraně :D

no vidím to, že dnešní Sharkyho výhra je stejně jen labutí píseň a půjde dolu spolu s Pardubicemi... škoda :|
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”