zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by kopeckar »

76'   Bastian Wolze zahodil další obrovskou šanci a dnes je zralý na vystřídání, na hřišti to smrdí rybinou...
81'
Bastian Wolze je naprosto frustrován, když obdržel druhou žlutou za přidržení soupeře. Když se vleče ze hřiště, diváci ho vyprovázejí potleskem.

Rozhodčí ho vystřídal. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
kopeckar

Post by kopeckar »

1  rpg_gamer  ned říj 17, 2004 3:05 pm  15914 Member of the Soccer Project Association         
 2  Raffin  čtv lis 04, 2004 2:33 pm  15319 Member of the Soccer Project Association         
 3  visje69  pon lis 15, 2004 1:04 am  13610 Member of the Soccer Project Association         
 4  ps2512  stř úno 21, 2007 11:20 am  10974 Member of the Soccer Project Association         
 5  kopeckar  sob úno 03, 2007 9:26 am  10851 Member of the Soccer Project Association         

Něco mi říká, že už nejsem nevětším českým spamerem všech dob. :mrgreen: :lol: :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
ps2512

Post by ps2512 »

kopeckar wrote: 1  rpg_gamer  ned říj 17, 2004 3:05 pm  15914 Member of the Soccer Project Association         
 2  Raffin  čtv lis 04, 2004 2:33 pm  15319 Member of the Soccer Project Association         
 3  visje69  pon lis 15, 2004 1:04 am  13610 Member of the Soccer Project Association         
 4  ps2512  stř úno 21, 2007 11:20 am  10974 Member of the Soccer Project Association         
 5  kopeckar  sob úno 03, 2007 9:26 am  10851 Member of the Soccer Project Association         

Něco mi říká, že už nejsem nevětším českým spamerem všech dob. :mrgreen: :lol: :mrgreen:
:oops: :oops: :oops:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

Obavam se ze spameri /double, treble posty, jednoslovy posty,, only smile posty/ jste oba, ale ps2512 chybi jeste parset bezmyslenkovitejch postu jako ten posledni tady aby dosahl sveho cile

kojotus_kokotus + frankie_doparoma + future? lsd is future
maj celkem nakejch 11300 postu... hh :p
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Ono to má nějakej hlubší význam,kdo kolik má postů na foru :?: , já se přiznám,že mi to je uplně šumák,kolik toho mám , nebo kolik toho mají ostatní, sjarel za to žádný ečka nerozdává . 8)

to je to samé jako se tu furt smutní nad tím,jak klesá počet manažerů...myslím,že by si na to už měli všichni dávno zvyknout a hlavně tyhle pohyby nejsou pro nás vůbec důležité i kdyby to kleslo na 5 tisíc tak to pro nás tady nic neznamená....holt je to hra , která už je určena pouze skalním a věrným příznivcům a přírust nových tváří , je bez jakékoli angažovanosti tvůrce hry třeba i do reklamy prostě uplně minimalní ......občas to někdo po letech zabalí + pochytáme něco málo podvodníků a tak to číslo pořád zlehka klesá ....ale jak jsem napsal , podle mě to na nás a na hru nemá vůbec žádný vliv a tak není potřeba nad tím smutnit......všichni hrajeme hru,která už je hotová - konečná verze , nikde se nenabízí a je určená právě nám co jsme u ní vydrželi .
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
frankie_doparoma

Jo pocty prispevku jsou blbost a jeste k tomu kdyz je tu autodelete
jen jsem upresnoval info :-)

Jo bejt tu karma... to ma naky smysl
kopeckar

Post by kopeckar »

frankie_doparoma wrote:Obavam se ze spameri /double, treble posty, jednoslovy posty,, only smile posty/ jste oba, ale ps2512 chybi jeste parset bezmyslenkovitejch postu jako ten posledni tady aby dosahl sveho cile

kojotus_kokotus + frankie_doparoma + future? lsd is future
maj celkem nakejch 11300 postu... hh :p

Gratuluju ti. A neboj, nebudu tvé posty procházet, jestli náhodou některý. Nich není takový, jako jsi psal v šikmých závorkách. Je mi to totíž šumafuk. Jinak bych už byl dávno na prvním místě. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
frankie_doparoma

tak urcite naky takovy mam, ale rozhodne min nez nekdo
ale tim netvrdim ze moje prispevky jsou nak hodnotnejsi to ne
ale kdyz je nekdo schopnej za hodinu popsat 10 stranek a jsou tam samy dvojnasobny, trojnasobny posty a pulka zprav jsou jen smajlici, tak proste to jsou samy sracky

a gratulovat mi nemusis, pockej na to az me ps2512 prebehne
kopeckar

Post by kopeckar »

frankie_doparoma wrote:tak urcite naky takovy mam, ale rozhodne min nez nekdo
ale kdyz je nekdo schopnej za hodinu popsat 10 stranek a jsou tam samy dvojnasobny, trojnasobny posty a pulka zprav jsou jen smajlici, tak proste to jsou samy sracky

Tak určitě. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
palo

Post by palo »

pupajdi13 wrote:Ono to má nějakej hlubší význam,kdo kolik má postů na foru :?: , já se přiznám,že mi to je uplně šumák,kolik toho mám , nebo kolik toho mají ostatní, sjarel za to žádný ečka nerozdává . 8)

to je to samé jako se tu furt smutní nad tím,jak klesá počet manažerů...myslím,že by si na to už měli všichni dávno zvyknout a hlavně tyhle pohyby nejsou pro nás vůbec důležité i kdyby to kleslo na 5 tisíc tak to pro nás tady nic neznamená....holt je to hra , která už je určena pouze skalním a věrným příznivcům a přírust nových tváří , je bez jakékoli angažovanosti tvůrce hry třeba i do reklamy prostě uplně minimalní ......občas to někdo po letech zabalí + pochytáme něco málo podvodníků a tak to číslo pořád zlehka klesá ....ale jak jsem napsal , podle mě to na nás a na hru nemá vůbec žádný vliv a tak není potřeba nad tím smutnit......všichni hrajeme hru,která už je hotová - konečná verze , nikde se nenabízí a je určená právě nám co jsme u ní vydrželi .
Taky v dobách kdy tu bylo přes 30000 manažerů nebyl zdaleka takový výběr v online manažerech,jako je teď.Byl problém najít něco hratelného.
Image
frankie_doparoma

ja si myslim ze zacina na sp celkem dost novejch tymu (minulej vikend 140 treba) ale problem je ze vetsina z nich brzo skonci, coz je skoda...
Octavian
Team Manager

Post by Octavian »

frankie_doparoma wrote:ja si myslim ze zacina na sp celkem dost novejch tymu (minulej vikend 140 treba) ale problem je ze vetsina z nich brzo skonci, coz je skoda...
Já se pokusím vytrvat..tak snad nějaké plus..i když většina příspěvků nebude třeba plnohodnotných a kreativních za což se předem omlouvám.. :wink:
Image

..Koupím CB do 35% za rozumný peníz..
impossible

Post by impossible »

frankie_doparoma wrote:tak urcite naky takovy mam, ale rozhodne min nez nekdo

8)

A krome smajliku jeste doplnim nejakou tu sracku...

Image
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
kopeckar

Post by kopeckar »

Vždycky mě potěší, když někdo ocení mou práci. Dnes jsem dal na jednoho svého hráče částku za rychlý přestup 4M a borec se rozhodl, že je to málo a tak za něj dal 4,1M. Tímto mu děkuji a vy ostatní si z něj vezměte příklad. Mám na trhu ještě další dva hráče. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Octavian
Team Manager

Post by Octavian »

kopeckar wrote:Vždycky mě potěší, když někdo ocení mou práci. Dnes jsem dal na jednoho svého hráče částku za rychlý přestup 4M a borec se rozhodl, že je to málo a tak za něj dal 4,1M. Tímto mu děkuji a vy ostatní si z něj vezměte příklad. Mám na trhu ještě další dva hráče. :mrgreen:
Těm můžu tu červenou rovnou nalepit na čelo.. :mrgreen:
Image

..Koupím CB do 35% za rozumný peníz..
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”