81'
Bastian Wolze je naprosto frustrován, když obdržel druhou žlutou za přidržení soupeře. Když se vleče ze hřiště, diváci ho vyprovázejí potleskem.
Rozhodčí ho vystřídal.

Moderator: Czech Moderators
kopeckar wrote: 1 rpg_gamer ned říj 17, 2004 3:05 pm 15914 Member of the Soccer Project Association
2 Raffin čtv lis 04, 2004 2:33 pm 15319 Member of the Soccer Project Association
3 visje69 pon lis 15, 2004 1:04 am 13610 Member of the Soccer Project Association
4 ps2512 stř úno 21, 2007 11:20 am 10974 Member of the Soccer Project Association
5 kopeckar sob úno 03, 2007 9:26 am 10851 Member of the Soccer Project Association
Něco mi říká, že už nejsem nevětším českým spamerem všech dob.![]()
![]()
frankie_doparoma wrote:Obavam se ze spameri /double, treble posty, jednoslovy posty,, only smile posty/ jste oba, ale ps2512 chybi jeste parset bezmyslenkovitejch postu jako ten posledni tady aby dosahl sveho cile
kojotus_kokotus + frankie_doparoma + future? lsd is future
maj celkem nakejch 11300 postu... hh :p
Tak určitě.frankie_doparoma wrote:tak urcite naky takovy mam, ale rozhodne min nez nekdo
ale tim netvrdim ze moje prispevky jsou nak hodnotnejsi to ne
ale kdyz je nekdo schopnej za hodinu popsat 10 stranek a jsou tam samy dvojnasobny, trojnasobny posty a pulka zprav jsou jen smajlici, tak proste to jsou samy sracky
a gratulovat mi nemusis, pockej na to az me ps2512 prebehne
Taky v dobách kdy tu bylo přes 30000 manažerů nebyl zdaleka takový výběr v online manažerech,jako je teď.Byl problém najít něco hratelného.pupajdi13 wrote:Ono to má nějakej hlubší význam,kdo kolik má postů na foru, já se přiznám,že mi to je uplně šumák,kolik toho mám , nebo kolik toho mají ostatní, sjarel za to žádný ečka nerozdává .
![]()
to je to samé jako se tu furt smutní nad tím,jak klesá počet manažerů...myslím,že by si na to už měli všichni dávno zvyknout a hlavně tyhle pohyby nejsou pro nás vůbec důležité i kdyby to kleslo na 5 tisíc tak to pro nás tady nic neznamená....holt je to hra , která už je určena pouze skalním a věrným příznivcům a přírust nových tváří , je bez jakékoli angažovanosti tvůrce hry třeba i do reklamy prostě uplně minimalní ......občas to někdo po letech zabalí + pochytáme něco málo podvodníků a tak to číslo pořád zlehka klesá ....ale jak jsem napsal , podle mě to na nás a na hru nemá vůbec žádný vliv a tak není potřeba nad tím smutnit......všichni hrajeme hru,která už je hotová - konečná verze , nikde se nenabízí a je určená právě nám co jsme u ní vydrželi .
Já se pokusím vytrvat..tak snad nějaké plus..i když většina příspěvků nebude třeba plnohodnotných a kreativních za což se předem omlouvám..frankie_doparoma wrote:ja si myslim ze zacina na sp celkem dost novejch tymu (minulej vikend 140 treba) ale problem je ze vetsina z nich brzo skonci, coz je skoda...
frankie_doparoma wrote:tak urcite naky takovy mam, ale rozhodne min nez nekdo
ale tim netvrdim ze moje prispevky jsou nak hodnotnejsi to ne
ale kdyz je nekdo schopnej za hodinu popsat 10 stranek a jsou tam samy dvojnasobny, trojnasobny posty a pulka zprav jsou jen smajlici, tak proste to jsou samy sracky
a gratulovat mi nemusis, pockej na to az me ps2512 prebehne
Těm můžu tu červenou rovnou nalepit na čelo..kopeckar wrote:Vždycky mě potěší, když někdo ocení mou práci. Dnes jsem dal na jednoho svého hráče částku za rychlý přestup 4M a borec se rozhodl, že je to málo a tak za něj dal 4,1M. Tímto mu děkuji a vy ostatní si z něj vezměte příklad. Mám na trhu ještě další dva hráče.