Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha

Moderator: Czech Moderators

obnovit trofeje pro vítěze?

1.) ano
9
82%
2.) je mi to fuk
1
9%
3.) ne
1
9%
4.)
0
No votes

Total votes: 11

impossible
Member of the Soccer Project Association

Re: Šlechtická Mince 28 - dnes pozvánky - invitations today

Post by impossible »

ps2512 wrote:To je vše? :mrgreen:
Porad vice nez u tebe :D
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
ps2512

Post by ps2512 »

impossible wrote:
ps2512 wrote:To je vše? :mrgreen:
Porad vice nez u tebe :D
náhodou jsem udělal prognózu pro 1. skupinu......tak daleko Pupča ještě nejni :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
kopeckar

Post by kopeckar »

ŇOUMÍCI - Baníček. 2:3 (123:128)

Tak i s náladou 31% jsme málem s ostravskými plichtili a potvrdili tak, že to u nich není v pořádku. Chlapci jsou rozhádani, případně se spolu nebaví vůbec a to že jim nechodí včas výplaty je veřejné tajemství. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage.......ImageImageImageImageImageImage

Image.....................28 - PROGNOZY A LOS SKUPIN.............................Image

SKUPINY 1 + 8

1FC Mrakoplaš.......................VS...............................................Mccgrady City Football team
Valcíři Chomutov C.F................................................................Primisimo FC
Real Pilsen..............................................................................Stratovarius
rudá mašina............................................................................FK TRNAVA

Jestli se nepletu,tak tu máme hned 2 nováčky ( Pilsen a TRNAVU ) i když u George si nejsem uplně jistej,jestli už Minci nehrál (potvrdí pak sám 8) )
Každopádně žádní žabaři ani na jedné straně , Papa s mašinou mají zkušennosti na to,aby si postup pohlídali , podstatné taky asi bude získat první místo a vyhnout se přímemu souboji s nabušeným Mccgradym hned v prvním kole , kterého tipuju hodně vysoko,pokud se bude chtít na tento turnaj soustředit.
Palo s Primíkem by si měli dát souboj o druhý flek , za předpokladu,že je George nevyvede z míry 8)

Sumárum - první skupina je na celkem ložená , Plzeňáci by museli hodně zabrat a soustředit se ,aby se ze skupiny dostali , naproti tomu v 8čce se může stát prakticky cokoli .

Pupajdího tip na play off : (1/1 vs 2/8 a 1/8 vs 2/1) Valcíři Chomutov C.F..... vs.....Stratovarius ////////// Mccgrady City Football team.....vs.....rudá mašina

SKUPINY 2 + 7

Husičova 11.........................vs.................................................Ataĺanta Sprice
FC MAROWITCH.......................................................................FK Laugaricio
AC Had Bozak..........................................................................RiverPlate
FC Letenská šlechta.................................................................berušky

O dost snažší osmička než ta ve skupinách (1+8) , ve svém turnaji se nikdy nikam moc necpu ,ale mohl bych zkusit urvat druhej flek za leblikem.
Hadísek skončí čtvrtej,jestli nezačne nastavovat zápasy :lol: a husič by měl být můj hlavní soupeř v boji o postup .
Jeden šerif z jedné strany , další z té druhé ...Razva určitě šanci na postup má , nejsilnější tým ze skupiny má zase Pavlínka.
Podstatný bude přístup Daja , který umí zahrát,ale umí i turnaj vypustit 8) ...počítám ale,že bude chtít své nové jmeno týmu vrazit všem soupeřům hluboko do paměti a nic nevypustí.

Pupajdího tip na playoff : (1/2 vs 2/7 a 1/7 vs 2/2) FC MAROWITCH.....vs.....FK Laugaricio /////////// berušky .....vs.....FC Letenská šlechta

SKUPINY 3 + 6

Bohemians Jenikov.........................vs.................................................Bobani
FK Hash Rohatsko.............................................................................The Last Mohycan
Mission Impossible............................................................................FC Hostage
FC Crue Olomouc.............................................................................Šutrteam

Nesmiřitelní rivalové opět proti sobě (íčko vs frenkič) , do toho se jim bude ještě pléct velezkušený Pavel a jeho Jeníkovská Bohemka a hlavně nadupávající se Krůů 8) , tady se mi bude hodně těžko tipovat postup.
Na druhé straně dva štastné čeká kamarád Milan (Bobani) , kterého jsem konečně po letech donutil k registraci na foru a tímto ho tu oficialně vítám 8) , čus Mildo ......skupinu nemáš těžkou , měl by sis postup pohlídat s šutříkem.....tipuju,že 1 místo bude výhodnější na vyhnutí se Frenkičovi :wink: .

Pupajdího tip na playoff : (1/3 vs 2/6 a 1/6 vs 2/3) FK Hash Rohatsko.....vs.....Šutrteam/////////Bobani.....vs.....Mission Impossible

SKUPINY 4 + 5

Baníček..........................................vs............................................Dynamo Oleksovice
Litomerice losers Club de Fotbal............................................................PC Bonner
ŇOUMÍCI..........................................................................................Elnino Prague
Bohemians 1905................................................................................FC DAC

Tomkyči ...tak tady to máš , snadnější skupinu už jsem ti nalosovat ani nemohl 8) děkovat nemusíš , pro kamaráda cokoli :lol: :lol: s uctou ke všem učastníkům skupiny 4 ,tady to je procházka Letenskými sady pro Tomkyče, pokud se bude koukat na své zápasy co hraje Foxir,tak se může podívat s Tomkyčem dál,pokud se koukat nebude,tak ho doprovodí Azorek .

No a bombonéék na konec, pěkně nám to vyšlo 8) , pan tlučhuba se tu skrývá a svého parťáka Ela se do skupiny přál :lol: , má ho mít ....Bonnery jsem Vám tam šoupl ,aby jste tam neměli až zas tak moc srandy...každopádně očekávám od tlučhuby 1.místo ....opakuji 1. místo 1.místo a tím i vyhnutí se v playoff Tomkyčovi , očekávám to od tlučhuby jako omluvu za lonské fiasko ,kdy jsem mu věřil a tlučhuba zklamal...navíc ve skupině s Petřínským bohem samců má o motivaci postaráno
.....nemám snad pravdu :?: :idea: 8)

Pupajdího tip na playoff : (1/4 vs 2/5 a 1/5 vs 2/4) Litomerice losers Club de Fotbal.....vs.....PC Bonner///////Dynamo Oleksovice.....vs.....Bohemians 1905
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
ps2512

Post by ps2512 »

Ano Pane, Pane :mrgreen:
Jen jsme zvědavej, co na to Patttrick :roll:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

PIKANTNÍ SKUPINOVÉ SOUBOJE ZVANÉ JALAPEŇOS KTERÉ STOJÍ ZA TO SLEDOVAT

skupina 3

FK Hash Rohatsko...VS... Mission Impossible

Nesmiřitelní rivalové na hřišti i v zákulisí , o tom,že budou hráči namotivovaní vymačkat ze soupeře duši nemá cenu vůbec spekulovat , to je předem dané .

skupina 5

Dynamo Oleksovice.....VS.....Elnino Prague

Tady jde o prestiž , o korunu krále Lam , o všechno tlučhubářství celého SP , těším se na zápasy a hlavně na ty komenty po nich 8)
impossible

Post by impossible »

Vazim si projevene duvery a pro postup ze skupiny udelam vse 8)
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

pupajdi13 wrote: Bohemians Jenikov.........................vs.................................................Bobani
FK Hash Rohatsko.............................................................................The Last Mohycan
Mission Impossible............................................................................FC Hostage
FC Crue Olomouc.............................................................................Šutrteam

Nesmiřitelní rivalové opět proti sobě (íčko vs frenkič) , do toho se jim bude ještě pléct velezkušený Pavel a jeho Jeníkovská Bohemka a hlavně nadupávající se Krůů 8) , tady se mi bude hodně těžko tipovat postup.
Na druhé straně dva štastné čeká kamarád Milan (Bobani) , kterého jsem konečně po letech donutil k registraci na foru a tímto ho tu oficialně vítám 8) , čus Mildo ......skupinu nemáš těžkou , měl by sis postup pohlídat s šutříkem.....tipuju,že 1 místo bude výhodnější na vyhnutí se Frenkičovi :wink: .

Pupajdího tip na playoff : (1/3 vs 2/6 a 1/6 vs 2/3) FK Hash Rohatsko.....vs.....Šutrteam/////////Bobani.....vs.....Mission Impossible
nesmiritelni rivalove, eh, co?! par rivalu mam, ale tenhle tym mezi ne rozhodne nepatri..... nikdy jsme spolu nehrali zadnej dulezitej zapas
...naposled jsme spolu hrali v cervnu tohohle roku, shodou okolnosti v Minci. dvakrat jsem vyhral s lepsim vykonem o +4 a +18. Napolsed co me tym mision imposibl porazil bylo v turnaji Gecko, coz uz bude za chvili rok, asi tak jedine misto kde muze delat machra kdyz se umele udrzuje u dna SP lig (...mozna z obavy ze kdyby sel nahoru hodne rychle by si spalil prsty a uz by nemohl bejt tak "vyjmecnej")
Naopak po dlouhy dobe si rad zakopu proti Pavlovi Bohemce a tesim se ze nas odchovanec hrajici u Pavla zavita na rodnou hroudu:) Pokud to Bohemka Jenikov veme aspon trochu seriozne, tak o postupujicich je jasno...
od Crue Olomouc, i pres poradneske sluzby Pupajdiho necekam tentokrat nic velkyho

Muj cil je postup a muj tip na postupujici jsem ja a Pavel...

btw. k tomu Jalapenos, tak Jalapenos mozna jo ale v tom pripade je Flacara Horezu pro me Naga Jolokia a FC Dribbels jsou Trinidad Moruga Scorpion (a Mantel je pro me cistej kapsicin, z duvodu ze me neustale porazi a obira me o me sny a touhy :p )
Last edited by frankie_doparoma on Fri Nov 02, 2012 8:56 pm, edited 1 time in total.
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Big El

Post by Big El »

pupajdi13 wrote:navíc ve skupině s Petřínským bohem samců má o motivaci postaráno
:lol: :lol: :lol: :lol:

Mám dvě připomínky.
1) Tomkyč mohl mít lehčí skupinu - nemá v ní mě 8)
2) S tím, že nepostoupím souhlasím. Tedy nesouhlasím a udělám vše proto, abych to trošku zašmodrchal, ale souhlasím s tím, že na postup favorit nejsem. Ale Péesko skupinu vyhrát nemůže!!! To nepřipustím!!! :lol: :lol: :lol:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
pupajdi13

Re: Šlechtická Mince 28 - los - prognozy - Jalapeňos

Post by pupajdi13 »

Tak stihl jsem prognozy tesně před svým prvním špílem a musím se pochválit .

ImageFC Letenská šlechta..... 4 : 3 ..... AC Had BozakImage

133 : 126

B tým si poradil a Boskovického junáka pokořil. 8)
Azor

Post by Azor »

pupajdi13 wrote: ...
tady to je procházka Letenskými sady pro Tomkyče, pokud se bude koukat na své zápasy co hraje Foxir,tak se může podívat s Tomkyčem dál,pokud se koukat nebude,tak ho doprovodí ...... .
...
Co že to Pupajdí napsal na červeně vyznačené místo?

A. Paroubek
B. Pazourek
C. Azorek
D. oslíček pacholíček

:mrgreen: :mrgreen:
tomkycz

Post by tomkycz »

frankie_doparoma wrote:v tom pripade je Flacara Horezu pro me Naga Jolokia a FC Dribbels jsou Trinidad Moruga Scorpion
to jsou týmy které tě připravily o postup ? ty od někud znám 8) no, po pravdě, co se bodového zisku týče, pro mě lepší možnost než než kdybys šel hore ty, ale stejně je to škoda. To by byly Jalapenos
tomkycz

Post by tomkycz »

pupajdi13 wrote:
SKUPINY 4 + 5

Baníček..........................................vs............................................Dynamo Oleksovice
Litomerice losers Club de Fotbal............................................................PC Bonner
ŇOUMÍCI..........................................................................................Elnino Prague
Bohemians 1905................................................................................FC DAC

Tomkyči ...tak tady to máš , snadnější skupinu už jsem ti nalosovat ani nemohl 8) děkovat nemusíš , pro kamaráda cokoli :lol: :lol:
no ujde to :wink:

pupajdi13 wrote: každopádně očekávám od tlučhuby 1.místo ....opakuji 1. místo 1.místo a tím i vyhnutí se v playoff Tomkyčovi , očekávám to od tlučhuby jako omluvu za lonské fiasko ,kdy jsem mu věřil a tlučhuba zklamal...navíc ve skupině s Petřínským bohem samců má o motivaci postaráno
jestli péesko bude na výhru ve skupině, tak si dojdu pro druhý flek. Chci ho smáznout 8)
Boban25
Assistant Coach

Post by Boban25 »

Děkuju za přivítání. Snad tady ty moje žvásty nebudou nikoho pohoršovat. :lol:
ps2512

Post by ps2512 »

Bobane....nebudou :wink:

Tomky......ty si chceš trhnout ostudu? :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)