Moderator: Czech Moderators
Hrálo skoro celé Áčko, 3 hráči byli šetřeni na finále Pohody. Ale dobrý postřeh, znáš mé Áčko pomalu líp než já.acskncl wrote:Gratulace Mantelovi k zaslouzenemu postupu, povedlo se mu to aspon malinko ztizitMozna hrat doma , tak kdo vi
Faktem ale je ze za domaci nehralo to uplne nejlepsi a bylo to setreno na jinej zapas.
tomkycz wrote:hurá, s mantelíkem jsem si už dlouho nekopl. Bude to těžké, rozhodčí nás v poslední době hodně kosí kartami. I přes dvě předchozí nepříznivé prognózy pana pořadatele jsme ve finále, kde se pokusíme prolomit i třetí nepříznivou prognózu litoměřického týmu... Motivace nám nechybí, jen škoda, že se hraje po lize, tam potřebujeme uhrát výsledky rozhodně víc než náš soupeř.
To zranění vem čert , ale ta redka byla hřebík do rakve.tomkycz wrote:tomkycz wrote:hurá, s mantelíkem jsem si už dlouho nekopl. Bude to těžké, rozhodčí nás v poslední době hodně kosí kartami. I přes dvě předchozí nepříznivé prognózy pana pořadatele jsme ve finále, kde se pokusíme prolomit i třetí nepříznivou prognózu litoměřického týmu... Motivace nám nechybí, jen škoda, že se hraje po lize, tam potřebujeme uhrát výsledky rozhodně víc než náš soupeř.
Litomerice losers Club de Fotbal 4 - 3 Fc Mantel
hurá, zazadařilo se, ikdyž s přispěním zranění na mantelově straně. Ztracený ligový zápas měl smysl...
a jo no vidíš, té jsem si nevšiml... tak to tě random pěkně podělal....mantel wrote:To zranění vem čert , ale ta redka byla hřebík do rakve.tomkycz wrote:hurá, zazadařilo se, ikdyž s přispěním zranění na mantelově straně. Ztracený ligový zápas měl smysl...
Právě jsi mi zkazil večer...tomkycz wrote:díky chlapi, po dlouhé době jsem se dočkal vavřínu v oblíbeném turnaji...
Palo - hraje se v pátek, ligu vypouštím, páč hraju s předposledním, není nač se šetřit....
nemáš začpalo wrote:Právě jsi mi zkazil večer...