Milkov cup XXIII. - Finále - ruda masina víťazom!!!
Moderator: Czech Moderators
Re: Milkov cup XI. - FINÁLE - Tomkycz vs Mantel
Gratulace Mantelovi k zaslouzenemu postupu, povedlo se mu to aspon malinko ztizit
Mozna hrat doma , tak kdo vi
Faktem ale je ze za domaci nehralo to uplne nejlepsi a bylo to setreno na jinej zapas.
Na ceste do propadliste dejin.
Hrálo skoro celé Áčko, 3 hráči byli šetřeni na finále Pohody. Ale dobrý postřeh, znáš mé Áčko pomalu líp než já.acskncl wrote:Gratulace Mantelovi k zaslouzenemu postupu, povedlo se mu to aspon malinko ztizitMozna hrat doma , tak kdo vi
Faktem ale je ze za domaci nehralo to uplne nejlepsi a bylo to setreno na jinej zapas.
-
tomkycz
- Member of the Soccer Project Association
tomkycz wrote:hurá, s mantelíkem jsem si už dlouho nekopl. Bude to těžké, rozhodčí nás v poslední době hodně kosí kartami. I přes dvě předchozí nepříznivé prognózy pana pořadatele jsme ve finále, kde se pokusíme prolomit i třetí nepříznivou prognózu litoměřického týmu... Motivace nám nechybí, jen škoda, že se hraje po lize, tam potřebujeme uhrát výsledky rozhodně víc než náš soupeř.
Litomerice losers Club de Fotbal 4 - 3 Fc Mantel
hurá, zazadařilo se, ikdyž s přispěním zranění na mantelově straně. Ztracený ligový zápas měl smysl...
-
ps2512
Gratulace!!!!
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

A kuwa....... No nic, v práci přístup na net není, tak Vám holt musím věřit. Gratulace Rockymu k výhře.
P.S. To zranění bylo určitě po levém háku
P.S. To zranění bylo určitě po levém háku
To zranění vem čert , ale ta redka byla hřebík do rakve.tomkycz wrote:tomkycz wrote:hurá, s mantelíkem jsem si už dlouho nekopl. Bude to těžké, rozhodčí nás v poslední době hodně kosí kartami. I přes dvě předchozí nepříznivé prognózy pana pořadatele jsme ve finále, kde se pokusíme prolomit i třetí nepříznivou prognózu litoměřického týmu... Motivace nám nechybí, jen škoda, že se hraje po lize, tam potřebujeme uhrát výsledky rozhodně víc než náš soupeř.
Litomerice losers Club de Fotbal 4 - 3 Fc Mantel
hurá, zazadařilo se, ikdyž s přispěním zranění na mantelově straně. Ztracený ligový zápas měl smysl...
-
tomkycz
a jo no vidíš, té jsem si nevšiml... tak to tě random pěkně podělal....mantel wrote:To zranění vem čert , ale ta redka byla hřebík do rakve.tomkycz wrote:hurá, zazadařilo se, ikdyž s přispěním zranění na mantelově straně. Ztracený ligový zápas měl smysl...
FINÁLE
A máme tu výsledok
Litomerice losers Club de Fotbal 4-3 Fc Mantel (144 - 136)
- zápas dvoch špičkových mančaftov bol poznačený pánom pruhovaným...priama redka pre hostí jasne ovplyvnila zápas a navyše zranenie hráča, ktorý bol vymenený nie za dostatočnú kvalitu to len zduplovalo. No, všetci dobre vieme, že história sa na to pýtať nebude a tak tomkycz v tomto ročníku to dotiahol do úspešného konca
(i keď mu domáci pán "až" tak neveril). Mantelík druhykrát po sebe nezvládol finále...
Suma sumárum - veľka gratulácia tomkyczovi za celkové prvenstvo v XI. ročníku !!!
A máme tu výsledok
Litomerice losers Club de Fotbal 4-3 Fc Mantel (144 - 136)
- zápas dvoch špičkových mančaftov bol poznačený pánom pruhovaným...priama redka pre hostí jasne ovplyvnila zápas a navyše zranenie hráča, ktorý bol vymenený nie za dostatočnú kvalitu to len zduplovalo. No, všetci dobre vieme, že história sa na to pýtať nebude a tak tomkycz v tomto ročníku to dotiahol do úspešného konca
Suma sumárum - veľka gratulácia tomkyczovi za celkové prvenstvo v XI. ročníku !!!
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
-
palo
Re: Milkov cup XI. - FINÁLE - Tomkycz celkovým víťazom!!!
Gratulace tomkyczovi!!!
Doufám,že už ses namlsal a v pátek v MTP necháš postoupit mne !
Doufám,že už ses namlsal a v pátek v MTP necháš postoupit mne !

-
tomkycz
díky chlapi, po dlouhé době jsem se dočkal vavřínu v oblíbeném turnaji...
Palo - hraje se v pátek, ligu vypouštím, páč hraju s předposledním, není nač se šetřit....
Palo - hraje se v pátek, ligu vypouštím, páč hraju s předposledním, není nač se šetřit....
OZNAM
Milkov cup XII.ročník
- prihlášky na XII. ročník sa budú posielať niekedy začiatkom decembra. Bližšie informácie dám včas vedieť. Takže teraz si dáme na pár dni voľno...
Milkov cup XII.ročník
- prihlášky na XII. ročník sa budú posielať niekedy začiatkom decembra. Bližšie informácie dám včas vedieť. Takže teraz si dáme na pár dni voľno...
-
palo
Právě jsi mi zkazil večer...tomkycz wrote:díky chlapi, po dlouhé době jsem se dočkal vavřínu v oblíbeném turnaji...

-
tomkycz
nemáš začpalo wrote:Právě jsi mi zkazil večer...
Re: Milkov cup XII. - Pozvánky začiatkom ďalšej sezóny...
Milkov cup XII. ročník - pozvánky "poletia" začiatkom ďalšej sezóny. Bližšie ohľadom termínu dám včas vedieť.
Re: Milkov cup XII. - Pozvánky začiatkom ďalšej sezóny...
Vážení manageri!!!
Pozvánky na XII. ročník sa budú posielať 19.12. 2012 (streda) !!!
Bližšie informácie o turnaji sú na úvodnej strane tohto topicu...
Pozvánky na XII. ročník sa budú posielať 19.12. 2012 (streda) !!!
Bližšie informácie o turnaji sú na úvodnej strane tohto topicu...