crueface1 wrote:A Radů byla na zadním sedadle,ne?Ataner wrote: V Octávce odjel Pupík..co se dělo pak netušim..Ale je super,jak jste oba do toho dali vše !!
děkuji krůůů
jasně,že na zadním, na předním pak vadí ručka)))
Moderator: Czech Moderators
crueface1 wrote:A Radů byla na zadním sedadle,ne?Ataner wrote: V Octávce odjel Pupík..co se dělo pak netušim..Ale je super,jak jste oba do toho dali vše !!

Octavia..... 3 : 3..... FK Raduzza
je jasné že se tohle muselo stát, bohužel dnesj jedu na vlněaůkoholového opojení kterého jsem autorem a tak nevím kdo j postupující týmpupajdi13 wrote:Octavia..... 3 : 3..... FK Raduzza
penalty : 4 : 5
výkony - 113 : 111
Tak si to trochu rozebereme![]()
Prvně chci po pogratulovat Rádulí k výhře a postupu.....nádhera kočko![]()
Ale vezmeme to od začátku : po nalosování zápasu , jsem to ohodnotil jako předčasné finále a nemýlil jsem se....oba týmy udělali maximum pro postup a tak to má v Bubnu být.
U nás se tento týden odvíjel strašně špatně ...zranili se 3 hráči A sestavy ( z toho CB jsem zlikvidoval přímo já v přáteláku) a tak jsem viděl naši pozici hodně bledě......bohužel mám ted velké problemy v práci , jsem tam prakticky denně a nemám vůbec čas na zábavu , takže mé rady Rádulí vypadaly asi tak v tomto stylu - noční odpovědi po šichtě : udělej to a to , neptej se proč a věř mi
, takže tím chci říct,že Rádulí to se mnou nemá jednoduchý
![]()
Ale vrátím se zpátky k předzápasovým plánům....po těch zraněních jsme narychlo koupili alespon jednoho seniora CB,aby se ten zápas dal odehrát se ctí ...další 2 hráči se stihli uzdravit a s fyzičkou na to nebyli tak,jak jsem se původně představoval.
Jedinej náš trumf a šance na uspěch tak mohla být výměna trenera......v průběhu týdne jsem v rychlosti koukal Aťasovi na tým a utvrdil jsem se v tom,že je celkově dost před námi, má ustálené výkony hráčů nad 60 , srovnanou agresivitu a nikoho zraněného....v tu chvíli jsem psal Rádulí,že máme procentualní šanci na postup cca 10/90 a že musíme i přesto ty neduhy zkusit toho trenera a modlit se,že pan píštalka (přes 90% byl tuším) , do zápasu šáhne a vybere si někoho ze soupeřových hráčů.
Trenera jsem s Rádulí domluvil na "těsně před zápasem" , počítaje s tím,že Aťas si nás bude kontrolovat,tak aby na to už nestihl reagovat.......o to větší zděšení pro mě bylo, když jsem dneska někdy kolem poledne vlítl od plotny k počítači a udělal kontrolu obou týmů a koukám - Aťas měnil trenera, no v tu chvíli jsem kráčel zase zpátky do kuchyně a říkal si,tak to jsme v řiti....Aťas se nás bojí jako My jeho
a tak taky udělal max co šlo....náš trumf byl fuč a tak nezbývalo nic než čekat jak to celé dopadne.
Nakonec i rozhodčí byl proti nám a poslal nás do 10ti v 75.minutě....ale ani to , ani nižší výkon Ráďulíny boys neposlal do kolen a nakonec to v penaltách dokázala....krásnej pocit jsem měl odpoledne v práci se přiznám a vydržel mi až do ted,když se tady v pul1 v noci po tý dřině v tom gastronomickém prumyslu tady takhle crcám s tím příspěvkem....ale myslím si,že si ho tento zápas zaslouží.....a pochvalu zaslouží oba aktéři tohoto špílu.
Jelikož jsem Aťase považoval za nejtěžšího soupeře v turnaji , doufám,že to Rádulí dokáže dotáhnout až ke svému prvnímu historickému turnajovému pohárku na SP ......mít jako první Buben,,,to se sakra cení
Ataner wrote:No nepomohla ani výměna trenéra co se dá dělat něco bylo proti i když výkon pěkný 113:111..
Přééésně, evidentní Pupajdího škola, proti tomu se velice špatně bojuje!palo wrote:No jo - pupajdiho škola...

budu se snažit, děkujiAtaner wrote:Tak Radu doufám že pomažeš až do finále..budeme držet palečky..

jsem myslel ze clovek muze ridit jen jeden klub.....pupajdi13 wrote:FK Raduzza
U nás
Tomiku gratulka... !! Tá věděl,že si to ohlídáš..tosa_CZ wrote:441264 < 521038 = postupujeme ze skupiny

IP adresa je čistáfrankie_doparoma wrote:
jsem myslel ze clovek muze ridit jen jeden klub.....![]()
Není , je to milenkaAzor wrote:Heh, teď mě tak napadlo, není náhodou Radúzka Pupajdího ženou??![]()
![]()