Nekopnem si buben 22?

Moderator: Czech Moderators

Raduuza
Member of the Soccer Project Association

Re: O Prokoplej Buben 13 - vítězné číslo 777 a auto si odváž

Post by Raduuza »

crueface1 wrote:
Ataner wrote: V Octávce odjel Pupík..co se dělo pak netušim.. 8)
A Radů byla na zadním sedadle,ne? :mrgreen: Ale je super,jak jste oba do toho dali vše !!

děkuji krůůů :)
jasně,že na zadním, na předním pak vadí ručka)))
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

ImageOctavia..... 3 : 3..... FK RaduzzaImage

penalty : 4 : 5
výkony - 113 : 111

Tak si to trochu rozebereme 8)
Prvně chci po pogratulovat Rádulí k výhře a postupu.....nádhera kočko :P

Ale vezmeme to od začátku : po nalosování zápasu , jsem to ohodnotil jako předčasné finále a nemýlil jsem se....oba týmy udělali maximum pro postup a tak to má v Bubnu být.
U nás se tento týden odvíjel strašně špatně ...zranili se 3 hráči A sestavy ( z toho CB jsem zlikvidoval přímo já v přáteláku :oops: ) a tak jsem viděl naši pozici hodně bledě......bohužel mám ted velké problemy v práci , jsem tam prakticky denně a nemám vůbec čas na zábavu , takže mé rady Rádulí vypadaly asi tak v tomto stylu - noční odpovědi po šichtě : udělej to a to , neptej se proč a věř mi :lol: , takže tím chci říct,že Rádulí to se mnou nemá jednoduchý 8)
Ale vrátím se zpátky k předzápasovým plánům....po těch zraněních jsme narychlo koupili alespon jednoho seniora CB,aby se ten zápas dal odehrát se ctí ...další 2 hráči se stihli uzdravit a s fyzičkou na to nebyli tak,jak jsem se původně představoval.
Jedinej náš trumf a šance na uspěch tak mohla být výměna trenera......v průběhu týdne jsem v rychlosti koukal Aťasovi na tým a utvrdil jsem se v tom,že je celkově dost před námi, má ustálené výkony hráčů nad 60 , srovnanou agresivitu a nikoho zraněného....v tu chvíli jsem psal Rádulí,že máme procentualní šanci na postup cca 10/90 a že musíme i přesto ty neduhy zkusit toho trenera a modlit se,že pan píštalka (přes 90% byl tuším) , do zápasu šáhne a vybere si někoho ze soupeřových hráčů.
Trenera jsem s Rádulí domluvil na "těsně před zápasem" , počítaje s tím,že Aťas si nás bude kontrolovat,tak aby na to už nestihl reagovat.......o to větší zděšení pro mě bylo, když jsem dneska někdy kolem poledne vlítl od plotny k počítači a udělal kontrolu obou týmů a koukám - Aťas měnil trenera :shock: , no v tu chvíli jsem kráčel zase zpátky do kuchyně a říkal si,tak to jsme v řiti....Aťas se nás bojí jako My jeho :lol: a tak taky udělal max co šlo....náš trumf byl fuč a tak nezbývalo nic než čekat jak to celé dopadne.
Nakonec i rozhodčí byl proti nám a poslal nás do 10ti v 75.minutě....ale ani to , ani nižší výkon Ráďulíny boys neposlal do kolen a nakonec to v penaltách dokázala....krásnej pocit jsem měl odpoledne v práci se přiznám a vydržel mi až do ted,když se tady v pul1 v noci po tý dřině v tom gastronomickém prumyslu tady takhle crcám s tím příspěvkem....ale myslím si,že si ho tento zápas zaslouží.....a pochvalu zaslouží oba aktéři tohoto špílu.
Jelikož jsem Aťase považoval za nejtěžšího soupeře v turnaji , doufám,že to Rádulí dokáže dotáhnout až ke svému prvnímu historickému turnajovému pohárku na SP ......mít jako první Buben,,,to se sakra cení :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

pupajdi13 wrote:ImageOctavia..... 3 : 3..... FK RaduzzaImage

penalty : 4 : 5
výkony - 113 : 111

Tak si to trochu rozebereme 8)
Prvně chci po pogratulovat Rádulí k výhře a postupu.....nádhera kočko :P

Ale vezmeme to od začátku : po nalosování zápasu , jsem to ohodnotil jako předčasné finále a nemýlil jsem se....oba týmy udělali maximum pro postup a tak to má v Bubnu být.
U nás se tento týden odvíjel strašně špatně ...zranili se 3 hráči A sestavy ( z toho CB jsem zlikvidoval přímo já v přáteláku :oops: ) a tak jsem viděl naši pozici hodně bledě......bohužel mám ted velké problemy v práci , jsem tam prakticky denně a nemám vůbec čas na zábavu , takže mé rady Rádulí vypadaly asi tak v tomto stylu - noční odpovědi po šichtě : udělej to a to , neptej se proč a věř mi :lol: , takže tím chci říct,že Rádulí to se mnou nemá jednoduchý 8)
Ale vrátím se zpátky k předzápasovým plánům....po těch zraněních jsme narychlo koupili alespon jednoho seniora CB,aby se ten zápas dal odehrát se ctí ...další 2 hráči se stihli uzdravit a s fyzičkou na to nebyli tak,jak jsem se původně představoval.
Jedinej náš trumf a šance na uspěch tak mohla být výměna trenera......v průběhu týdne jsem v rychlosti koukal Aťasovi na tým a utvrdil jsem se v tom,že je celkově dost před námi, má ustálené výkony hráčů nad 60 , srovnanou agresivitu a nikoho zraněného....v tu chvíli jsem psal Rádulí,že máme procentualní šanci na postup cca 10/90 a že musíme i přesto ty neduhy zkusit toho trenera a modlit se,že pan píštalka (přes 90% byl tuším) , do zápasu šáhne a vybere si někoho ze soupeřových hráčů.
Trenera jsem s Rádulí domluvil na "těsně před zápasem" , počítaje s tím,že Aťas si nás bude kontrolovat,tak aby na to už nestihl reagovat.......o to větší zděšení pro mě bylo, když jsem dneska někdy kolem poledne vlítl od plotny k počítači a udělal kontrolu obou týmů a koukám - Aťas měnil trenera :shock: , no v tu chvíli jsem kráčel zase zpátky do kuchyně a říkal si,tak to jsme v řiti....Aťas se nás bojí jako My jeho :lol: a tak taky udělal max co šlo....náš trumf byl fuč a tak nezbývalo nic než čekat jak to celé dopadne.
Nakonec i rozhodčí byl proti nám a poslal nás do 10ti v 75.minutě....ale ani to , ani nižší výkon Ráďulíny boys neposlal do kolen a nakonec to v penaltách dokázala....krásnej pocit jsem měl odpoledne v práci se přiznám a vydržel mi až do ted,když se tady v pul1 v noci po tý dřině v tom gastronomickém prumyslu tady takhle crcám s tím příspěvkem....ale myslím si,že si ho tento zápas zaslouží.....a pochvalu zaslouží oba aktéři tohoto špílu.
Jelikož jsem Aťase považoval za nejtěžšího soupeře v turnaji , doufám,že to Rádulí dokáže dotáhnout až ke svému prvnímu historickému turnajovému pohárku na SP ......mít jako první Buben,,,to se sakra cení :wink:
je jasné že se tohle muselo stát, bohužel dnesj jedu na vlněaůkoholového opojení kterého jsem autorem a tak nevím kdo j postupující tým
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
Ataner

Post by Ataner »

Hezky sepsaný Pupíku a poklona..vše směrováno na tento super zápas,bohužel se nezadařilo..což nás tady právem mrzí ale gratulka..udělal jsem bohužel se současným kádrem své maximum a turnaj nováčků tak pro nás mohl být na dlouho poslední šancí a .. :(
JPD - B.3
tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

Ataner wrote:No nepomohla ani výměna trenéra co se dá dělat něco bylo proti i když výkon pěkný 113:111.. :wink:
palo wrote:No jo - pupajdiho škola...
Přééésně, evidentní Pupajdího škola, proti tomu se velice špatně bojuje!

páteční turnajový boj o finále
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 1:1 FC Letenská šlechta
pentle 8:9
výkony 140:130 :roll:

Takže pokud Pupajdí už Radůzku naučil těmto trikům, pak to s ní budeme mít všichni hodně těžké!

A hlavně je smutný, že si Marťas najde čas na zdejší relativně dlouhé zhodnocení, ale na krátkou odpověď na moji zprávu, aby se mi vysmál, ne...
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Image
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
Ataner

Post by Ataner »

Tak Radu doufám že pomažeš až do finále..budeme držet palečky.. :wink:
JPD - B.3
Raduuza

Post by Raduuza »

Ataner wrote:Tak Radu doufám že pomažeš až do finále..budeme držet palečky.. :wink:
budu se snažit, děkuji :)
Image
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

vyjmecne to brzdeni neni ma vina 8)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

441264 < 521038 = postupujeme ze skupiny :mrgreen:
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

pupajdi13 wrote:FK Raduzza

U nás
jsem myslel ze clovek muze ridit jen jeden klub..... :roll: :mrgreen:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Azor

Post by Azor »

Heh, teď mě tak napadlo, není náhodou Radúzka Pupajdího ženou?? :mrgreen: :mrgreen: Občas tu říkával že i díky SP zanedbává rodinu, tak bych se nedivil, kdyby do toho zapojil i ženu, aby i ona poznala že SP je víc než jen hra :twisted:
crueface1

Post by crueface1 »

tosa_CZ wrote:441264 < 521038 = postupujeme ze skupiny :mrgreen:
Tomiku gratulka... !! Tá věděl,že si to ohlídáš.. :wink: Ovšem co to tu píšeš za čísla,která rozhodla? :shock:
FC Crue Olomouc, crueface, F.49
Image
Relax nade vše:)
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

frankie_doparoma wrote:
jsem myslel ze clovek muze ridit jen jeden klub..... :roll: :mrgreen:
IP adresa je čistá 8)
Azor wrote:Heh, teď mě tak napadlo, není náhodou Radúzka Pupajdího ženou?? :mrgreen: :mrgreen:
Není , je to milenka 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
crueface1

Post by crueface1 »

Ahoj,
právě jsme obdrželi informaci o našem dalším zápase v turnaji 'O Prokoplej buben 13 Skupina B':
Čt 6 Pro 2012 (14:00:00 CET) : FC Crue Olomouc - FC DAC
Vzhůru za vítězstvím!

S pozdravem,
představenstvo klubu.
FC Crue Olomouc, crueface, F.49
Image
Relax nade vše:)
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”