crueface1 wrote:A Radů byla na zadním sedadle,ne?Ataner wrote: V Octávce odjel Pupík..co se dělo pak netušim..Ale je super,jak jste oba do toho dali vše !!
děkuji krůůů

jasně,že na zadním, na předním pak vadí ručka)))
Moderator: Czech Moderators
crueface1 wrote:A Radů byla na zadním sedadle,ne?Ataner wrote: V Octávce odjel Pupík..co se dělo pak netušim..Ale je super,jak jste oba do toho dali vše !!
je jasné že se tohle muselo stát, bohužel dnesj jedu na vlněaůkoholového opojení kterého jsem autorem a tak nevím kdo j postupující týmpupajdi13 wrote:Octavia..... 3 : 3..... FK Raduzza
penalty : 4 : 5
výkony - 113 : 111
Tak si to trochu rozebereme![]()
Prvně chci po pogratulovat Rádulí k výhře a postupu.....nádhera kočko![]()
Ale vezmeme to od začátku : po nalosování zápasu , jsem to ohodnotil jako předčasné finále a nemýlil jsem se....oba týmy udělali maximum pro postup a tak to má v Bubnu být.
U nás se tento týden odvíjel strašně špatně ...zranili se 3 hráči A sestavy ( z toho CB jsem zlikvidoval přímo já v přáteláku) a tak jsem viděl naši pozici hodně bledě......bohužel mám ted velké problemy v práci , jsem tam prakticky denně a nemám vůbec čas na zábavu , takže mé rady Rádulí vypadaly asi tak v tomto stylu - noční odpovědi po šichtě : udělej to a to , neptej se proč a věř mi
, takže tím chci říct,že Rádulí to se mnou nemá jednoduchý
![]()
Ale vrátím se zpátky k předzápasovým plánům....po těch zraněních jsme narychlo koupili alespon jednoho seniora CB,aby se ten zápas dal odehrát se ctí ...další 2 hráči se stihli uzdravit a s fyzičkou na to nebyli tak,jak jsem se původně představoval.
Jedinej náš trumf a šance na uspěch tak mohla být výměna trenera......v průběhu týdne jsem v rychlosti koukal Aťasovi na tým a utvrdil jsem se v tom,že je celkově dost před námi, má ustálené výkony hráčů nad 60 , srovnanou agresivitu a nikoho zraněného....v tu chvíli jsem psal Rádulí,že máme procentualní šanci na postup cca 10/90 a že musíme i přesto ty neduhy zkusit toho trenera a modlit se,že pan píštalka (přes 90% byl tuším) , do zápasu šáhne a vybere si někoho ze soupeřových hráčů.
Trenera jsem s Rádulí domluvil na "těsně před zápasem" , počítaje s tím,že Aťas si nás bude kontrolovat,tak aby na to už nestihl reagovat.......o to větší zděšení pro mě bylo, když jsem dneska někdy kolem poledne vlítl od plotny k počítači a udělal kontrolu obou týmů a koukám - Aťas měnil trenera, no v tu chvíli jsem kráčel zase zpátky do kuchyně a říkal si,tak to jsme v řiti....Aťas se nás bojí jako My jeho
a tak taky udělal max co šlo....náš trumf byl fuč a tak nezbývalo nic než čekat jak to celé dopadne.
Nakonec i rozhodčí byl proti nám a poslal nás do 10ti v 75.minutě....ale ani to , ani nižší výkon Ráďulíny boys neposlal do kolen a nakonec to v penaltách dokázala....krásnej pocit jsem měl odpoledne v práci se přiznám a vydržel mi až do ted,když se tady v pul1 v noci po tý dřině v tom gastronomickém prumyslu tady takhle crcám s tím příspěvkem....ale myslím si,že si ho tento zápas zaslouží.....a pochvalu zaslouží oba aktéři tohoto špílu.
Jelikož jsem Aťase považoval za nejtěžšího soupeře v turnaji , doufám,že to Rádulí dokáže dotáhnout až ke svému prvnímu historickému turnajovému pohárku na SP ......mít jako první Buben,,,to se sakra cení
Ataner wrote:No nepomohla ani výměna trenéra co se dá dělat něco bylo proti i když výkon pěkný 113:111..
Přééésně, evidentní Pupajdího škola, proti tomu se velice špatně bojuje!palo wrote:No jo - pupajdiho škola...
budu se snažit, děkujiAtaner wrote:Tak Radu doufám že pomažeš až do finále..budeme držet palečky..
jsem myslel ze clovek muze ridit jen jeden klub.....pupajdi13 wrote:FK Raduzza
U nás
Tomiku gratulka... !! Tá věděl,že si to ohlídáš..tosa_CZ wrote:441264 < 521038 = postupujeme ze skupiny
IP adresa je čistáfrankie_doparoma wrote:
jsem myslel ze clovek muze ridit jen jeden klub.....![]()
Není , je to milenkaAzor wrote:Heh, teď mě tak napadlo, není náhodou Radúzka Pupajdího ženou??![]()
![]()