tak ještě že nám to je fuktomkycz wrote:nedávno tu někde psal že kdyby nás to zajímalo, tak že žije
Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha
Moderator: Czech Moderators
-
pupajdi13
- Member of the Soccer Project Association
Re: Šlechtická Mince 28 - Playoff - přituhuje
-
ps2512
Preci jsi nechtel tak brzy vypadnouttomkycz wrote:nedávno tu někde psal že kdyby nás to zajímalo, tak že žije
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
tomkycz
citace vo fous vedleps2512 wrote:Preci jsi nechtel tak brzy vypadnouttomkycz wrote:nedávno tu někde psal že kdyby nás to zajímalo, tak že žije
-
tomkycz
a jsme venku, patrick si to pěkně ošéfoval...
Litomerice losers Club de Fotbal 3 - 4 PC Bonner
výkony: 146:148
bohužel hráči nenastoupili v optimálním rozpoložení a ještě k tomu zranění... Gratulace Patrickovi, opět nás vyškolil... jinak solidní zápas na první kolo
Litomerice losers Club de Fotbal 3 - 4 PC Bonner
výkony: 146:148
bohužel hráči nenastoupili v optimálním rozpoložení a ještě k tomu zranění... Gratulace Patrickovi, opět nás vyškolil... jinak solidní zápas na první kolo
-
ps2512
146 umi kazda lama

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
pupajdi13
Mission Impossible..... 0 - 1..... Šutrteam
142 : 144
Nemožní přišli v závěru zápasu o levého utočníka,který se vykartoval a tím zhasla jejich naděje na vyrovnání i na postup.
Po lonskem semifinále je to pro "nemožnou" družinu určitě zklamání , stejně tak i pro mě.
Naopak vítěz 26 ročníku opět nabírá dech a já mu gratuluju k postupu
Dynamo Oleksovice..... 2 - 1 .....Bohemians 1905
146 : 137
Jak "tlučhubík" správně podotkl tady dneska....146 umí zahrát kdejaká lama...jemu tento podpruměrný a nejistý výkon stačil k postupu přes kolegu šerifa
Gratulovat nebudu,protože prostě 146 zahraje fakt kdejaká lama, naopak poděkuju Lišákovi za učast a za postup ze skupiny, že to nevypustil,jak bývalo vždy jeho zvykem.
btw : a Dy a Dy a Dynamo....drž laťku ty kluku
FC MAROWITCH..... 1-1..... FK Laugaricio
penalty - 2:4
139 : 140
Hm...tak tady z tohohle zápasu asi nebude mít radost ani jeden ze zučastněných.....4 zranění hráči v jeden mač,to je až moc na muj vkus.
Oba přišli o hráče s výkony (70 a 71) ...náhrady u jamajčanů zahrály 60 a 56 ......u Daja 61 a 64.....čili mírná výhoda pre slovensků tlupu
...nakonec ale plichta a penaltičky lépe trenovali na slovensku....překvapivá výhra , tuším,že dneska mi ty moje tipy vubec nevycházej.
Litomerice losers Club de Fotbal..... 3 - 4 ..... PC Bonner
146 : 148
Zápas dne a uvidíme,jestli to nebude i výkonnostně zápas 1.kola playoff
Opět mi tip nevyšel , i když jsem trochu tušil,že zkušený Patreze bude mít na postup,pokud bude postoupit chtít...a evidentně chtěl,což mě na druhou stranu těší , zatím jsem ho nikdy v mém turnaji hodně vysoko nezaregistroval.
Škoda že i tenhle zápas ovlivnilo zranění....kdyby Balboovi hoši nepřišli v 64.minutě o Lb...třeba by ty pentle nakonec byly.
142 : 144
Nemožní přišli v závěru zápasu o levého utočníka,který se vykartoval a tím zhasla jejich naděje na vyrovnání i na postup.
Po lonskem semifinále je to pro "nemožnou" družinu určitě zklamání , stejně tak i pro mě.
Naopak vítěz 26 ročníku opět nabírá dech a já mu gratuluju k postupu
Dynamo Oleksovice..... 2 - 1 .....Bohemians 1905
146 : 137
Jak "tlučhubík" správně podotkl tady dneska....146 umí zahrát kdejaká lama...jemu tento podpruměrný a nejistý výkon stačil k postupu přes kolegu šerifa
Gratulovat nebudu,protože prostě 146 zahraje fakt kdejaká lama, naopak poděkuju Lišákovi za učast a za postup ze skupiny, že to nevypustil,jak bývalo vždy jeho zvykem.
btw : a Dy a Dy a Dynamo....drž laťku ty kluku
FC MAROWITCH..... 1-1..... FK Laugaricio
penalty - 2:4
139 : 140
Hm...tak tady z tohohle zápasu asi nebude mít radost ani jeden ze zučastněných.....4 zranění hráči v jeden mač,to je až moc na muj vkus.
Oba přišli o hráče s výkony (70 a 71) ...náhrady u jamajčanů zahrály 60 a 56 ......u Daja 61 a 64.....čili mírná výhoda pre slovensků tlupu
Litomerice losers Club de Fotbal..... 3 - 4 ..... PC Bonner
146 : 148
Zápas dne a uvidíme,jestli to nebude i výkonnostně zápas 1.kola playoff
Opět mi tip nevyšel , i když jsem trochu tušil,že zkušený Patreze bude mít na postup,pokud bude postoupit chtít...a evidentně chtěl,což mě na druhou stranu těší , zatím jsem ho nikdy v mém turnaji hodně vysoko nezaregistroval.
Škoda že i tenhle zápas ovlivnilo zranění....kdyby Balboovi hoši nepřišli v 64.minutě o Lb...třeba by ty pentle nakonec byly.
-
Papa Bouba Diop
trochu se štěstím ale je to tam
Mccgrady City Football team - Valcíři Chomutov 3:4 (143:143)
výkonově jsem ovšem skoro největší lama a tak to pro berušky nebo pro pana pořadatele bude jistě snadná záležitost ve čtvrtfinále
Mccgrady City Football team - Valcíři Chomutov 3:4 (143:143)
výkonově jsem ovšem skoro největší lama a tak to pro berušky nebo pro pana pořadatele bude jistě snadná záležitost ve čtvrtfinále
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 
Tak to becko necekane po Hernan cupu uhralo, uvidime kdo nas ceka priste, tentokrat sem linej pavouka studovat predem 
Na ceste do propadliste dejin.
-
Mazzy
Tak vsude slysim mince, tak sem taky nakoukl. Pupi mohl bych se pripade pripojit do pristiho rocniku? At take zaziju te pocit, zahrat si Slechtickou minci.
-
pupajdi13
yesMazzy wrote:Tak vsude slysim mince, tak sem taky nakoukl. Pupi mohl bych se pripade pripojit do pristiho rocniku? At take zaziju te pocit, zahrat si Slechtickou minci.
-
pupajdi13
Mccgrady City Football team..... 3 - 4..... Valcíři Chomutov C.F.
143 : 143
Mccgradymu se v mém turnaji evidentně nedaří , jak to sleduju.....opět kopec smuly , čistá rudá a prohra pri stejnem výkonu , to nepotěší.
rudá mašina..... 2-1..... Primisimo FC
138 : 136
pruměrný špíl ....mašina i bez toho nejlepšího jede dál....Prim jí výhybku nenasadil.
Bobani..... 2 - 2..... FK Hash Rohatsko
141 : 143
tak Milda se posnažil , ale stejně to nestačilo ....ale snaha se počítá
tak a ted si dáme zimní spánek do 18týho než se beruškám uvolní stadion,
,aby jsme to dohráli.
Mccgradymu se v mém turnaji evidentně nedaří , jak to sleduju.....opět kopec smuly , čistá rudá a prohra pri stejnem výkonu , to nepotěší.
pruměrný špíl ....mašina i bez toho nejlepšího jede dál....Prim jí výhybku nenasadil.
tak Milda se posnažil , ale stejně to nestačilo ....ale snaha se počítá
tak a ted si dáme zimní spánek do 18týho než se beruškám uvolní stadion,
Sakra kdyby ten rozhodci byl trochu prisnejsi tak jsem mohl mit sanci na postup. Pokazde kdyz je to treba a souper ma v tymu same agresory, tak dostanu rozhodciho do 40%. No neni to k nas...i???
Staví se nové tribunypupajdi13 wrote:Mccgrady City Football team..... 3 - 4..... Valcíři Chomutov C.F.
tak Milda se posnažil , ale stejně to nestačilo ....ale snaha se počítá![]()
tak a ted si dáme zimní spánek do 18týho než se beruškám uvolní stadion,,aby jsme to dohráli.
-
tomkycz
se podívej na zápasy hashe, právě že u nich platí, čím přísnější rozhodčí, tím lepší. Nejlépe 90+, to hraje vždy agresivitu na 100%...Boban25 wrote:Sakra kdyby ten rozhodci byl trochu prisnejsi tak jsem mohl mit sanci na postup. Pokazde kdyz je to treba a souper ma v tymu same agresory, tak dostanu rozhodciho do 40%. No neni to k nas...i???
pupajdi: co ta anketa, není na čase jí změnit ?
A já jsem myslel, že máš na stadionu vánoční trhy.sexy kote wrote:Staví se nové tribunypupajdi13 wrote:Mccgrady City Football team..... 3 - 4..... Valcíři Chomutov C.F.
tak Milda se posnažil , ale stejně to nestačilo ....ale snaha se počítá![]()
tak a ted si dáme zimní spánek do 18týho než se beruškám uvolní stadion,,aby jsme to dohráli.