Divize B

Moderator: Czech Moderators

Sokol Cejc
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize B

Post by Sokol Cejc »

On to Frenkie dobře ví, jenomže toto srovnání se mu hodí do krámu, tak to sem šoupl :-)
Andrew - Sokol Čejč
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

sexykote: no to souhlas (jinak bych nemoh bejt druhej ale bych bych suverene prvni v tabulce :p ) ale chtel jsem ti jen rict ze to neni asi nahoda, a ze je b2jka proste kvalitnejsi:)
kazdy cislo samo o sobe nic nerika, prumerna agrese nic neznamena, prumerny bp nic neznamena, ale to ze jsou 4z5 z bdvojky neni nahoda 8)
bedvojka je lepsi a basta :arrow:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
bobos23
Coach

Post by bobos23 »

sexy kote wrote:
frankie_doparoma wrote:
acskncl wrote: Dammed je sice soupiskou trosku jinde, ale kdyz bude pod tlakem, kterej v minulejch sezonach chybel, tak ji ten tym muze byt k nicemu :mrgreen: Prikladem jeji dnesni prokaucovanej zapas.
Jinak jak tak koukam B1 bude prochazka ruzovym sadem kdy postoupi ten kdo bude chit. v B2 budou asi 3 kohouti na dve jizdenky. Tigerinho ma sice uzkej kadr, ale to by nevadilo kdyby prestal hrat Hernan cup, ten ho az prijde mor na jeho soupisku zrejme zabije jako minulou sezonu.
Opravdove maso, ale bude v B3, tam to bude rezba o kazdej bod a gol :roll:
to ze b1cka je nejlehci to souhlas, ale jestli je betrojka nejsilenjsi to teda nevim
ja ji jako nehraju tak nemam zkusenost, ale minimalne b2jka je tak kurevsky vyrovnana ze to neni pekny, a kdyz jsem si hodil ty co jsou ted na sestup (krom poslednich tymu ktery prestavujou) do spinfo.com tak podle prumernych vykonu jsou ctyri z peti nejlepsich z bedvojky....

1. Apple United: 73,45
2. Elrios CF: 72,95
3. FLACARA HOREZU: 72,25
4. PrizdiSraCZ: 72,21
5. tvaltnietmee: 71,68
6. Šutrteam: 71,32
7. Ploeg A: 71,29
8. FC Sampilione: 71,25
9. Blue stars: 71,22
10. Real Pilsen: 71,1
Průměrný výkon hráče je nic neříkající a body nezaručující hodnota 8)
To su len kecy samozrejme že to zaručuje... :mrgreen:
Ale nie, teraz objektívne, myslím že každý trochu v SP zbehlejší si vie porovnať úrovne Bčiek.
Ako som písal pred sezónou, B2 bude neskutočne vyrovnaná. Ja sa už musím vzchopiť, túto sezónu mi random bere to čo mi minulú požičal, ale aj o tom je hra, vždy može byť ešte horšie 8)
Bobo
Apple United
sexy kote

Post by sexy kote »

Bobos, tebe neřeže random, ve čtvrtek ti výhru sebral Tobias "N" Toresund, žádnej random, ale tento dřevák :mrgreen:
léblík

Post by léblík »

Myslim, že Béčkovou divizi máme nejvyrovnanější, ale to je můj názor 8) Jinak ta 100% koncentrace bude těžká, takže uvidíme na konci.
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
acskncl

Post by acskncl »

frankie_doparoma wrote:
acskncl wrote: Dammed je sice soupiskou trosku jinde, ale kdyz bude pod tlakem, kterej v minulejch sezonach chybel, tak ji ten tym muze byt k nicemu :mrgreen: Prikladem jeji dnesni prokaucovanej zapas.
Jinak jak tak koukam B1 bude prochazka ruzovym sadem kdy postoupi ten kdo bude chit. v B2 budou asi 3 kohouti na dve jizdenky. Tigerinho ma sice uzkej kadr, ale to by nevadilo kdyby prestal hrat Hernan cup, ten ho az prijde mor na jeho soupisku zrejme zabije jako minulou sezonu.
Opravdove maso, ale bude v B3, tam to bude rezba o kazdej bod a gol :roll:
to ze b1cka je nejlehci to souhlas, ale jestli je betrojka nejsilenjsi to teda nevim
ja ji jako nehraju tak nemam zkusenost, ale minimalne b2jka je tak kurevsky vyrovnana ze to neni pekny, a kdyz jsem si hodil ty co jsou ted na sestup (krom poslednich tymu ktery prestavujou) do spinfo.com tak podle prumernych vykonu jsou ctyri z peti nejlepsich z bedvojky....

1. Apple United: 73,45
2. Elrios CF: 72,95
3. FLACARA HOREZU: 72,25
4. PrizdiSraCZ: 72,21
5. tvaltnietmee: 71,68
6. Šutrteam: 71,32
7. Ploeg A: 71,29
8. FC Sampilione: 71,25
9. Blue stars: 71,22
10. Real Pilsen: 71,1
Ja tvrdim ze je neco nejsilnejsi? Psal sem ze nejvetsi rezba bude v B3, to je asi tak vse. Na to abych zkoumal prumerne vykony hracu v Beckach sem linej a zadalsi to samotne je k nicemu, jen soupiska samo o sobe nestaci.
Na ceste do propadliste dejin.
frankie_doparoma

nevim no, psal si rezba o kazdej gol a bod, to v b2jce fak neni no....

omlouvam se ze reakci... :roll:
Dajo

Post by Dajo »

8.kolo

Praslavice : FK Laugaricio 3-2 ( 2:0 ) 139:137
Už v 1 min. sa nám zranil hráč na LM a náhrada prišla z postu CM ....o 8 horším a tak to dopadlo ako dopadlo. :? K tomu sme dostali gól na 3:2 v 92 minúte.... :?
V lige sa nám nedarí podľa naších predstáv a tak rozmýšľame , že sa tento ročník na to mierne vyprdnem a........neviem čo budem robiť. :lol:
Dajo
FK Laugaricio
kopeckar

Post by kopeckar »

Pár sezón a jdu do B2 taky, jsem zvědavej, koho z vás tam najdu. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Milko

Post by Milko »

Dajo wrote:8.kolo

Praslavice : FK Laugaricio 3-2 ( 2:0 ) 139:137
Už v 1 min. sa nám zranil hráč na LM a náhrada prišla z postu CM ....o 8 horším a tak to dopadlo ako dopadlo. :? K tomu sme dostali gól na 3:2 v 92 minúte.... :?
V lige sa nám nedarí podľa naších predstáv a tak rozmýšľame , že sa tento ročník na to mierne vyprdnem a........neviem čo budem robiť. :lol:
Akože nedarí :?: Však si na krásnom 7. mieste. A s tou tvojou kvalitou kádra je to priam fantastický úspech :wink:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
acskncl

Post by acskncl »

frankie_doparoma wrote:nevim no, psal si rezba o kazdej gol a bod, to v b2jce fak neni no....

omlouvam se ze reakci... :roll:
U vas budou 3 kohouti na dve jizdenky, u nas tech zajemcu je o trosku vic, proto ta rezba o kazdej bod a gol :roll: Ale my se tam asi brzo prestanem plest, kdyz ze 4 zapasu doma porazime jen vyhasle hvezdy bejvaleho vladce prvni ligy a "kouzelnika" trhu, tak je pomalu na case se zacit venovat turnajum :P
Na ceste do propadliste dejin.
sexy kote

Post by sexy kote »

Tak i po druhém týdnu se Berušky sluní na prvním flíčku :P Děsně jim sluší, žel ale jen do pondělka :( Tento týden to reálně vypadalo maximálně na 6 bodíků, je jich 10, a to je příjemné překvápko 8) V příštím týdnu bude pokračovat série zápasů proti hlavním favoritům divize a tak je otázkou zda vůbec nějaké body budou :roll: Cíl týdne je na druhý pokus dát pápá Hernán cupu :twisted:
Dajo

Post by Dajo »

9.kolo

FK Laugaricio : 1 FC Žabovřesky 3-2 ( 1:0 ) 144:140

Dnešnou výhrou sme poskočili o dve priečky a sme na 5 mieste, na druhého strácame len 3 body. :wink:
Zatiaľ ešte bojujeme..... :roll:
Dajo
FK Laugaricio
frankie_doparoma

dneska tri body, proti mistrovy z myho lonskyho Cecka
hral jsem sice doma a tak jsem nemohl chiti nic jineho nez tri body, ale chybela mi komplet obrana /lb-cb-cb-rb/ pak kapitan a duse tymu /cm/ a taky nejlepsi utocnik /rf/
navic nalda nebyla na stofce.....

nakonec, i pres to ze jsem dohraval 13 minut v oslabeni, tak se podarilo vyhrat
ovsem nic se nemeni, ja ztracim bod na Czech Tigers a pet bodu mam naskok pred leblikem

zejtra hraju zas doma, proti patqovi, chci tri body a prvni tretinu ligy zakoncit bodovym ziskem 25 bodu! :P

FK Hash Rohatsko 2 - 1 Elrios CF
146:144

vtipne je skore, vedouci tigri maji 26:10, ja mam presne pulku ; 13:5 :shock: :oops:
hraju asi strasne atraktivni fotbal :mrgreen:
oliwapol

Post by oliwapol »

frankie_doparoma wrote:dneska tri body, proti mistrovy z myho lonskyho Cecka
hral jsem sice doma a tak jsem nemohl chiti nic jineho nez tri body, ale chybela mi komplet obrana /lb-cb-cb-rb/ pak kapitan a duse tymu /cm/ a taky nejlepsi utocnik /rf/
navic nalda nebyla na stofce.....

nakonec, i pres to ze jsem dohraval 13 minut v oslabeni, tak se podarilo vyhrat
ovsem nic se nemeni, ja ztracim bod na Czech Tigers a pet bodu mam naskok pred leblikem

zejtra hraju zas doma, proti patqovi, chci tri body a prvni tretinu ligy zakoncit bodovym ziskem 25 bodu! :P

FK Hash Rohatsko 2 - 1 Elrios CF
146:144

vtipne je skore, vedouci tigri maji 26:10, ja mam presne pulku ; 13:5 :shock: :oops:
hraju asi strasne atraktivni fotbal :mrgreen:
moje skore 16:14 vypovídá o krásným ofenzivní fotbalu z obou stran :mrgreen:
ACS Pardubice
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”