Divize B
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divize B
On to Frenkie dobře ví, jenomže toto srovnání se mu hodí do krámu, tak to sem šoupl 

Andrew - Sokol Čejč
-
sexykote: no to souhlas (jinak bych nemoh bejt druhej ale bych bych suverene prvni v tabulce :p ) ale chtel jsem ti jen rict ze to neni asi nahoda, a ze je b2jka proste kvalitnejsi:)
kazdy cislo samo o sobe nic nerika, prumerna agrese nic neznamena, prumerny bp nic neznamena, ale to ze jsou 4z5 z bdvojky neni nahoda
bedvojka je lepsi a basta
kazdy cislo samo o sobe nic nerika, prumerna agrese nic neznamena, prumerny bp nic neznamena, ale to ze jsou 4z5 z bdvojky neni nahoda

bedvojka je lepsi a basta

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
To su len kecy samozrejme že to zaručuje...sexy kote wrote:Průměrný výkon hráče je nic neříkající a body nezaručující hodnotafrankie_doparoma wrote:to ze b1cka je nejlehci to souhlas, ale jestli je betrojka nejsilenjsi to teda nevimacskncl wrote: Dammed je sice soupiskou trosku jinde, ale kdyz bude pod tlakem, kterej v minulejch sezonach chybel, tak ji ten tym muze byt k nicemuPrikladem jeji dnesni prokaucovanej zapas.
Jinak jak tak koukam B1 bude prochazka ruzovym sadem kdy postoupi ten kdo bude chit. v B2 budou asi 3 kohouti na dve jizdenky. Tigerinho ma sice uzkej kadr, ale to by nevadilo kdyby prestal hrat Hernan cup, ten ho az prijde mor na jeho soupisku zrejme zabije jako minulou sezonu.
Opravdove maso, ale bude v B3, tam to bude rezba o kazdej bod a gol
ja ji jako nehraju tak nemam zkusenost, ale minimalne b2jka je tak kurevsky vyrovnana ze to neni pekny, a kdyz jsem si hodil ty co jsou ted na sestup (krom poslednich tymu ktery prestavujou) do spinfo.com tak podle prumernych vykonu jsou ctyri z peti nejlepsich z bedvojky....
1. Apple United: 73,45
2. Elrios CF: 72,95
3. FLACARA HOREZU: 72,25
4. PrizdiSraCZ: 72,21
5. tvaltnietmee: 71,68
6. Šutrteam: 71,32
7. Ploeg A: 71,29
8. FC Sampilione: 71,25
9. Blue stars: 71,22
10. Real Pilsen: 71,1

Ale nie, teraz objektívne, myslím že každý trochu v SP zbehlejší si vie porovnať úrovne Bčiek.
Ako som písal pred sezónou, B2 bude neskutočne vyrovnaná. Ja sa už musím vzchopiť, túto sezónu mi random bere to čo mi minulú požičal, ale aj o tom je hra, vždy može byť ešte horšie

Bobo
Apple United
Apple United
Bobos, tebe neřeže random, ve čtvrtek ti výhru sebral Tobias "N" Toresund, žádnej random, ale tento dřevák 

-
Myslim, že Béčkovou divizi máme nejvyrovnanější, ale to je můj názor
Jinak ta 100% koncentrace bude těžká, takže uvidíme na konci.

Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Ja tvrdim ze je neco nejsilnejsi? Psal sem ze nejvetsi rezba bude v B3, to je asi tak vse. Na to abych zkoumal prumerne vykony hracu v Beckach sem linej a zadalsi to samotne je k nicemu, jen soupiska samo o sobe nestaci.frankie_doparoma wrote:to ze b1cka je nejlehci to souhlas, ale jestli je betrojka nejsilenjsi to teda nevimacskncl wrote: Dammed je sice soupiskou trosku jinde, ale kdyz bude pod tlakem, kterej v minulejch sezonach chybel, tak ji ten tym muze byt k nicemuPrikladem jeji dnesni prokaucovanej zapas.
Jinak jak tak koukam B1 bude prochazka ruzovym sadem kdy postoupi ten kdo bude chit. v B2 budou asi 3 kohouti na dve jizdenky. Tigerinho ma sice uzkej kadr, ale to by nevadilo kdyby prestal hrat Hernan cup, ten ho az prijde mor na jeho soupisku zrejme zabije jako minulou sezonu.
Opravdove maso, ale bude v B3, tam to bude rezba o kazdej bod a gol
ja ji jako nehraju tak nemam zkusenost, ale minimalne b2jka je tak kurevsky vyrovnana ze to neni pekny, a kdyz jsem si hodil ty co jsou ted na sestup (krom poslednich tymu ktery prestavujou) do spinfo.com tak podle prumernych vykonu jsou ctyri z peti nejlepsich z bedvojky....
1. Apple United: 73,45
2. Elrios CF: 72,95
3. FLACARA HOREZU: 72,25
4. PrizdiSraCZ: 72,21
5. tvaltnietmee: 71,68
6. Šutrteam: 71,32
7. Ploeg A: 71,29
8. FC Sampilione: 71,25
9. Blue stars: 71,22
10. Real Pilsen: 71,1
Na ceste do propadliste dejin.
-
nevim no, psal si rezba o kazdej gol a bod, to v b2jce fak neni no....
omlouvam se ze reakci...
omlouvam se ze reakci...

8.kolo
Praslavice : FK Laugaricio 3-2 ( 2:0 ) 139:137
Už v 1 min. sa nám zranil hráč na LM a náhrada prišla z postu CM ....o 8 horším a tak to dopadlo ako dopadlo.
K tomu sme dostali gól na 3:2 v 92 minúte....
V lige sa nám nedarí podľa naších predstáv a tak rozmýšľame , že sa tento ročník na to mierne vyprdnem a........neviem čo budem robiť.
Už v 1 min. sa nám zranil hráč na LM a náhrada prišla z postu CM ....o 8 horším a tak to dopadlo ako dopadlo.

V lige sa nám nedarí podľa naších predstáv a tak rozmýšľame , že sa tento ročník na to mierne vyprdnem a........neviem čo budem robiť.

Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
Pár sezón a jdu do B2 taky, jsem zvědavej, koho z vás tam najdu. 

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Akože nedaríDajo wrote:8.kolo
Už v 1 min. sa nám zranil hráč na LM a náhrada prišla z postu CM ....o 8 horším a tak to dopadlo ako dopadlo.K tomu sme dostali gól na 3:2 v 92 minúte....
![]()

Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Team: The Last Mohycan
U vas budou 3 kohouti na dve jizdenky, u nas tech zajemcu je o trosku vic, proto ta rezba o kazdej bod a golfrankie_doparoma wrote:nevim no, psal si rezba o kazdej gol a bod, to v b2jce fak neni no....
omlouvam se ze reakci...

Na ceste do propadliste dejin.
Tak i po druhém týdnu se Berušky sluní na prvním flíčku
Děsně jim sluší, žel ale jen do pondělka
Tento týden to reálně vypadalo maximálně na 6 bodíků, je jich 10, a to je příjemné překvápko
V příštím týdnu bude pokračovat série zápasů proti hlavním favoritům divize a tak je otázkou zda vůbec nějaké body budou
Cíl týdne je na druhý pokus dát pápá Hernán cupu 

9.kolo
FK Laugaricio : 1 FC Žabovřesky 3-2 ( 1:0 ) 144:140
Dnešnou výhrou sme poskočili o dve priečky a sme na 5 mieste, na druhého strácame len 3 body.
Zatiaľ ešte bojujeme.....
FK Laugaricio : 1 FC Žabovřesky 3-2 ( 1:0 ) 144:140
Dnešnou výhrou sme poskočili o dve priečky a sme na 5 mieste, na druhého strácame len 3 body.

Zatiaľ ešte bojujeme.....

Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
dneska tri body, proti mistrovy z myho lonskyho Cecka
hral jsem sice doma a tak jsem nemohl chiti nic jineho nez tri body, ale chybela mi komplet obrana /lb-cb-cb-rb/ pak kapitan a duse tymu /cm/ a taky nejlepsi utocnik /rf/
navic nalda nebyla na stofce.....
nakonec, i pres to ze jsem dohraval 13 minut v oslabeni, tak se podarilo vyhrat
ovsem nic se nemeni, ja ztracim bod na Czech Tigers a pet bodu mam naskok pred leblikem
zejtra hraju zas doma, proti patqovi, chci tri body a prvni tretinu ligy zakoncit bodovym ziskem 25 bodu!
FK Hash Rohatsko 2 - 1 Elrios CF
146:144
vtipne je skore, vedouci tigri maji 26:10, ja mam presne pulku ; 13:5
hraju asi strasne atraktivni fotbal
hral jsem sice doma a tak jsem nemohl chiti nic jineho nez tri body, ale chybela mi komplet obrana /lb-cb-cb-rb/ pak kapitan a duse tymu /cm/ a taky nejlepsi utocnik /rf/
ovsem nic se nemeni, ja ztracim bod na Czech Tigers a pet bodu mam naskok pred leblikem
zejtra hraju zas doma, proti patqovi, chci tri body a prvni tretinu ligy zakoncit bodovym ziskem 25 bodu!

vtipne je skore, vedouci tigri maji 26:10, ja mam presne pulku ; 13:5

-
moje skore 16:14 vypovídá o krásným ofenzivní fotbalu z obou stranfrankie_doparoma wrote:dneska tri body, proti mistrovy z myho lonskyho Cecka
vtipne je skore, vedouci tigri maji 26:10, ja mam presne pulku ; 13:5![]()
![]()

ACS Pardubice