Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha

Moderator: Czech Moderators

obnovit trofeje pro vítěze?

1.) ano
9
82%
2.) je mi to fuk
1
9%
3.) ne
1
9%
4.)
0
No votes

Total votes: 11

tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Re: Šlechtická Mince 29....poslední šance na turnaj mistrů

Post by tomkycz »

my poslední dobou dostáváme všude na pr.el :? Nějak nám už dochází dech, tak dohrajeme sezónu v áčku a pak zkusíme urvat nějaké poháry 8) když nic, tak se kulový stane 8) ale vypadnutí z mince vždycky mrzí, jenže Mccgrady je těžký protivník a zdá se, že chce hrát mistrovskou minci...
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Já vždycky tady udělám velikou statistiku a hned mi to jak na potvoru přeskočí novými příspěvky na další stránku ....takže statistiky play off o stránku zpět. 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
palo

Post by palo »

pupajdi13 wrote:
Út 5 Bře 2013 (14:00 CET) .....Stratovarius..... ?? - ??..... FC Crue Olomouc

Na poslední mač si chvíli počkáme ( asi vím kdo v tom vězí ) 8) .....a pak se vrhneme do boje o medaile.

Palovi i \krůůovi pošlu do šaten před zápasem jak roztleskávačky , tak i chlebíčky....aby nedošlo k nějakým pochybnostem 8) :lol: .....rozumíme si :mrgreen:
Tak jo,ale zase aby nám ty chlebíčky neroztleskaly... :roll:
Image
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

ps2512 wrote:
Mazzy wrote: Takze si nemohu odpustit otazecku. Copak by jsi chtel za konpenzaci, kdyz nechas nas maly, ale bojovny tym projit az do finale Mccgrady? :mrgreen:
Jinak vsem nasim fanouskum dekuji za gratulace a doufam, ze je nas tym nesklame a slibujeme, ze do boje o finale dame uplne vsechno. :mrgreen:
Myslím, že toto neprojde.....četl jsem tu někde, že jedna z Mccgradyho priorit v tomto SP ročníku je vyhrát Minci :lol:
ANO TOTO JE PRAVDA, MÁM SKUTEČNĚ VYSOKOU AMBICI VYHRÁT MINCI V TÉTO SEZONĚ !!!

p.s. ještě vyjádření k debatě mezi KOPEČKÁŘ/frankie_doparoma
- určitě bezpochyby jsem s názorama druhého zmíněného.
Ataner

Post by Ataner »

Mccgrady wrote: p.s. ještě vyjádření k debatě mezi KOPEČKÁŘ/frankie_doparoma
Tak se Kopeček trošku naparoval..ale já i myslím že to bylo bráno s humorem a o to tu nakonec přeci jde..bral bych to střízlivě a právě humorem.. :wink:
Nevím že zazní dvě jména..a hned tu máme milión příspěvků,názorů a kritik..přijde mi to i trošku zbytečný a nadsazený.. :roll:

Omlouvám se Pupímu
JPD - B.3
kopeckar

Post by kopeckar »

Mccgrady wrote:p.s. ještě vyjádření k debatě mezi KOPEČKÁŘ/frankie_doparoma
O.K. Máš potřebu nás seznamovat se svým názorem. Já na tebe svůj názor zatím ještě nikde neprezentoval a původně jsem ani nechtěl, ale tak co třeba taky zde? Takže tady je: člověk, který své konkurenty v přetahované o hráče z TL přesvědčuje tvrzením, že jim ten hráč na nic není a shazuje je, pro mě autoritou není. Rozhodně do tábora tvých fanoušků patřit nebudu. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

Ataner wrote: Tak se Kopeček trošku naparoval..ale já i myslím že to bylo bráno s humorem a o to tu nakonec přeci jde..bral bych to střízlivě a právě humorem.. :wink:
Nevím že zazní dvě jména..a hned tu máme milión příspěvků,názorů a kritik..přijde mi to i trošku zbytečný a nadsazený.. :roll:
ja se to s humorem snazim brat (viz homo tluchubiens), protoze smesny veci nejdou brat ani jinak :lol:

ty druhy vete vubec nerozumim co tim basnik chtel rict, precetl jsem si ji asi petkrat a bez uspechu... :|

kopeckar: moralizovat nad nakupnima metodama zrovna od tebe co si schani na prodejce telefoni cisla, je vazne ujety :mrgreen: (viz. tva smazana zprava v guestbooku od xixora)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Ataner

Post by Ataner »

frankie_doparoma wrote: ja se to s humorem snazim brat (viz homo tluchubiens), protoze smesny veci nejdou brat ani jinak :lol:
No u toho zústanem..jo tluchubiens se povedl.. :wink:
JPD - B.3
sexy kote

Post by sexy kote »

palo wrote:
pupajdi13 wrote:
Út 5 Bře 2013 (14:00 CET) .....Stratovarius..... ?? - ??..... FC Crue Olomouc

Na poslední mač si chvíli počkáme ( asi vím kdo v tom vězí ) 8) .....a pak se vrhneme do boje o medaile.

Palovi i \krůůovi pošlu do šaten před zápasem jak roztleskávačky , tak i chlebíčky....aby nedošlo k nějakým pochybnostem 8) :lol: .....rozumíme si :mrgreen:
Tak jo,ale zase aby nám ty chlebíčky neroztleskaly... :roll:
Crue do toho, Crue do toho :twisted:
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Když už tu spamujeme, tak to tu taky trochu zanesu ( moje statistiky stejně nikoho nezajímaj 8) ) .....Homo tlučhubies a pupajdiho praskající konečník.....to byly pro mě hlášky sezony v poslední době na foru a frenkič má můj palec nahoru , nepsal jsem to veřejně,abych něco nerozvýřil....ale v rovině srandy a dobře situovanýho a mířenýho humoru je to přesně moje krevní skupina. 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
sexy kote

Post by sexy kote »

U Berušek to je názorově na straně chlapců z daleké Jamajky :mrgreen:
kopeckar

Post by kopeckar »

Pupajdiho názor beru, měl jsem možnost ho poznat osobně. Že jsou Berušky na straně kluků z Jamajky je něco jako když se Vašík Klaus a jeho ženuška dali na stranu Zemana. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

kopeckar wrote:Že jsou Berušky na straně kluků z Jamajky je něco jako když se Vašík Klaus a jeho ženuška dali na stranu Zemana. :mrgreen:
a co to znamena, kdo ses ty v tomhle scenari, slechetnej knize z rakouska? :D :D
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
kopeckar

Post by kopeckar »

frankie_doparoma wrote:
kopeckar wrote:Že jsou Berušky na straně kluků z Jamajky je něco jako když se Vašík Klaus a jeho ženuška dali na stranu Zemana. :mrgreen:
a co to znamena, kdo ses ty v tomhle scenari, slechetnej knize z rakouska? :D :D
To vůbec ne, nic víc a nic míň než to, že jsem rád, že mě podvodníci nepodporují a neztotožňují se se mnou. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

kopeckar wrote:
Mccgrady wrote:p.s. ještě vyjádření k debatě mezi KOPEČKÁŘ/frankie_doparoma
O.K. Máš potřebu nás seznamovat se svým názorem. Já na tebe svůj názor zatím ještě nikde neprezentoval a původně jsem ani nechtěl, ale tak co třeba taky zde? Takže tady je: člověk, který své konkurenty v přetahované o hráče z TL přesvědčuje tvrzením, že jim ten hráč na nic není a shazuje je, pro mě autoritou není. Rozhodně do tábora tvých fanoušků patřit nebudu. :mrgreen:
poslední reakce na očištění:

NEZLOB SE, ALE v divizi F kupovat 27 letého naprosto neskutečně předraženého hráče jen proto aby jsis udělal dobře mi přišlo opravdu naprosto nepochopitelný a to hlavně ze dvou důvodů:
1) takový hráče ti je naprosto k ničemu
2) díky tomu obchodu, který jsi mi vyfoukl a hráče neskutečně přeplatil jsem s největší pravděpodobností nevyhrál soccerprojectový pohár, proto si na to moc dobře pamatuju :-(

Na druhou stranu, nic proti debatám a názorům, jak zde již bylo zmíněno, je to hra hlavně pro zábavu a toto fórum nás všechny společně udržuje, tak si to nějak výrazně nekažme.

ŠTĚCHTICKÁ MINCE OLLEEEEE...... doufám,že jí vyhraju, ale myslím, že Mantel si na ní brousí zuby úplně nejvíc
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”