frankie_doparoma wrote:problem ale je ze s 6. tymem Acka z minuly sezony to nemuze bejt nedulezitej zapas a pokud okolnosti z toho nedulezitej zapas udelaji a ty by si to vedel predem a choval si se tak, tak je to proste unfair
btw. prohrat a ztratit neni chyba a k tomu, o titulu se tozhodne z tymu z prvni trojky, s nima jeste hrajes tri zapasy, tam se rozhdone o titulu... (resp. "chyba" by sla v klidu dohnat v tehlech zapasech;))
btw. ja se samozrejmne pokusim skalpovat jak damned tak i meangreena, ale stejne tak se pokusim skalpovat tebe. ja hraju sp individualne a ne kolektivne, kopu za FK Hash, za nikoho jinyho :p
...jen jedna reakce : Pokud bych to věděl, že to tomkyč vypusti a nasadil nejsilnější sestavu byl bych pěkně hloupej

...to nemá pak s unfair nic společného . Vzhledem k tomu, že mi to tomkyč neřekl děláš z toho zbytečnou bublinu
Každopádně přiznávám, že tvého skalpování se bojim..ale to asi každej v A, a musím přiznat, že mě tvé postavení v divizi A skutečně překvapuje !!! GRATULUJU, nevěřil jsem, že se do A dostaneš, to jsem ti kdysi psal a nevěřil jsem , že jsi schopen vůbec hrát vyrovnaně v tabulce s ostatníma (jednorázové zápasy to je v poho) ale že budeš dlouhodobě takle vysoko...klobouk dolů s tím co děláš.