Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha

Moderator: Czech Moderators

obnovit trofeje pro vítěze?

1.) ano
9
82%
2.) je mi to fuk
1
9%
3.) ne
1
9%
4.)
0
No votes

Total votes: 11

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: Šlechtická Mince 29....poslední šance na turnaj mistrů

Post by pupajdi13 »

ImageImageImage
ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage.......ImageImageImageImageImageImage

NEXT MATCH - FINALE

St 13 Bře 2013 (10:00 CET)... Mccgrady City Football team....vs..... Fc Mantel

Soubojem A divizních týmů bude ukočen letošní dramatický ročník.....pokud to domácí opět nepodcení , tak by si měli zajistit poslední vstupenku na Turnaj mistrů, který vypukne o příštím víkendu.
Po finále odtájním některé informace o této specialní akci.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Mazzy

Post by Mazzy »

Škoda, že si to s Kruem nemůžeme dát neoficiálně a mohla by pro nás být nějaká cena útěchy. :wink: :mrgreen:
Protože jak podotkla Pavlínka mě už se těď delší dobu podobný kousek nepovede. :roll:
No Boost

Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

pupajdi13 wrote: ...
Poslal áčko na Frenkiča a zahralo mu 147. Keby ho poslal zápas predtým na Mazzyho, zahrá 148, béčko mu malo zahrať 145. Keď vidím, že súper nemá nárok na viac ako nejakých 135, príde mi jedno, či zahrám 145 alebo 148, je to dosť veľký rozdiel na výhru, ak má ma zarezať random, tak zareže tak či tak.
Btw. Pavlínka to myslela "trochu" inak :wink:
Last edited by Hippopotamus on Sun Mar 10, 2013 10:19 am, edited 1 time in total.
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
crueface1

Post by crueface1 »

Mazzy wrote:Škoda, že si to s Kruem nemůžeme dát neoficiálně a mohla by pro nás být nějaká cena útěchy. :wink: :mrgreen:
Protože jak podotkla Pavlínka mě už se těď delší dobu podobný kousek nepovede. :roll:
Je to škoda Mazzy,je finále nebylo naše ...takovej kousek to bylo ..random evidentně rozhodl ... :roll: Třebas pupík spustí B finále,jako cenu útěchy :mrgreen:
FC Crue Olomouc, crueface, F.49
Image
Relax nade vše:)
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

s im ze ti nekdo vylouci hrace v 15: minute nejde absolutne kalkulovat, kdyby proti sobe stali dva rovnocene tymy bylo by o vysledku jasno...
ale nic to nemeni na tom ze Mazzy byl krucek od historcikeho uspechu....
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Hippopotamus wrote: Poslal áčko na Frenkiča a zahralo mu 147. Keby ho poslal zápas predtým na Mazzyho, zahrá 148, béčko mu malo zahrať 145. Keď vidím, že súper nemá nárok na viac ako nejakých 135, príde mi jedno, či zahrám 145 alebo 148
Já ti to rád vysvětlím kamarát , rozdíl mezi našimi názory je v jednom istém faktu, zatím co ty se na to snažíš koukat tkzv. "Hippo"-teticky :lol: , kolik která sestava zahraje a bráníš tím kamaráda,tak já na to koukám z uhlu čistě realného, nedal jsi ty nejlepší ač jsi mohl , tady máš trest....jako organizátor turnaje je jasné,že chci a mám i právo si přát,aby všichni učastníci dávali do zápasů v Minci maximum co můžou, kor když můžou a nehrajou v tu chvíli ligu a není ten den podstatnější zápas pro jejich tým, pokud byl dal Ačko a dopadlo to takhle,tak bych ani necekl a pogratuloval mu ke štastné výhře.
Tohle mi prostě nějakou teorii =co kdyby ,kdyby ryby = nevysvětlíš 8) a jelikož vím,že jsi chytrej kluk,tak mi to ani nevyvracej 8)
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

pupajdi13 wrote:
Hippopotamus wrote: Poslal áčko na Frenkiča a zahralo mu 147. Keby ho poslal zápas predtým na Mazzyho, zahrá 148, béčko mu malo zahrať 145. Keď vidím, že súper nemá nárok na viac ako nejakých 135, príde mi jedno, či zahrám 145 alebo 148
Já ti to rád vysvětlím kamarát , rozdíl mezi našimi názory je v jednom istém faktu, zatím co ty se na to snažíš koukat tkzv. "Hippo"-teticky :lol: , kolik která sestava zahraje a bráníš tím kamaráda,tak já na to koukám z uhlu čistě realného, nedal jsi ty nejlepší ač jsi mohl , tady máš trest....jako organizátor turnaje je jasné,že chci a mám i právo si přát,aby všichni učastníci dávali do zápasů v Minci maximum co můžou, kor když můžou a nehrajou v tu chvíli ligu a není ten den podstatnější zápas pro jejich tým, pokud byl dal Ačko a dopadlo to takhle,tak bych ani necekl a pogratuloval mu ke štastné výhře.
Tohle mi prostě nějakou teorii =co kdyby ,kdyby ryby = nevysvětlíš 8) a jelikož vím,že jsi chytrej kluk,tak mi to ani nevyvracej 8)
Pupajdi...nějak tomu nerozumím :shock: , měl jsem ještě ten den turnajový zápas proti Rohatsku ve Stratovarius cupu a né snad proto,že bych se Hashe bál a tak na něj šlo áčko a na Mazzyho béčko. Důvod je jasný: V pondělí se hraje utkání půlsezony doma s Mengreenem a musel jsem mít jistotu že po odehrání zápasu v 18 00 budou mít všichni hráči co nastoupí do pondělíního ligového zápasu 100% morálku. To kdybych udělal opačně a nechal hrát áčko v 14 00 na Mazzyho a pak v 18 00 béčko ( i to by na Hashe stačilo, protože to vypustil) tak bych riskoval, že bych musel jít ještě na zápas v 22 00 na nějaký přátelák a mohlo by dojít třeba ke zranění. Takže pokud bych vypadl v minci, hlavu bych si nemohl utrhnout, protože kdybych se do té situace dostal znovu, udělám to stejně. :idea:
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

Mccgrady wrote:a pak v 18 00 béčko ( i to by na Hashe stačilo, protože to vypustil)
otazka je jestli bych to pak ja vypustil, vedet ze proti me nepujde odpocaty Acko ale bud odopacty becko a nebo unaveny acko :idea:
to bych si s tou setavou trochu vic prohral, ale kdyz vim ze proti me nastoupi kadr co bojuje o vyhru v acku a ja a-team dat nemuzu, tak je zbytecny davat hrace na svy posty, davat jim individualy a nebo tak podobne:)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Pupčo, ako ti už Mccgrady stihol odpísať, musel si nachystať áčko na Meangreena (to by urobil na jeho mieste každý vrátane teba). A riskovať nasadenie áčka 2 v dvoch zápasoch, aby sa mu niekto zranil. Nehovoriac o tom, že ani jeho celé áčko nemálo fyzičku na to, aby odohralo včera 2 zápasy.
Píšeš, že bránim kamaráta, pozri sa na moje posledné príspevky v topicu A-divize, kde som ho celkom slušne skritizoval a bránil si ho ty. Vieš, že tvoj turnaj je tu všeobecne asi najuznávanejší a si pravdepodobne na to hrdý (ani sa ti nečudujem, tiež by som bol) a očakávaš teda, že každý dá do neho to naj, čo môže. Takže teraz to nie je o tom, že ja ho bránim ako kamaráta, ale že teba sa dotkol jeho prístup k zápasu v semifinále tvojho turnaja. Lenže si si neuvedomil, že on v podstate do turnaja všetko dal. V pondelok hrá s Meangreenom, v utorok s Tigerinhom. Dva hodne ťažké zápasy. Je pochopiteľné, že na posledný sobotňajší zápas dal zostavu, čo nastúpi na Meangreena a na predposledný sobotňajší zápas dal B-zostavu, aby mal aj náhradníkov v čo najlepšej forme (pre prípad zranenia, vykratovania, slabej fyzičky áčkového hráča). Nakoľko v zápase s Mazzym malo jeho béčko jasne vyhrať, niet divu, že to zbytočne nekomplikoval a neposlal tam aj niečo z áčka. To nie je hypotetické, to sú logické fakty. Sjarel raz vypadol v SP pohári po výkone tuším 40 až 50 lepšom. Ak by šlo o tvoj turnaj a on by dal do toho zápasu béčko, asi by si mu tiež vytýkal, prečo nedal áčko, pretože by zahral výkon o 45 lepší (a nielen o 42)? Viem, že toto je extrémny prípad, ale je to v podstate to isté, pretože oba zápasy mali mať výsledok jasný. A počítať s tým, že jeden z tvojich hráčov dostane priamu redku v 15.min (čo sa Mccgradymu za posledné sezóny nestalo snáď ani v priateľákoch), to nemôžeš.
Ono to inak nešlo :wink:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
mantel

Post by mantel »

Souhlas Hippem i McGradym, je třeba myslet už v sobotu odpoledne na pondělní ligu, jinak se Áčko vyhrát nedá. Ani jako špičkový Áčkař nemůžeš vše utlouct jen silou svého A-týmu. Ošéfoval to dobře, nedá se tomu nic vytknout. Já bych sice Áčko nasadil, ale u mně je Mince srdeční záležitost a navíc jsem neměl nikdy reálnou šanci vyhrát divizi A jako on.
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Grady,Hippo,mantelík:

Nechci se přít o názorech a pohledech na věc...já ani Gradymu nic nevyčítal,pouze jsem čistě bez nějakých sladkých obalenin popsal svůj názor na zápas
(Mccgrady City Football team .vs. No Boost)
Na svou obhajobu napíšu jen tolik, než jsem to napsal,tak jsem si dobře prohledl jak hráče,tak zápasy a termíny dne....chápu i já,že je výhodnější už nepouštět Ačko ve 22h kvuli morálce a prohodit sestavy tak jak to udělal Grady , zas takovej blb nejsem...je to čistě z mého pohledu o prioritách ten názor,takže já bych to hrál 14:A,18:B,22:A s tím,že vím,že jsem udělal max pro Minci a riskuju tím to,že musím stavět Ačko znovu ve 22h a může se někdo zranit...ale to ti může přijít po simulaci ve 22h ( i když třeba nebudeš hrát) zpráva z treninku a jsi na tom uplně stejně....proto jsem napsal co jsem napsal ,akorát jsem nevedel,že u toho musím ještě rozepsat všechny další alternativy 8)
Pak můžu taky ještě dodat,že když nechá ve 22h A týmu vypnutý trenink,tak se mu nikdo nemuže zranit,....jako to dělal za dob své slávy Hernán.....ale to už je polemika "co kdyby" a na tu já nehraju.
Chci tím jen říct,že jsem zvážil vše pro a proti ,co by kam vedlo,nebo mohlo vedst a z toho jsem si udělal svůj usudek a názor,který se nezmění.
Hippo: A topic samozřejmě čtu , vím cos tam psal.....já mám stejný přístup ,akorát že mi to tentokrát vyšlo přesně naopak s Tebou.
Každý má právo to sehrát podle svých vlastních představ, o tom žádná, já si zase vzal právo to okomentovat ,když je to v mém turnaji 8) ....tím bych to zatípl a jdu se věnovat rozpisu na Turnaj mistrů.
mantel

Post by mantel »

pupajdi13 wrote:Grady,Hippo,mantelík:

Nechci se přít o názorech a pohledech na věc...já ani Gradymu nic nevyčítal,pouze jsem čistě bez nějakých sladkých obalenin popsal svůj názor na zápas
(Mccgrady City Football team .vs. No Boost)

Pak můžu taky ještě dodat,že když nechá ve 22h A týmu vypnutý trenink,tak se mu nikdo nemuže zranit,....jako to dělal za dob své slávy Hernán.....ale to už je polemika "co kdyby" a na tu já nehraju.
Ty máš paměť jako slon, Hernán tohle opravdu dělal, ale všeobecně známo to myslím nebylo. Já to vím z jednoho srazu, ale to nám říkal na odpočívadle na benzínce a ty jsi u toho určitě nebyl.
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

mantel wrote: Ty máš paměť jako slon, Hernán tohle opravdu dělal, ale všeobecně známo to myslím nebylo. Já to vím z jednoho srazu, ale to nám říkal na odpočívadle na benzínce a ty jsi u toho určitě nebyl.
Všeobecně známo to určitě není,,,já si to s ním a Xixim povídal mezi 6ti očkama :lol: , já to ted jen použil jako argument toho,abych ukázal,že znám uplně všechny finty téhle hry,které se dají využít,když člověk chce,abych byl brán,jako zkušenný lodivod a ne jako trhlý organizátor Mince,co jen chce aby všichni hráli na plný plyn a nekouká na okolnosti 8)
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

ImageImageImage
ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage.......ImageImageImageImageImageImage

ImageImageImageImageImageImage.....ImageImageImageImageImageImage

ImageImageImageImageImageImageImage.....ImageImage.....ImageImageImageImageImage

1.)Imagepupajdi - FC Letenská šlechta ( vítěz 1,3,4,5,10,11 ročníků )

2.)ImageTigerinho - SPC Czech Tigers ( vítěz 2 ročníku )

3.)Image MošnaM - FC Kolíkov ( vítěz 6,7 ročníků )

4.)Imagetomkycz - Litomerice losers Club de Fotbal ( vítěz 9 ročníku )

5.)Image Agamator - FK CHMEL ( vítěz 12 ročníku )

6.)Image Libo - Libo Team ( vítěz 13 ročníku )

7.)ImageXixor - FCB Shucadlo ( vítěz 14 ročníku )

8.)Imagejancarik - FC Jančařík Šterboholy ( vítěz 15 ročníku )

9.)ImageHernán Crespo - FC Inter Milano ( vítěz 17,18 ročníků )

10.)ImageMikeF - FCB Mikef ( vítěz 19 ročníku )

11.)ImageJeremy - FC JEREMY ( vítěz 20 a 23 ročníku )

12.)Imageoslicek - Totemo Baka ( vítěz 24 ročníku )

13.)ImagePapa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. ( vítěz 25 ročníku )

14.)Imagej.schroter - Šutrteam ( vítěz 26 ročníku )

15.)Imagemantel - Fc Mantel ( vítěz 27 ročníku )

16.)Imagekaffe_trontodontus_kokotus - FK Hash Rohatsko ( vítěz 28 ročníku )

17.)Image :?: :?: :?: - ještě stále je možnost přibrat jedno jmeno..jak dopadne 29 ročník :idea: :?: ...uspějě Mccgrady?

PEVNÉ DATUM POZVÁNEK : 17.3.2013 - 20:00 (NEDĚLE)

STYL TURNAJE : SKUPINY + KO
Nakonec jsem se rozhodl dát přednost klasickému stylu Mince se skupinami , abych měl také z čeho vypočítávat ty plánované ceny.

Vstupné : 49.013,-..........výhoda prostředí : standartně jako vždy vypnuta
Last edited by pupajdi13 on Sun Mar 10, 2013 1:58 pm, edited 5 times in total.
sexy kote

Post by sexy kote »

Lehkovážný přístup rozhodně nesměřoval k sestavám, ty poslal ve směru k lize do všech zápasů přesně jak bylo potřeba 8) Pokud ale chci turnaj vyhrát nemůžu spoléhat, že to utluče prostě lepší sestava. Rozdíl mezi výborným a špičkovým manažerem je ten, že špičkový neponechá nic náhodě a pro výhru udělá úplně vše co jde :twisted: To Mccgrady neudělal a spokojil se stím, že to utluče jeho kvalitní béčko, za to si tu pořádnou facku zasloužil a škoda, že jí nedostal :( Jinak zmiňované zákazy tréninků není jen specialita Hernána, to udělá každý rozumný manažer, minimálně u hráčů za které nemá rovnocenou náhradu.
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”