A Mccgrady taky - gratulace oběma !!!kopeckar wrote:Viva mantel.
Divize A
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divize A
Litomerice losers Club de Fotbal 1 - 1 FK Hash Rohatsko
to je výsledek, který jsem nechtěl vidět... rozhodčí nás opět nenechal v klidu a redku dostal zovna hráč s útočným pokynem
ale tak hlavně že to není prohra to už bych s frenkičem na fóru nevydržel
Mccgrady - gratulace k výsledku i výkonu
Mantel - teď už můžeš s klidem v duši skončit, gratuluji ke sladké odplatě
to je výsledek, který jsem nechtěl vidět... rozhodčí nás opět nenechal v klidu a redku dostal zovna hráč s útočným pokynem

Mccgrady - gratulace k výsledku i výkonu

Mantel - teď už můžeš s klidem v duši skončit, gratuluji ke sladké odplatě

-
Gratulace Mantelovi.....tomuhle já říkám,rozloučit se tím nejlepším a s famfárama ......myslím si,že tvůj odchod z A je navždy nezapomenutelný. 
A jak jsem mu ted napsal do knihy návštěv....."Na každý prase se vaří voda" a mantelík tam to největší a nejvyžranější právě namočil.

A jak jsem mu ted napsal do knihy návštěv....."Na každý prase se vaří voda" a mantelík tam to největší a nejvyžranější právě namočil.
-
tak to byl rychlejší než já páč v knize návštěv nic nemápupajdi13 wrote:Gratulace Mantelovi.....tomuhle já říkám,rozloučit se tím nejlepším a s famfárama ......myslím si,že tvůj odchod z A je navždy nezapomenutelný.

-
doplnil bych vykony 148:148tomkycz wrote:Litomerice losers Club de Fotbal 1 - 1 FK Hash Rohatsko
to je výsledek, který jsem nechtěl vidět... rozhodčí nás opět nenechal v klidu a redku dostal zovna hráč s útočným pokynemale tak hlavně že to není prohra to už bych s frenkičem na fóru nevydržel
![]()
a ze jsme meli oba po jednom vyloucenem, ja o dve minuty dele
presto mi neni jasne proc si se tak bal mccgradyho, kdyz on u tebe zahral v 11ti lidech vykon 147 a ty si dneska dohraval v 10ti a zahral 148 (a ja taky) (je mi jasne ze je neco jineho zapas po vikednu a pred vikendem, ale i tak, ten tym na to v pohode mel...)
mohl si jit minimalne po bodu v patek a ted znova
a proto sice pred zapasem a podle vypoctu jsem hral na remizu ale chtelo te to ztrestat a porazit te, bohuzel...

nezbyva mi nez vyhlizet 8. duben a cekat na svou pomstu

jinak Mantel huste, pomsta se podava za studena, nebo jak se to rika

mcgrady - meangreen kvalitni zapas, hoste doplatili na agresivnejsi kadr ale i ta zahrat 151 venku s 10 minutovym oslabenim....hmm.. (ale na 153 to nestaci no

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
Ty o 2 minúty kratšiefrankie_doparoma wrote:a ze jsme meli oba po jednom vyloucenem, ja o dve minuty dele

...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Moc děkuji za gratulaci, bohužel Tigers zápas proti Damned vychladil a hned po probuzení vyměnil trenéra, takže to je se mnou špatný a o první příčku zítra přijdu. Mám v rukávu ještě dva trumfy, ale ani ty by neměly stačitfrankie_doparoma wrote:doplnil bych vykony 148:148tomkycz wrote:Litomerice losers Club de Fotbal 1 - 1 FK Hash Rohatsko
to je výsledek, který jsem nechtěl vidět... rozhodčí nás opět nenechal v klidu a redku dostal zovna hráč s útočným pokynemale tak hlavně že to není prohra to už bych s frenkičem na fóru nevydržel
![]()
a ze jsme meli oba po jednom vyloucenem, ja o dve minuty dele
presto mi neni jasne proc si se tak bal mccgradyho, kdyz on u tebe zahral v 11ti lidech vykon 147 a ty si dneska dohraval v 10ti a zahral 148 (a ja taky) (je mi jasne ze je neco jineho zapas po vikednu a pred vikendem, ale i tak, ten tym na to v pohode mel...)
mohl si jit minimalne po bodu v patek a ted znova
a proto sice pred zapasem a podle vypoctu jsem hral na remizu ale chtelo te to ztrestat a porazit te, bohuzel...
nezbyva mi nez vyhlizet 8. duben a cekat na svou pomstu
jinak Mantel huste, pomsta se podava za studena, nebo jak se to rikaale jestli bude tiskovka to nevim, treba jsem ho to odnaucil :p
mcgrady - meangreen kvalitni zapas, hoste doplatili na agresivnejsi kadr ale i ta zahrat 151 venku s 10 minutovym oslabenim....hmm.. (ale na 153 to nestaci no) gratulace ke setreseni konkurenta, uvidime jestli se do boje o titul jeste vrati...

Hash: Zapomněl jsi napočítat taky to, že proti mě by šel tomkyč trochu v jiné sestavě než proti tobě...a hlavně neměl v pátek 100/100 jako proti tobě v pondělí, takže srovnávat čísla z pátku a z pondělí je nesmysl...
Mantel: Nemam slov, nádherný výsledek, jen škoda,že to nevyšlo i s Damned

-
1. Piatky predtým zahral Tomkyč doma 146 a 147, ale to už nie je podstatné, riskol to a moc mu to nevyšlo, stáva sa.Mccgrady wrote: Hash: Zapomněl jsi napočítat taky to, že proti mě by šel tomkyč trochu v jiné sestavě než proti tobě...a hlavně neměl v pátek 100/100 jako proti tobě v pondělí, takže srovnávat čísla z pátku a z pondělí je nesmysl...
2. S Damned to posral rozhodca, no, debil jeden

...new beginning...
-
mccgrady: nerikam ze by zahral v patek to samy, ale to ani nemusel...
chtel jsem jen proste rict ze z tohohle dvojutkani ma tomykcz jeden bod
a ten jeden bod si mohl v klidu sebrat uz v patek a ted proti me ziskat jeden navic, kdyby se mu darilo
proste ze ta akce nemela zadnej smysl, coz jsem uz tvrdil od patku :p
a kdybych dohral v 11ti tak nema ani boda (ale to plati i obracene no:))
hippo: ja to myslel tak ze jsem dostal tu redku o dve minuty dyl
chtel jsem jen proste rict ze z tohohle dvojutkani ma tomykcz jeden bod
a ten jeden bod si mohl v klidu sebrat uz v patek a ted proti me ziskat jeden navic, kdyby se mu darilo
proste ze ta akce nemela zadnej smysl, coz jsem uz tvrdil od patku :p
a kdybych dohral v 11ti tak nema ani boda (ale to plati i obracene no:))
hippo: ja to myslel tak ze jsem dostal tu redku o dve minuty dyl

1. Není pátek jako pátekHippopotamus wrote:1. Piatky predtým zahral Tomkyč doma 146 a 147, ale to už nie je podstatné, riskol to a moc mu to nevyšlo, stáva sa.Mccgrady wrote: Hash: Zapomněl jsi napočítat taky to, že proti mě by šel tomkyč trochu v jiné sestavě než proti tobě...a hlavně neměl v pátek 100/100 jako proti tobě v pondělí, takže srovnávat čísla z pátku a z pondělí je nesmysl...
2. S Damned to posral rozhodca, no, debil jeden

2. Snad to rozhodčí neposere až pojede Damned v pátek k Hashovi

-
zejtra to bude taky dost zajimavy, ke me prijedou tri body v podobe Masiny
za to muj soused v tabulce tigerinho privita mccgradyho, tak doufam ze to bude cista dvojka :p
menagreen s damned maj jisty tri body, tam neni co resit
kdyz vyhraje mccgrday a ratbor sebere naky body rogiboys budu maximalne spokojen
protoze ve ctvrtek me ceka vyzejd k damned a tam jen zazrakem bych mohl ziskat naky body (ale zazraky se deji a ja ne ne verim
) a rad bych se po pulce sezony drzel v top5
za to muj soused v tabulce tigerinho privita mccgradyho, tak doufam ze to bude cista dvojka :p
kdyz vyhraje mccgrday a ratbor sebere naky body rogiboys budu maximalne spokojen

protoze ve ctvrtek me ceka vyzejd k damned a tam jen zazrakem bych mohl ziskat naky body (ale zazraky se deji a ja ne ne verim

Hezky ze mi veris,jenze se podivej jas se Tigers na me pripravil. Vypada to ze ma podobnou taktiku jako ty a to skalpovat nejlepsi tymy...frankie_doparoma wrote:zejtra to bude taky dost zajimavy, ke me prijedou tri body v podobe Masiny
kdyz vyhraje mccgrday a ratbor sebere naky body rogiboys budu maximalne spokojen![]()
protoze ve ctvrtek me ceka vyzejd k damned a tam jen zazrakem bych mohl ziskat naky body (ale zazraky se deji a ja ne ne verim) a rad bych se po pulce sezony drzel v top5

-
tak je ctvrtej, na koho jinyho by mel vytahovat trumfy nez nad ty pred sebou.... 

-
frenkie - pokud bych v pátek šel po bodu s Mccgradym, tak bych 100% prohrál s tebou, neměl bych min. na jeden post hráče (LB ) a dalších pět hráčů áčka v ohrožení stopkou. Takže to pro mě byla jasná volba, raději prohraju s Mcggradym než s tebou
I to že můžu prohrát oba zápasy jsem věděl, na vaše výkony hráčů nemám ani omylem...

Pánové a dámo, jaká je vaše bdělost v pozorování konkurence
? Můj pár dní starý poznatek v deníčků říká, že jeden zahraniční manažer přestal hrát jako lama
Buď mu někdo poradil(já to nebyla) a nebo to je "Béčko" jednoho týmu