Perla: Historická tabuľka aktualizovaná! Nádej nezomrela...

Moderator: Czech Moderators

Mazzy
Member of the Soccer Project Association

Re: O T.Perly P.: Finále Mccgrady-Pattrick, kto vyhrá tipova

Post by Mazzy »

oliwapol wrote:Ten Hash mě to v tipovačce asi zavařil a tak ještě nevedu to vypadá... :?: :roll:
No ja sem mu neveril. Tusil jsem, ze to napali a s jeho agresi to nemohlo dopadnout jinak. Jen me spise prekvapil Patrick s tema dvema redkama. :shock:
Ale ted nevim.
No Boost

Image
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

mazzy; ty dve primy redky maji jen pramalo spolecnyho s agresi hracu a tymovou agresi :)
ale jinak odhad dobrej, skoda ze nexistuje soccerproject sazkovka :P
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Mazzy wrote:
oliwapol wrote:Ten Hash mě to v tipovačce asi zavařil a tak ještě nevedu to vypadá... :?: :roll:
No ja sem mu neveril. Tusil jsem, ze to napali a s jeho agresi to nemohlo dopadnout jinak. Jen me spise prekvapil Patrick s tema dvema redkama. :shock:
Ale ted nevim.
to já mám ted každý zápas :-)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
oliwapol

Post by oliwapol »

Mazzy wrote:
Ale ted nevim.
já jsem věřil v 11 žlutých karet jak je zvykem :lol:
ACS Pardubice
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tak poslední velký zápas před přestavbou jsme nezvládnuli.... včera zraněný LF a simulaci před zápasem zraněné CB, oboje bez náhrady, nás potopili a tak vítězství si zaslouženě odnáší McGrady... holt jsou mu ty domácí pohárky souzeny :-)

Gratulace od nás....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Mazzy

Post by Mazzy »

PaTTTTrick wrote:tak poslední velký zápas před přestavbou jsme nezvládnuli.... včera zraněný LF a simulaci před zápasem zraněné CB, oboje bez náhrady, nás potopili a tak vítězství si zaslouženě odnáší McGrady... holt jsou mu ty domácí pohárky souzeny :-)

Gratulace od nás....
jj Pato vse jsem peclive sledoval a jeste do vcerejska jsem tapal a chtel skusit dat na tebe, ale kdyz jsem videl to zraneni CB, tak bylo jasno. Nahrada tam proste nebyla. Ale i tak dobry vyon 140. Ocekaval jsem 137. :wink: :mrgreen:
¨
Já zase dnes při lize přišel o druhého golmana a tak mám jen to mladé ucho s fyzičkou 30 a výkonem 24. Tudíš pro zbylá utkání jsem jen kašpárek na hraní. :mrgreen:
No Boost

Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

A je to tu! Finále tretieho ročníka za nami, Mccgrady titul obhájil a všetko nasvedčuje tomu, že do ďalšieho ročníka dostane zákaz poslať pozvánku sám sebe :mrgreen:

Mccgradyho Mccgrady City Football team 1 - 0 PaTTrickov PC Bonner

výkony: 142 - 140
agresivita: 80 - 80 (rozhodca 87%)
redky: žiadne
žlté k.: 6 - 8
zranenie: 1 (53.min - výkon 75 za 72) - 0

Všetko nasvedčuje tomu, že zápas rozhodli 2 zranenia. Prvé, ktoré postihlo Patrikov tím v príprave o 10:00, keď sa mu zranilo jediné schopné CB (očakávaný výkon vo finále bol 73) a jeho náhrada zahrala slabých 64 (čo mu znížilo výkon tímu o cca 1,5). Druhé zranenie bolo na opačnej strane, keď Mccgradyho pravého záložníka neznesiteľne svrbelo ľavé ucho, dal sa vystriedať (hral výkon 72) a striedajúci hráč zahral výkon 75, čo Mccgradymu trochu výkon zvýšilo. O jediný gól zápasu sa postaral brazílsky útočník v 27.min, ktorý svojho času obliekal dres niekdajšieho lídra áčkových vôd - Raffina - a za nehorázne prachy bol poslaný do Česka...aby rozhodol zápas Perly

Obom finalistom gratulujem, síce, ten porazený asi toľko dôvodov na radosť nemá, aj keď pre mnohých by bolo aj finále veľkým úspechom.

VÝSLEDKY TIPOVAČKY

A konečne sa dozvieme aj meno celkového víťaza doplnkovej súťaže. Po semifinálových zápasoch boli v boji o titul na moje prekvapenie ešte 3 manažéri.
- Mazzy so 75 bodmi, Oliwapol a Koster so 76 bodmi
Nakoľko som sa chcel vyhnúť dodatočným rozstrelom, táto trojica na finále netipovala len víťaza zápasu, ale tiež prípadné víťazstvo až po penaltách a presné výkony oboch finalistov.
A ako kto tipoval?
Mazzy - víťaz Mccgrady (bez penált) - výkony 143 - 137
Oliwapol - víťaz Mccgrady (po penaltách) - výkony 146 - 143
Koster - víťaz Mccgrady (bez penált) - výkony 142 - 140

A už je to asi jasné - Oliwka aj Mazzy sa síce vo vyraďovacích bojoch nakoniec dotiahli na Kostera, ten však v rozhodujúcom momente nenechal nič na náhodu, využil svoje tipérske schopnosti a presným uhádnutím oboch výkonov ako aj víťaza zápasu si zaslúžene dokráčal po titul Kráľa tipovačky.

Zvyšné záznamy z tipovačky budú čoskoro doplnené.

Ďakujem všetkým za účasť a teším sa na ďalší ročník, ktorý však neviem kedy bude, resp. ak bude hneď teraz, tak bez mojej akejkoľvek účasti, keďže som ôtrošku" v časovej tiesní, čo sa týka školských a iných povinností.
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Mccgrady
Team President

Re: O T.Perly P.: Mccgrady obhájil! Tipovačku vyhráva...str.

Post by Mccgrady »

Jako spolupořadatel turnaje mi dovolte pár slov :

Ač mi to je trapné, tak všem děkuji za účast v našem turnaji, přiznám se, že jsem s vítězstvím v Perle nepočítal, a to i díky tomu jak jsem se k vyřazovacím kolům stavěl...

Výsledky z playoff:
-Jak všichni uznáte, jsou to výkony, které by překonal kdekdo...ale asi mi je Perla souzena.

Osmifinále 142 (postup na penalty přes Pupajdiho) !!!

Čtvrtfinále 140

Semifinále 138

Finále 142

Pro vítěze jsem měl připraven pohár :( , takže mi opět zůstane a sazmořejmě jde do dalšího turnaje.

Určitě chci poblahopřát KOSTEROVI k perfektní práci při tipovačce a prosím aby mi zaslal do soccer pošty svou adresu, abych mu poslal odměnu (pohár pro nejlépe tipovacího managera) !

Hippo psal, že je pracovně vytížen, vzhledem k tomu, že bitva o titul A je asi rozhodnuta, budu mít více času se tomu věnovat...

Mám v plánu nový projekt, který bych přirovnal k sázkařským dovednostem viz bwin,fortuna,tipsport a podobně :-)
- samozřejmě o pohár :-)

TAKŽE? Kdo má zájem o pozvánku?
koster

Post by koster »

Tak to je pecka. A ten poslední tip teda vyšel neuvěřitelně a ještě za to dostanu odměnu. No nádhera :mrgreen:
Wellweak
Mazzy

Post by Mazzy »

koster wrote:Tak to je pecka. A ten poslední tip teda vyšel neuvěřitelně a ještě za to dostanu odměnu. No nádhera :mrgreen:
Gratuluju velkemu tiperovi. :mrgreen: Za ten posledni tip jsi to rozhodne zaslouzis. Klobouk dolu Kostere.

Jinak Grady ja se do te tve tiperske souteze rad prihlasim. Sice zatim netusim jak si to predstavujes, ale jsem pro kazdou spatnost. :mrgreen:
No Boost

Image
Hippopotamus

Re: O T.Perly P.: Aktualizácia hist.tabuľky, prihlášky na 4.

Post by Hippopotamus »

Zdravím, tretí ročník už je dávno za nami a všetko nasvedčuje tomu, že by to chcelo nový. Mccgrady už vyhlásil, že plánuje ďalšiu doplnkovú súťaži popri samotnom boji o titul, čo presne to bude, odhalí sám v blízkej budúcnosti, z vyššie uvedeného je ale asi už jasné, že znova si môžete overiť svoje tipovacie schopnosti. Ceny budú opäť dve - okrem pohára pre víťaza (teda, ak si to zase nezmyslí vyhrať organizátor :twisted: ) aj cena pre víťaza doplnkovej súťaže.

Takže, decká, môžte sa prihlasovať! :P

Hneď na úvod však sa musím ospravedlniť, tento ročník bude pravdepodobne výhradne (alebo aspoň z drvivej časti) pod organizáciou Mccgrady. Na svoju obhajobu, ale! Konečne som sa dokopal k úprave úvodnej stránky a aktualizácii historickej tabuľky Perly. :mrgreen:

Doplnenie info z 3.ročníka:
víťaz turnaja - Mccgrady
porazený finalisti - PaTTrick
porazení semifinalisti - Mantel, Frenkič

Kompletné poradie tipovačky
Image
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
ps2512

Post by ps2512 »

Se hlásím :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
oliwapol

Post by oliwapol »

i jáá :)
ACS Pardubice
mantel

Post by mantel »

i já rád přispěju vítězi svým startovným
palo

Post by palo »

mantel wrote:i já rád přispěju vítězi svým startovným
Ty už sis nahrabal dost... :mrgreen:
Image
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”