No ja sem mu neveril. Tusil jsem, ze to napali a s jeho agresi to nemohlo dopadnout jinak. Jen me spise prekvapil Patrick s tema dvema redkama.oliwapol wrote:Ten Hash mě to v tipovačce asi zavařil a tak ještě nevedu to vypadá...![]()

Ale ted nevim.
Moderator: Czech Moderators
No ja sem mu neveril. Tusil jsem, ze to napali a s jeho agresi to nemohlo dopadnout jinak. Jen me spise prekvapil Patrick s tema dvema redkama.oliwapol wrote:Ten Hash mě to v tipovačce asi zavařil a tak ještě nevedu to vypadá...![]()
to já mám ted každý zápasMazzy wrote:No ja sem mu neveril. Tusil jsem, ze to napali a s jeho agresi to nemohlo dopadnout jinak. Jen me spise prekvapil Patrick s tema dvema redkama.oliwapol wrote:Ten Hash mě to v tipovačce asi zavařil a tak ještě nevedu to vypadá...![]()
![]()
Ale ted nevim.
já jsem věřil v 11 žlutých karet jak je zvykemMazzy wrote:No ja sem mu neveril. Tusil jsem, ze to napali a s jeho agresi to nemohlo dopadnout jinak. Jen me spise prekvapil Patrick s tema dvema redkama.oliwapol wrote:Ten Hash mě to v tipovačce asi zavařil a tak ještě nevedu to vypadá...![]()
![]()
Ale ted nevim.
jj Pato vse jsem peclive sledoval a jeste do vcerejska jsem tapal a chtel skusit dat na tebe, ale kdyz jsem videl to zraneni CB, tak bylo jasno. Nahrada tam proste nebyla. Ale i tak dobry vyon 140. Ocekaval jsem 137.PaTTTTrick wrote:tak poslední velký zápas před přestavbou jsme nezvládnuli.... včera zraněný LF a simulaci před zápasem zraněné CB, oboje bez náhrady, nás potopili a tak vítězství si zaslouženě odnáší McGrady... holt jsou mu ty domácí pohárky souzeny
Gratulace od nás....
Gratuluju velkemu tiperovi.koster wrote:Tak to je pecka. A ten poslední tip teda vyšel neuvěřitelně a ještě za to dostanu odměnu. No nádhera
Ty už sis nahrabal dost...mantel wrote:i já rád přispěju vítězi svým startovným