eee......už jsem to přeci psal v topicu Bkopeckar wrote:Tak doufám, že tomu pupajdí rozumí.oliwapol wrote:Přece jen sem nemohl přetrhnou dohodu že vyhrávají jen domácí týmy![]()

Moderator: Czech Moderators
eee......už jsem to přeci psal v topicu Bkopeckar wrote:Tak doufám, že tomu pupajdí rozumí.oliwapol wrote:Přece jen sem nemohl přetrhnou dohodu že vyhrávají jen domácí týmy![]()
Vidím, že máme stejné myšlenkové pochody. Teda jen některé, ty s tou výměnou. Já ji měl nachystanou, ale pak jsem si řekl, že to půjde třeba i bez ní a kdybych náhodou zítra doma porazil me_dinamo v jednom bohatě dočasným cupu, tak by se mohla hodit do dalších bojů (hraju s ním v prvním termínu a tak na něj není třeba)pupajdi13 wrote:Tak včera večer jsem si všiml jednoho podstatného faktu a tím je "zaplá domácí výhoda"![]()
![]()
má nepozornost
, kdy já Vás všechny už naučím tuhle věc do našich tůrů nezapínat
![]()
Každopádně to uplně změnilo plány v mé hlavě.....původně jsem po ukončení ligových bojů chtěl na pana z Kopečku vyměnit trenera (ačko bylo nachystáno) a pustit všechny turnaje předtím a tím ztáhnout výkonnostní ztrátu,která mezi námi prostě je...ta VDP mi ale udělal čáru přes rozpočet a tak jsem ted pustil Ačko do hry hned od rána a toho trenera teda zkusím ve čvrtek ve finále na 1 tým v A, takže máte pane Kopečku z prdky kličku
![]()
![]()
souhlas, taky to tak vidím... i v reálném fotbale se doma hraje lépe...palo wrote:U nás je VDP zapnutá odjakživa,beru to jako takovou motivaci vyhrát skupinu,někdy prostor pro taktizování a větší možnost "slabších" týmů se prosadit (když teda mají štěstí na los...)
Přesně..tož na JPD dostanete na prdel všici..i ty brekny (aha já už jsem venku)..no tak nic..tomkycz wrote:souhlas, taky to tak vidím... i v reálném fotbale se doma hraje lépe...palo wrote:U nás je VDP zapnutá odjakživa,beru to jako takovou motivaci vyhrát skupinu,někdy prostor pro taktizování a větší možnost "slabších" týmů se prosadit (když teda mají štěstí na los...)
Aspoň nejsou všechny turnaje stejné a mají svoje "špecifiká"...pupajdi13 wrote:No tak já holt mám názor uplně opačnejto už tak někdy bývá .
![]()
a já ted "špecificky" vypadnupalo wrote:Aspoň nejsou všechny turnaje stejné a mají svoje "špecifiká"...pupajdi13 wrote:No tak já holt mám názor uplně opačnejto už tak někdy bývá .
![]()
Díky, bylo to díky zranění toho RM trochu hektické. Přece jenom na tomto postu nemám dvojku s odpovídající nízkou agresí a tak bylo třeba vymyslet nějakou kulišárnu. Naštěstí to pupajdí napálil naplno a rozhodčí mu o dal sežrat víc než nám. Díky pane za prima špíl.pupajdi13 wrote:Gratulace Kopečkovi k postupu.- karty mi bohužel nevyšly.
já si myslím, že by byla velká škoda to ukončit, protože fízlárna je něco bezvadnýho, vždycky si vše ráda přečtu. Nemyslím, že by klesal zájem, jen lidé jsou zapomnětliví a řeknou si,že otázku pošlou později, ale pak už to nechtěně padne v zapomnění (přiznávám, že mezi ně patřím i já). Takže bych spíš řekla, nějak nenápadně to připomenout a uvidíš, že otázky se opět pohrnou...palo wrote:Zvoní fízlárně umíráček ?