Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha
Moderator: Czech Moderators
Re: Šlechtická Mince 30 - turnaj mistrů
Kez bychom se Pupajdi setkali ve finale,ale Stratovaris sebere hrozne sil! Kazdopadne titul z turnaje Mince bych si opet moc pral!!!
-
- Member of the Soccer Project Association
pupajdi - gratz, je vidět, že když hraješ minci naplno, hned se to projeví... byla by pecka kdybys jí všem vyfoukl 

-

...................2......SEMIFINÁLE..............................

Výkony - 146 : 147
diváci - 6.560
Vyrovnanej zápas rozhodly nakonec až penalty....Grady má štěstí prakticky všude a tak se prokousal i přes Frenkiče v Minci

-

...................FINAL MATCH..............................
Pá 3 Kvě 2013 (18:00 CET)..... Mccgrady City Football team..... ?? - ??..... FC Letenská šlechta
S Gradym zatím prohrávám na všech frontách...zatím nám skalp tohoto momenálního českého leadera stále chybí a to je třeba změnit a zastavit.
Ve čtvrtek spolu hrajeme ligu na Letné a v pátek finále Mince....doufám,že nevyjdu naprázdno v tomto dvou souboji s mega favoritem.
-
Budoucnost turnaje "Šlechtická Mince" nastíněna na klubových stránkách Letenské šlechty.
-
To chceš posílat pohár do Rumunska ?pupajdi13 wrote:Budoucnost turnaje "Šlechtická Mince" nastíněna na klubových stránkách Letenské šlechty.

-
palo wrote:To chceš posílat pohár do Rumunska ?pupajdi13 wrote:Budoucnost turnaje "Šlechtická Mince" nastíněna na klubových stránkách Letenské šlechty.

Chtěl jsem přáteláček, ale mám plno

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
Je to reakce na vývoj .....cítím že to je potřeba bud stopnout nebo něco změnit.... já jsem člověk ,kterej když dává tak chce i dostávat , tady v poslední době jen dávám a to co bych chtěl naoplátku (reakce těch co hrajou , cítit,že je to baví atd) , tak to nepřichází a tím i odchází moje chuť to dělat....bohužel....ps2512 wrote:palo wrote:To chceš posílat pohár do Rumunska ?pupajdi13 wrote:Budoucnost turnaje "Šlechtická Mince" nastíněna na klubových stránkách Letenské šlechty.to se mi ale vůbec nelíbí
![]()
Chtěl jsem přáteláček, ale mám plno
Tak doufám,že se někdo z Vás najde a nenechá odputovat pohárek do Rumunska

-
pupajdi13 wrote:Budoucnost turnaje "Šlechtická Mince" nastíněna na klubových stránkách Letenské šlechty.

...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
Já myslím že je to spíš účastí na fóru,to jsou vždycky takové vlny - teďka se udělalo pěkně,každý něco dělá a nemá na fórum tolik času.Kolikrát přijdu z práce a přečtení fóra je skoro na hodinu a někdy je naopak příspěvků minimum...
Nemyslím,že by byl o Minci menší zájem,třeba teď ten počin s turnajem mistrů byl perfektní.Furt je to nejprestižnější turnaj s obrovskou tradicí a byla by ho hrozná škoda.A určitě nemluvím jen za sebe.
Jinak já jsem dělal otevřený 3. a 4. ročník a nestálo to za nic,vůbec mě to nebavilo...
Nemyslím,že by byl o Minci menší zájem,třeba teď ten počin s turnajem mistrů byl perfektní.Furt je to nejprestižnější turnaj s obrovskou tradicí a byla by ho hrozná škoda.A určitě nemluvím jen za sebe.
Jinak já jsem dělal otevřený 3. a 4. ročník a nestálo to za nic,vůbec mě to nebavilo...

-
Já bych řekl, že to bude posledním ročníkem, kdy půlka týmů buď na forum už nechodí a nebo záživně komentovat laty jejich přestavujících týmů je nebaví
Tentokráte chodí z mince na forum 5 ze 32 lidí?

Tentokráte chodí z mince na forum 5 ze 32 lidí?
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
já bych minci zrušil. Jinak se nebudu moct vymlouvat, proč jsem jí nevyhrál... ( joke)
jinak ten nápad s ko veřejnou mincí pusť z hlavy !!! tak udělej na přeskáčku kóčko ale nenazývej to mincí. Já to tak taky mám...

jinak ten nápad s ko veřejnou mincí pusť z hlavy !!! tak udělej na přeskáčku kóčko ale nenazývej to mincí. Já to tak taky mám...
JEJDA JEJDA....TO MI ALE NENÍ VŮBEC DOBRÝ TERMÍN !!!!!!!!!! Vypadá to,že na finále asi jen tak nezapomenešpupajdi13 wrote:
.......
..........
...................FINAL MATCH..............................
Pá 3 Kvě 2013 (18:00 CET)..... Mccgrady City Football team..... ?? - ??..... FC Letenská šlechta
S Gradym zatím prohrávám na všech frontách...zatím nám skalp tohoto momenálního českého leadera stále chybí a to je třeba změnit a zastavit.
Ve čtvrtek spolu hrajeme ligu na Letné a v pátek finále Mince....doufám,že nevyjdu naprázdno v tomto dvou souboji s mega favoritem.

-
já byl včera svědkem reportu z Mince a musím říct, že Márty měl otevřených asi 5 oken, furt se proklikával z jednoho do druhýho, dá mu to spoustu času a práce, aby si ty reporty udělal a pokud cítí, že není ta správná odezva, vůbec se mu nedivím 
I když Pupajdí říkala, že se Márty už zlepšil a nesedí u toho jako dřív
Tak nevím kde bude pravda
Pupajdí si asi dělala srandu a myslela to ironicky

I když Pupajdí říkala, že se Márty už zlepšil a nesedí u toho jako dřív

Tak nevím kde bude pravda

Pupajdí si asi dělala srandu a myslela to ironicky

AC Had Bozak
-
Teda nevim, jak minulý ročníky, ale musíš brát v potaz, že tento ročník je velmi specifickej, ale zase je to krásný, že jsi to takhle zorganizoval a ty lidi ti to přijali.. bohužel hodně týmů už z tak omezeného počtu 16 týmů je v přestavbě a nejsou aktivní nikde, tak nemůžeš čekat zázraky.. A teď si vem, kolik lidí jsi nasral, že nemohli hrát VIP ročník
Navíc teď když je na foru strašně moc turnajů a co si budeme povídat Mince je jedna z nejstarších, nejprestižnějších a nejzábavnějších.. byla by škoda to rušit

FK Bolka FOREVER