Takhle to vypadá super..pěkná práce..palo wrote:4 The Last Mohycan 11 6 3 2 1 17 6 +11
5 Stratovarius 11 6 3 2 1 14 4 +10
6 ACS Pardubice 11 6 3 2 1 12 6 +6
držíme spolu...

Moderator: Czech Moderators
Takhle to vypadá super..pěkná práce..palo wrote:4 The Last Mohycan 11 6 3 2 1 17 6 +11
držíme spolu...
kdybych byl o pár pozic výš ttak se mi to taky líbíAtaner wrote:Takhle to vypadá super..pěkná práce..palo wrote:4 The Last Mohycan 11 6 3 2 1 17 6 +11
držíme spolu...
No dnes ta Palo random pekne pošteklil...mohol si už byť vyššie ako ja (čo by bolo samozrejme prekvapenímpalo wrote:4 The Last Mohycan 11 6 3 2 1 17 6 +11
držíme spolu...
No jo,dnes jsem počítal s 3 bodíky,škoda...V pondělí jsem na dnešek šetřil hráče a nakonec je z toho 1bod ze dvou zápasů...Milko wrote:
No dnes ta Palo random pekne pošteklil...mohol si už byť vyššie ako ja (čo by bolo samozrejme prekvapením). Ale vydrž do štvrtku, Razvanica je nejaký nadupaný, takže prehra s ním ma neminie
No fuj. Dám si na tebe pozor.PaTTTTrick wrote:dnes se musím pochlubit, poprvé v této sezoně jsem nastavil Ačko (tedy zbytek Ačka co mi zbyl, stejně hrálo pár staříků) a zahrál jsem výkon 148
... škoda že už nemám nikoho schopného na CB, musel tam hrát 32letý hráč s výkonem 66
to ani nemusíš, já už jen čekám na poslední zápas - velké finále v Bubnu, až se ta protiskupina konečně dokope a tím končím toto kolo a všichni budou na prodej.... mezitím jen trochu pozlobím v lize favority a když se zadaří něco ukopu v Perle (když nezaspím a nezapomenu nastavit mančaft jako dneskopeckar wrote:No fuj. Dám si na tebe pozor.PaTTTTrick wrote:dnes se musím pochlubit, poprvé v této sezoně jsem nastavil Ačko (tedy zbytek Ačka co mi zbyl, stejně hrálo pár staříků) a zahrál jsem výkon 148
... škoda že už nemám nikoho schopného na CB, musel tam hrát 32letý hráč s výkonem 66
Za to pivko sa samozrejme ospravedlňujeme...palo wrote:Tak u Milka jsme pukli 2:1,ani pivo nebylo,proč jsme tam kua vlastně jezdili ???![]()
Po výborném startu (který byl ale hlavně zásluhou dobrého losu) se tabulkou postupně propadáme,série zranění z poslední doby přinesla minimální bodový zisk.
Před posledním týdnem první půle jsme sedmí,tři body za šestým Milkem.V pondělí a úterý nás čekají zápasy pravdy - přijede druhý oliwa a v úterý se něco pokusíme sebrat Razvovi (ale nejspíš to bude smutná cesta z Rumunska...)
Uzavírat budeme doma s Mantelem,tak snad aspoň tady nějaký bodík kápne...
joo těšíme se na domácí odvetuMilko wrote:Za to pivko sa samozrejme ospravedlňujeme...palo wrote:Tak u Milka jsme pukli 2:1,ani pivo nebylo,proč jsme tam kua vlastně jezdili ???![]()
Po výborném startu (který byl ale hlavně zásluhou dobrého losu) se tabulkou postupně propadáme,série zranění z poslední doby přinesla minimální bodový zisk.
Před posledním týdnem první půle jsme sedmí,tři body za šestým Milkem.V pondělí a úterý nás čekají zápasy pravdy - přijede druhý oliwa a v úterý se něco pokusíme sebrat Razvovi (ale nejspíš to bude smutná cesta z Rumunska...)
Uzavírat budeme doma s Mantelem,tak snad aspoň tady nějaký bodík kápne...Nechceli sme aby nám ultrafans hostí rozbil štadión...manageri oboch týmov si to samozrejme vynahradia
![]()
K zápasu. Začali sme vlažne . Studená sprcha v podobe inkasovaného gólu a zranenie našej megahviezdy neveštilo nič dobré...našťastie sme to dokázali otočiť i keď nám to trvalo až do 90 min. Po oliwapolovi sme dokázali pokoriť i Pala doma!!! I keď vieme, že vonku nám to budú chcieť kamaráti vrátiť