Divize B

Moderator: Czech Moderators

Ataner
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize B

Post by Ataner »

palo wrote:4 The Last Mohycan 11 6 3 2 1 17 6 +11
5 Stratovarius 11 6 3 2 1 14 4 +10
6 ACS Pardubice 11 6 3 2 1 12 6 +6

držíme spolu... :wink:
Takhle to vypadá super..pěkná práce.. :wink:
JPD - B.3
oliwapol

Post by oliwapol »

Ataner wrote:

Takhle to vypadá super..pěkná práce.. :wink:
kdybych byl o pár pozic výš ttak se mi to taky líbí :mrgreen:
ACS Pardubice
Milko

Post by Milko »

No dnes ta Palo random pekne pošteklil...mohol si už byť vyššie ako ja (čo by bolo samozrejme prekvapením :mrgreen: ). Ale vydrž do štvrtku, Razvanica je nejaký nadupaný, takže prehra s ním ma neminie :?
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
palo

Post by palo »

Milko wrote:
No dnes ta Palo random pekne pošteklil...mohol si už byť vyššie ako ja (čo by bolo samozrejme prekvapením :mrgreen: ). Ale vydrž do štvrtku, Razvanica je nejaký nadupaný, takže prehra s ním ma neminie :?
No jo,dnes jsem počítal s 3 bodíky,škoda...V pondělí jsem na dnešek šetřil hráče a nakonec je z toho 1bod ze dvou zápasů... :roll:
Image
ps2512

Post by ps2512 »

Razvanicovi jsem psal ať si dá BAN....nechce holomek :lol:

Ne kvůli lize, ale že mě přehazuje u jednoho hráče 8)
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

dnes se musím pochlubit, poprvé v této sezoně jsem nastavil Ačko (tedy zbytek Ačka co mi zbyl, stejně hrálo pár staříků :-) ) a zahrál jsem výkon 148 :-)... škoda že už nemám nikoho schopného na CB, musel tam hrát 32letý hráč s výkonem 66 :wink:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
kopeckar

Post by kopeckar »

PaTTTTrick wrote:dnes se musím pochlubit, poprvé v této sezoně jsem nastavil Ačko (tedy zbytek Ačka co mi zbyl, stejně hrálo pár staříků :-) ) a zahrál jsem výkon 148 :-)... škoda že už nemám nikoho schopného na CB, musel tam hrát 32letý hráč s výkonem 66 :wink:
No fuj. Dám si na tebe pozor. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

kopeckar wrote:
PaTTTTrick wrote:dnes se musím pochlubit, poprvé v této sezoně jsem nastavil Ačko (tedy zbytek Ačka co mi zbyl, stejně hrálo pár staříků :-) ) a zahrál jsem výkon 148 :-)... škoda že už nemám nikoho schopného na CB, musel tam hrát 32letý hráč s výkonem 66 :wink:
No fuj. Dám si na tebe pozor. :mrgreen:
to ani nemusíš, já už jen čekám na poslední zápas - velké finále v Bubnu, až se ta protiskupina konečně dokope a tím končím toto kolo a všichni budou na prodej.... mezitím jen trochu pozlobím v lize favority a když se zadaří něco ukopu v Perle (když nezaspím a nezapomenu nastavit mančaft jako dnes :-) ), jinak už nic nehraji a jen čekám na re-build...
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Milko

Post by Milko »

Zajtra to na Mohycan stadium vypukne...

The Last Mohycan - Stratovarius

:arrow: Už o pár hodín sa k nám dotrepú chlapci zo Zlína a budú si chcieť niečo uchmatnúť z ligového zápasu. Pevne veríme, že to budú len dresy našich hráčov a nie body... :wink: Na zápas sa tešíme :!: :!: :!:
Palo, pivko po zápase nebude, ale na zraze si to vynahradíme... :mrgreen:
palo

Post by palo »

Moc růžově to zítra nevidím,SP info ukazuje na nula bodov... :roll:
Ale třeba překvapíme... :wink:
Image
palo

Post by palo »

Tak u Milka jsme pukli 2:1,ani pivo nebylo,proč jsme tam kua vlastně jezdili ??? :roll:
Po výborném startu (který byl ale hlavně zásluhou dobrého losu) se tabulkou postupně propadáme,série zranění z poslední doby přinesla minimální bodový zisk.
Před posledním týdnem první půle jsme sedmí,tři body za šestým Milkem.V pondělí a úterý nás čekají zápasy pravdy - přijede druhý oliwa a v úterý se něco pokusíme sebrat Razvovi (ale nejspíš to bude smutná cesta z Rumunska... :wink: )
Uzavírat budeme doma s Mantelem,tak snad aspoň tady nějaký bodík kápne... :roll:
Image
Milko

Post by Milko »

palo wrote:Tak u Milka jsme pukli 2:1,ani pivo nebylo,proč jsme tam kua vlastně jezdili ??? :roll:
Po výborném startu (který byl ale hlavně zásluhou dobrého losu) se tabulkou postupně propadáme,série zranění z poslední doby přinesla minimální bodový zisk.
Před posledním týdnem první půle jsme sedmí,tři body za šestým Milkem.V pondělí a úterý nás čekají zápasy pravdy - přijede druhý oliwa a v úterý se něco pokusíme sebrat Razvovi (ale nejspíš to bude smutná cesta z Rumunska... :wink: )
Uzavírat budeme doma s Mantelem,tak snad aspoň tady nějaký bodík kápne... :roll:
Za to pivko sa samozrejme ospravedlňujeme... :wink: Nechceli sme aby nám ultrafans hostí rozbil štadión...manageri oboch týmov si to samozrejme vynahradia :wink:
K zápasu. Začali sme vlažne . Studená sprcha v podobe inkasovaného gólu a zranenie našej megahviezdy neveštilo nič dobré...našťastie sme to dokázali otočiť i keď nám to trvalo až do 90 min. Po oliwapolovi sme dokázali pokoriť i Pala doma!!! I keď vieme, že vonku nám to budú chcieť kamaráti vrátiť :wink:
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tak můj Btým s několika juniory se neustále držel v popředí, tento týden dokonce na 2 místě, tak jsem ho chtěl v pátek podpořit a podruhé nastavil Atým. V prvním případě zahrál 148, v pátek to měla být dle SPinfa pohodová výhra 134-142 na výkony. Bohužel však rozhodčí 24% byl proti a tak hráč s agresí 21 dostal na počátku utkání přímou redku a byla z toho prohra 3:1, pád tabulkou na páté místo....

Jasné znamení, že Áčko už stavět nemám :-)
oliwapol

Post by oliwapol »

Milko wrote:
palo wrote:Tak u Milka jsme pukli 2:1,ani pivo nebylo,proč jsme tam kua vlastně jezdili ??? :roll:
Za to pivko sa samozrejme ospravedlňujeme... :wink: Nechceli sme aby nám ultrafans hostí rozbil štadión...manageri oboch týmov si to samozrejme vynahradia :wink:
K zápasu. Začali sme vlažne . Studená sprcha v podobe inkasovaného gólu a zranenie našej megahviezdy neveštilo nič dobré...našťastie sme to dokázali otočiť i keď nám to trvalo až do 90 min. Po oliwapolovi sme dokázali pokoriť i Pala doma!!! I keď vieme, že vonku nám to budú chcieť kamaráti vrátiť :wink:
joo těšíme se na domácí odvetu :D
ACS Pardubice
oliwapol

Post by oliwapol »

Stratovarius 2 - 2 ACS Pardubice

140 - 141

Tajně jsem doufal v 3 body,ale to by musela být velká haluz. Takže s remízou nakonec panuje spokojenost :)
A ted palo by mohl sebrat nějaký bodík zítra RiverPlate :mrgreen:
ACS Pardubice
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”