Divize A

Moderator: Czech Moderators

kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by kopeckar »

ps2512 wrote:Tak konec bude hoooodne zajímavej
Williams má českou silnou trojku. Druhý a třetí tým tabulky doma a venku u pátého. To vypadá nadějně pro celou naši potápěčskou elitu. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Raduuza

Post by Raduuza »

kopeckar wrote:
ps2512 wrote:Tak konec bude hoooodne zajímavej
Williams má českou silnou trojku. Druhý a třetí tým tabulky doma a venku u pátého. To vypadá nadějně pro celou naši potápěčskou elitu. :mrgreen:
potápěčská elita, moc hezké pojmenování :twisted: :twisted:
Image
Dajo

Post by Dajo »

27.kolo

Mccgrady City Football team 3 - 3 FK Laugaricio 143:138

U majstra sme uhrali so šťastím bodík,to sa počíta :wink:
Tento týždeň sme so súpermi uhrali krásnych 10 bodov, v prvých zápasoch sme totiž získali s týmito mužstvami veľkú nulu. :roll: Držíme sa ešte a nádej na záchranu stále žije. Pupajdíkovi však držíme palce. :wink:
Dajo
FK Laugaricio
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Die Habsburger... 3 - 2... FC Letenská šlechta ( 147 : 143 )

U nás zranění nejlepšího CM Bartoše v 21.minutě - náhrada na pikaču.(61)

Mám nějaké osobní problemy v rodině,tak to moc nechci ani řešit,ale kdybych byl mírně labilní,tak bych si snad i myslel,že jsou všichni proti mě .... wsb na mě měnil trenera, Tigr na mě podepisoval smlouvy, Grady ani Frenkitoza ted v závěru neporazili Dajíka....pana Habsburgera ani nekomentuju,jak ted svým počinem zamíchal kartama , k tomu přidám mraky randomu už celé poslední 2 sezony....nic pozitivního nevidím....možná na sraz pojedu už jako ne-SPčkář i bez toho,jestli bych skrachoval.

Poslední 3 kola :
Doma transka (tady asi nic nebude,ale zkusím randomovej bod)
Pak povinné 3 body a v posledním kole doma Rogiboys,který musím nutně porazit....takže když to dobře pujde může být 6 bodů.
Matematika je naprosto jasná bez ohledu na další výsledky, pokud Tigerinho nedokáže v pondělí vyhrát u Daja,tak spadnu.

Konto - Váš zůstatek na účtu: € -1.410.301,00
Last edited by pupajdi13 on Fri Jun 07, 2013 7:50 am, edited 1 time in total.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
ps2512

Post by ps2512 »

Zase chmury?
SPčkař budeš...a nechci nic slyšet!

Pro odlehčení :wink:
Jak se chceš udžet, když nedokážeš 2x porazit ani lamu :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

pupajdi13 wrote:
Poslední 3 kola :
Doma transka (tady asi nic nebude,ale zkusím randomovej bod)
Pak povinné 3 body a v posledním kole doma Rogiboys,který musím nutně porazit....takže když to dobře pujde může být 6 bodů.
Matematika je naprosto jasná bez ohledu na další výsledky, pokud Tigerinho nedokáže v pondělí vyhrát u Daja,tak spadnu.
Willams Boys už nezískajú ani bod, porazíš N.N tím, remizuješ s Rogim (a ty ho samozrejme porazíš) a si za vodou....
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

ps2512 wrote:Zase chmury?
......:
To nejsou chmury,to je realita....Habsburg nám to celé zkazil, celý ten pocit ze souboje o udržení, do ted to byl random,který rozhodoval a tak to má být, ted už ovšem hodil do placu 3 body lidský faktor a to v přímém souboji o 10 místo a to je z mého pohledu uplně špatně,at už to udělal neumyslně,nebo jo....zvláštní,že se najednou loudnul v pul3 ráno,aby stihl na mě nastavit...to už jsou pouze spekulace,na které se taky nehraje....ale tenhle jeho dvojzápas byla kudla do mých zad a zkažení celého pocitu toho souboje s Dajem ....to si myslím,že snad musíš pochopit ,když se postavíš na mé místo.
Je rozdíl mezi tím,co ovlivní system hry a co dokáže ovlivnit tímto způsobem jeden manažer,když jde opravdu o všechno .
Pravda je,že mám ted depresi,ale uplně z něčeho jiného , tomuhle jsem se ráno jen pousmál a shodnotil realně co si o tom celém myslím a jaký vidím vývoj v posledních 3 kolech.
Hippopotamus wrote: Willams Boys už nezískajú ani bod,
Ta možnost tu je, má silné 3 zápasy - ale stejně tak i může uhrát třeba 6 bodů.....není to žádnej jantar a a určitě si spočítá jak rozložit síly,aby bodoval.
Nemá smysl spekulovat co bude , nemělo se stát to co se stalo.
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

velka gratulace Dajovi, jak by nejmenovany manager napsal "plne zaslouzena remiza" ;)

pupajdi bohuzel, rakusak ma velkej cernej puntik za to vypusteni (ja s nim taky ziskal jen 4 body :? ), ale s tim randomem, bych byl opatrnej, dyt co to minuly kolo nebo jaky, kde si ziskal tri body a vsechny okolnosti ti hrali do karet a byli z toho nakonec klicovy tri body...
tohle vypusteni zapasu je mor, ja sam jsem letos jeden vypustil proti tigorivi, ale tam nejpravdepodobnejsi vysledek byl ten ze tigr o gol vyhraje a tak to i dopadlo... ale at si kazdej sam sahne do svedomi kde a kdy komu co pustil....

ja dneska vyhra proti tomu holandanovi a definitivne je 4. misto moje :D
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
ps2512

Post by ps2512 »

Mě ale nejde o vývoj v lize, ale to, že přijedeš jako neespečkář :evil:

Já klidně poslední 3 zápasy vypustím a nechám Vás s Dajem v A divizi, pokud ti to zvedne náladu :wink: :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
Dajo

Post by Dajo »

ps2512 wrote:Mě ale nejde o vývoj v lize, ale to, že přijedeš jako neespečkář :evil:

Já klidně poslední 3 zápasy vypustím a nechám Vás s Dajem v A divizi, pokud ti to zvedne náladu :wink: :mrgreen:
Hezky,hezky.... :wink: Je to tak,ja som sa chcel samozrejme na začiatku sezóny a moje plány boli sa zachrániť. Ale nejako vážne som to nebral a hral som si to svoje a snažil som sa plus mínus v každom zápase. V podstate mi je jedno či vypadnem alebo nie,mám plány aj v B-čku aj keby sa mi náhodou podarilo zachrániť ale je pravda,že pupajdí má v tomto smolu. Možno Rakušák mal nejaký problém s netom,záplavami atď......a potom sa prihlásil,možno. Ale nemám pocit,že by to robil s nejakým úmyslom. Stávajú sa rôzne veci,nikto nevie. Do konca ligy ostávajú ešte 3 kolá a dve z nich vyhrám ale v pondelok Tigerinha asi nedám a tak čierny Peter asi zostane u mňa a vôbec mi to nevadí. Som rád,že som si naplno aspoň jednu sezónu zahral A-čko a to už mi nikto nevezme a v mojej histórii to bude napísané ako najväčší úspech. :wink:
Dajo
FK Laugaricio
PaToM

Post by PaToM »

Dajo wrote:Možno Rakušák mal nejaký problém s netom,záplavami atď...
No neviem, nie je to isté, ale pravdepodobne je to Rumun. Aspoň to vraví IP-čka.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

PaToM wrote:
No neviem, nie je to isté, ale pravdepodobne je to Rumun. Aspoň to vraví IP-čka.
Ted jsi trefil hřebíček na hlavičku.....to vysvětluje jeho napojení IP na cipriansimi..... FC Foresta , nevím proč mi to nedošlo taky,když jsem si ho projížděl.
Dajo

Post by Dajo »

pupajdi13 wrote:
PaToM wrote:
Ted jsi trefil hřebíček na hlavičku.....to vysvětluje jeho napojení IP na cipriansimi..... FC Foresta , nevím proč mi to nedošlo taky,když jsem si ho projížděl.
Tak potom je to v prdeli. :?
Dajo
FK Laugaricio
ps2512

Post by ps2512 »

ban :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
acskncl

Post by acskncl »

pupajdi13 wrote:
PaToM wrote:
Pokud to je rumun napojenej na cipriansimi, tak ti dal sezrat vypustenej zapas Mccgradymu.....
Na ceste do propadliste dejin.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”