Williams má českou silnou trojku. Druhý a třetí tým tabulky doma a venku u pátého. To vypadá nadějně pro celou naši potápěčskou elitu.ps2512 wrote:Tak konec bude hoooodne zajímavej
Divize A
Moderator: Czech Moderators
-
kopeckar
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divize A
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
potápěčská elita, moc hezké pojmenováníkopeckar wrote:Williams má českou silnou trojku. Druhý a třetí tým tabulky doma a venku u pátého. To vypadá nadějně pro celou naši potápěčskou elitu.ps2512 wrote:Tak konec bude hoooodne zajímavej

27.kolo
Mccgrady City Football team 3 - 3 FK Laugaricio 143:138
U majstra sme uhrali so šťastím bodík,to sa počíta
Tento týždeň sme so súpermi uhrali krásnych 10 bodov, v prvých zápasoch sme totiž získali s týmito mužstvami veľkú nulu.
Držíme sa ešte a nádej na záchranu stále žije. Pupajdíkovi však držíme palce. 
Mccgrady City Football team 3 - 3 FK Laugaricio 143:138
U majstra sme uhrali so šťastím bodík,to sa počíta
Tento týždeň sme so súpermi uhrali krásnych 10 bodov, v prvých zápasoch sme totiž získali s týmito mužstvami veľkú nulu.
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
pupajdi13
Die Habsburger... 3 - 2... FC Letenská šlechta ( 147 : 143 )
U nás zranění nejlepšího CM Bartoše v 21.minutě - náhrada na pikaču.(61)
Mám nějaké osobní problemy v rodině,tak to moc nechci ani řešit,ale kdybych byl mírně labilní,tak bych si snad i myslel,že jsou všichni proti mě .... wsb na mě měnil trenera, Tigr na mě podepisoval smlouvy, Grady ani Frenkitoza ted v závěru neporazili Dajíka....pana Habsburgera ani nekomentuju,jak ted svým počinem zamíchal kartama , k tomu přidám mraky randomu už celé poslední 2 sezony....nic pozitivního nevidím....možná na sraz pojedu už jako ne-SPčkář i bez toho,jestli bych skrachoval.
Poslední 3 kola :
Doma transka (tady asi nic nebude,ale zkusím randomovej bod)
Pak povinné 3 body a v posledním kole doma Rogiboys,který musím nutně porazit....takže když to dobře pujde může být 6 bodů.
Matematika je naprosto jasná bez ohledu na další výsledky, pokud Tigerinho nedokáže v pondělí vyhrát u Daja,tak spadnu.
Konto - Váš zůstatek na účtu: € -1.410.301,00
U nás zranění nejlepšího CM Bartoše v 21.minutě - náhrada na pikaču.(61)
Mám nějaké osobní problemy v rodině,tak to moc nechci ani řešit,ale kdybych byl mírně labilní,tak bych si snad i myslel,že jsou všichni proti mě .... wsb na mě měnil trenera, Tigr na mě podepisoval smlouvy, Grady ani Frenkitoza ted v závěru neporazili Dajíka....pana Habsburgera ani nekomentuju,jak ted svým počinem zamíchal kartama , k tomu přidám mraky randomu už celé poslední 2 sezony....nic pozitivního nevidím....možná na sraz pojedu už jako ne-SPčkář i bez toho,jestli bych skrachoval.
Poslední 3 kola :
Pak povinné 3 body a v posledním kole doma Rogiboys,který musím nutně porazit....takže když to dobře pujde může být 6 bodů.
Matematika je naprosto jasná bez ohledu na další výsledky, pokud Tigerinho nedokáže v pondělí vyhrát u Daja,tak spadnu.
Konto - Váš zůstatek na účtu: € -1.410.301,00
Last edited by pupajdi13 on Fri Jun 07, 2013 7:50 am, edited 1 time in total.
-
ps2512
Zase chmury?
SPčkař budeš...a nechci nic slyšet!
Pro odlehčení
Jak se chceš udžet, když nedokážeš 2x porazit ani lamu
SPčkař budeš...a nechci nic slyšet!
Pro odlehčení
Jak se chceš udžet, když nedokážeš 2x porazit ani lamu
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
Hippopotamus
Willams Boys už nezískajú ani bod, porazíš N.N tím, remizuješ s Rogim (a ty ho samozrejme porazíš) a si za vodou....pupajdi13 wrote:
Poslední 3 kola :
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
pupajdi13
To nejsou chmury,to je realita....Habsburg nám to celé zkazil, celý ten pocit ze souboje o udržení, do ted to byl random,který rozhodoval a tak to má být, ted už ovšem hodil do placu 3 body lidský faktor a to v přímém souboji o 10 místo a to je z mého pohledu uplně špatně,at už to udělal neumyslně,nebo jo....zvláštní,že se najednou loudnul v pul3 ráno,aby stihl na mě nastavit...to už jsou pouze spekulace,na které se taky nehraje....ale tenhle jeho dvojzápas byla kudla do mých zad a zkažení celého pocitu toho souboje s Dajem ....to si myslím,že snad musíš pochopit ,když se postavíš na mé místo.ps2512 wrote:Zase chmury?
......:
Je rozdíl mezi tím,co ovlivní system hry a co dokáže ovlivnit tímto způsobem jeden manažer,když jde opravdu o všechno .
Pravda je,že mám ted depresi,ale uplně z něčeho jiného , tomuhle jsem se ráno jen pousmál a shodnotil realně co si o tom celém myslím a jaký vidím vývoj v posledních 3 kolech.
Ta možnost tu je, má silné 3 zápasy - ale stejně tak i může uhrát třeba 6 bodů.....není to žádnej jantar a a určitě si spočítá jak rozložit síly,aby bodoval.Hippopotamus wrote: Willams Boys už nezískajú ani bod,
Nemá smysl spekulovat co bude , nemělo se stát to co se stalo.
-
frankie_doparoma
velka gratulace Dajovi, jak by nejmenovany manager napsal "plne zaslouzena remiza" 
pupajdi bohuzel, rakusak ma velkej cernej puntik za to vypusteni (ja s nim taky ziskal jen 4 body
), ale s tim randomem, bych byl opatrnej, dyt co to minuly kolo nebo jaky, kde si ziskal tri body a vsechny okolnosti ti hrali do karet a byli z toho nakonec klicovy tri body...
tohle vypusteni zapasu je mor, ja sam jsem letos jeden vypustil proti tigorivi, ale tam nejpravdepodobnejsi vysledek byl ten ze tigr o gol vyhraje a tak to i dopadlo... ale at si kazdej sam sahne do svedomi kde a kdy komu co pustil....
ja dneska vyhra proti tomu holandanovi a definitivne je 4. misto moje
pupajdi bohuzel, rakusak ma velkej cernej puntik za to vypusteni (ja s nim taky ziskal jen 4 body
tohle vypusteni zapasu je mor, ja sam jsem letos jeden vypustil proti tigorivi, ale tam nejpravdepodobnejsi vysledek byl ten ze tigr o gol vyhraje a tak to i dopadlo... ale at si kazdej sam sahne do svedomi kde a kdy komu co pustil....
ja dneska vyhra proti tomu holandanovi a definitivne je 4. misto moje
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
ps2512
Mě ale nejde o vývoj v lize, ale to, že přijedeš jako neespečkář
Já klidně poslední 3 zápasy vypustím a nechám Vás s Dajem v A divizi, pokud ti to zvedne náladu

Já klidně poslední 3 zápasy vypustím a nechám Vás s Dajem v A divizi, pokud ti to zvedne náladu
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Hezky,hezky....ps2512 wrote:Mě ale nejde o vývoj v lize, ale to, že přijedeš jako neespečkář![]()
Já klidně poslední 3 zápasy vypustím a nechám Vás s Dajem v A divizi, pokud ti to zvedne náladu![]()
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
PaToM
No neviem, nie je to isté, ale pravdepodobne je to Rumun. Aspoň to vraví IP-čka.Dajo wrote:Možno Rakušák mal nejaký problém s netom,záplavami atď...
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
pupajdi13
Ted jsi trefil hřebíček na hlavičku.....to vysvětluje jeho napojení IP na cipriansimi..... FC Foresta , nevím proč mi to nedošlo taky,když jsem si ho projížděl.PaToM wrote:No neviem, nie je to isté, ale pravdepodobne je to Rumun. Aspoň to vraví IP-čka.Dajo wrote:Možno Rakušák mal nejaký problém s netom,záplavami atď...
Tak potom je to v prdeli.pupajdi13 wrote:Ted jsi trefil hřebíček na hlavičku.....to vysvětluje jeho napojení IP na cipriansimi..... FC Foresta , nevím proč mi to nedošlo taky,když jsem si ho projížděl.PaToM wrote:No neviem, nie je to isté, ale pravdepodobne je to Rumun. Aspoň to vraví IP-čka.Dajo wrote:Možno Rakušák mal nejaký problém s netom,záplavami atď...
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
ps2512
ban 
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Pokud to je rumun napojenej na cipriansimi, tak ti dal sezrat vypustenej zapas Mccgradymu.....pupajdi13 wrote:Ted jsi trefil hřebíček na hlavičku.....to vysvětluje jeho napojení IP na cipriansimi..... FC Foresta , nevím proč mi to nedošlo taky,když jsem si ho projížděl.PaToM wrote:No neviem, nie je to isté, ale pravdepodobne je to Rumun. Aspoň to vraví IP-čka.Dajo wrote:Možno Rakušák mal nejaký problém s netom,záplavami atď...
Na ceste do propadliste dejin.