Moderator: Czech Moderators
No paráda!!Hippopotamus wrote:Kosterove poháriky za mimoriadne tipovacie schopnosti(kukám, že v názve tímu je dvakrát "e" miesto "l", ale snáď to nikomu nevadí
)
Nech to tak jak to jeMccgrady wrote:pokud by to delalo problem....zajistim nove stitky a poslu postou...uz jsem zjistoval kdo kde udelal chybu a bohuzel za to nemohu. Do tiskarny odeslano podle mych propizit bylo tak jak ma byt ale kokoti to podelali....vzali mi i reklamaci! vyzvedavala mi to manzelka a ta vi prd co to je za kravinu....haha. Takze pokud chcec kostere zmenu zaridim a poslu....pohary ale vezu osobne na sraz tak jak jsou vyfoceny! Takze?
čo ponúkaš, aby si vyhral?Azor wrote:Baníček - FC Letenská šlechta 2:1 V:131-122
Tak po výhře nad palem mám i skalp od Pupajdího. To má takovou malou pomstu za to popichování v topicu SP sraz![]()
Jsme tedy stále 2., o 3 body za pupajdím a o 2 body před palem, rti dva hrají spolu v 6.kole, já s Goergem, můžu být ještě i 1., ale taky spadnout na 3.místo. No uvidíme jak se to vyvrbí...
Co třeba vítězství v mém cupuGeorgeTT wrote:čo ponúkaš, aby si vyhral?Azor wrote:Baníček - FC Letenská šlechta 2:1 V:131-122
Tak po výhře nad palem mám i skalp od Pupajdího. To má takovou malou pomstu za to popichování v topicu SP sraz![]()
Jsme tedy stále 2., o 3 body za pupajdím a o 2 body před palem, rti dva hrají spolu v 6.kole, já s Goergem, můžu být ještě i 1., ale taky spadnout na 3.místo. No uvidíme jak se to vyvrbí...(to nie je žiadosť o úplatok
)
Léto nám bohužel oběma bere hrozně časufrankie_doparoma wrote:hej kua hippo, tohle je snad moje prvni Perla a premierove to bude bez tech veci okolo?! co to ma byt? diskriminace?
To je pomsta za to, že ty pri mojej premiére v Jatkách tiež moc toho nerobíšfrankie_doparoma wrote:hej kua hippo, tohle je snad moje prvni Perla a premierove to bude bez tech veci okolo?! co to ma byt? diskriminace?
Gratulace obrovská !!! když jsem se díval na to, kdo dneska bude Perlu hrát, říkal jsem si,že ani nebudu dělat rozbor, že to bude jasné a ono HLE! První překvapení v prním zápase na světě!pupajdi13 wrote:FC Letenská šlechta... 4 - 3... FK Hash Rohatsko
Tak......padlo i poslední "šlechetné" prokletí , Frenkič nám naháněl hrůzu dlouhé sezony a i když si nevedu statistiky,tak nevěřím,že jsem ho dokázal někde v něčem podstatném porazit....z hlavy si pamatuju především lonskou ligu 2x 2:4 a letošní 1:2 (výsledky psány z mého pohledu) .....po skalpování Gradyho , to byl asi poslední výkřik "šlechetných sparťanů" , než upadnou do dlouhodobého zimního spánku.
Z výsledku mám velkou radost.....Jamajčanům nevyšel vstup do mače, v 10. minutě zranění a v 36. prímá rudá.My jsme dostali červenou až v 82. minutě a tak můžeme slavit postup do čtvrtfinále tohoto turnaje,hraného na počest trhané kytky Lidlu.