Perla: Historická tabuľka aktualizovaná! Nádej nezomrela...
Moderator: Czech Moderators
-
Hippopotamus
- Member of the Soccer Project Association
Re: O T.Perly P.:V sobotu nový ročník, aktualizácia hist.tab
Kosterove poháriky za mimoriadne tipovacie schopnosti
(kukám, že v názve tímu je dvakrát "e" miesto "l", ale snáď to nikomu nevadí
)

...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
No paráda!!Hippopotamus wrote:Kosterove poháriky za mimoriadne tipovacie schopnosti(kukám, že v názve tímu je dvakrát "e" miesto "l", ale snáď to nikomu nevadí
)
To éčko seškrabu a přepíšu
Wellweak
pokud by to delalo problem....zajistim nove stitky a poslu postou...uz jsem zjistoval kdo kde udelal chybu a bohuzel za to nemohu. Do tiskarny odeslano podle mych propizit bylo tak jak ma byt ale kokoti to podelali....vzali mi i reklamaci! vyzvedavala mi to manzelka a ta vi prd co to je za kravinu....haha. Takze pokud chcec kostere zmenu zaridim a poslu....pohary ale vezu osobne na sraz tak jak jsou vyfoceny! Takze?
Nech to tak jak to jeMccgrady wrote:pokud by to delalo problem....zajistim nove stitky a poslu postou...uz jsem zjistoval kdo kde udelal chybu a bohuzel za to nemohu. Do tiskarny odeslano podle mych propizit bylo tak jak ma byt ale kokoti to podelali....vzali mi i reklamaci! vyzvedavala mi to manzelka a ta vi prd co to je za kravinu....haha. Takze pokud chcec kostere zmenu zaridim a poslu....pohary ale vezu osobne na sraz tak jak jsou vyfoceny! Takze?
Wellweak
-
Hippopotamus
Sľubovaného prehľadu skupín (z 25.júna) sa asi nedočkáte
Proste som rád, keď si v rýchlosti ráno a v pomalosti večer pozriem SP, ako som hral, čo som hral, čo budem hrať, nastavím zápasy,... V každom prípade, užívajte si hranie, ono zase príde ročník, ktorému sa budeme s Mccgradym určite viac venovať.
...new beginning...
-
ps2512
Řekni, že to budeš delat, až budu hrát já......za pravdu ti hlavu neutrhnou 
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Baníček - FC Letenská šlechta 2:1 V:131-122
Tak po výhře nad palem mám i skalp od Pupajdího. To má takovou malou pomstu za to popichování v topicu SP sraz
Jsme tedy stále 2., o 3 body za pupajdím a o 2 body před palem, rti dva hrají spolu v 6.kole, já s Goergem, můžu být ještě i 1., ale taky spadnout na 3.místo. No uvidíme jak se to vyvrbí...
Tak po výhře nad palem mám i skalp od Pupajdího. To má takovou malou pomstu za to popichování v topicu SP sraz
Jsme tedy stále 2., o 3 body za pupajdím a o 2 body před palem, rti dva hrají spolu v 6.kole, já s Goergem, můžu být ještě i 1., ale taky spadnout na 3.místo. No uvidíme jak se to vyvrbí...
-
GeorgeTT
čo ponúkaš, aby si vyhral?Azor wrote:Baníček - FC Letenská šlechta 2:1 V:131-122
Tak po výhře nad palem mám i skalp od Pupajdího. To má takovou malou pomstu za to popichování v topicu SP sraz![]()
GeorgeTT
-
frankie_doparoma
hej kua hippo, tohle je snad moje prvni Perla a premierove to bude bez tech veci okolo?! co to ma byt? diskriminace? 
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Co třeba vítězství v mém cupuGeorgeTT wrote:čo ponúkaš, aby si vyhral?Azor wrote:Baníček - FC Letenská šlechta 2:1 V:131-122
Tak po výhře nad palem mám i skalp od Pupajdího. To má takovou malou pomstu za to popichování v topicu SP sraz![]()
Jsme tedy stále 2., o 3 body za pupajdím a o 2 body před palem, rti dva hrají spolu v 6.kole, já s Goergem, můžu být ještě i 1., ale taky spadnout na 3.místo. No uvidíme jak se to vyvrbí...(to nie je žiadosť o úplatok
)
Léto nám bohužel oběma bere hrozně časufrankie_doparoma wrote:hej kua hippo, tohle je snad moje prvni Perla a premierove to bude bez tech veci okolo?! co to ma byt? diskriminace?
-
Hippopotamus
To je pomsta za to, že ty pri mojej premiére v Jatkách tiež moc toho nerobíšfrankie_doparoma wrote:hej kua hippo, tohle je snad moje prvni Perla a premierove to bude bez tech veci okolo?! co to ma byt? diskriminace?
Btw. už si tu tretíkrát
...new beginning...
-
pupajdi13
FC Letenská šlechta... 4 - 3... FK Hash Rohatsko
Tak......padlo i poslední "šlechetné" prokletí , Frenkič nám naháněl hrůzu dlouhé sezony a i když si nevedu statistiky,tak nevěřím,že jsem ho dokázal někde v něčem podstatném porazit....z hlavy si pamatuju především lonskou ligu 2x 2:4 a letošní 1:2 (výsledky psány z mého pohledu) .....po skalpování Gradyho , to byl asi poslední výkřik "šlechetných sparťanů" , než upadnou do dlouhodobého zimního spánku.
Z výsledku mám velkou radost.....Jamajčanům nevyšel vstup do mače, v 10. minutě zranění a v 36. prímá rudá.My jsme dostali červenou až v 82. minutě a tak můžeme slavit postup do čtvrtfinále tohoto turnaje,hraného na počest trhané kytky Lidlu.
Tak......padlo i poslední "šlechetné" prokletí , Frenkič nám naháněl hrůzu dlouhé sezony a i když si nevedu statistiky,tak nevěřím,že jsem ho dokázal někde v něčem podstatném porazit....z hlavy si pamatuju především lonskou ligu 2x 2:4 a letošní 1:2 (výsledky psány z mého pohledu) .....po skalpování Gradyho , to byl asi poslední výkřik "šlechetných sparťanů" , než upadnou do dlouhodobého zimního spánku.
Z výsledku mám velkou radost.....Jamajčanům nevyšel vstup do mače, v 10. minutě zranění a v 36. prímá rudá.My jsme dostali červenou až v 82. minutě a tak můžeme slavit postup do čtvrtfinále tohoto turnaje,hraného na počest trhané kytky Lidlu.
Gratulace obrovská !!! když jsem se díval na to, kdo dneska bude Perlu hrát, říkal jsem si,že ani nebudu dělat rozbor, že to bude jasné a ono HLE! První překvapení v prním zápase na světě!pupajdi13 wrote:FC Letenská šlechta... 4 - 3... FK Hash Rohatsko
p.s. nebudeš tomu věřit, ale zrovna včera se kytka z Lídlu opět uplatnila...pochvala od obou obdarovaných byla nádherná
-
frankie_doparoma
no ja bych to az za tak velky prekvapeni nepovazoval, hrajem oba stejnou ligu, ani jeden z nas nepatri do top ani na jasnyho padaka
statistiky si taky nevedu (ty si nechavam delat od zhrzenejch protivniku :p ) ale co jsem koukal, tak letos to byl uz nas sesty zapas a poprve jsem nevyhral
no jednou se to zlomit muselo, ale prave jsem si rikal ze prohrat s pupajdim snad ani nejde, aspon ne letos :p
gratulace a dojdi co nejdal, necht spartansky prapor vlaje hrde co nejdele
statistiky si taky nevedu (ty si nechavam delat od zhrzenejch protivniku :p ) ale co jsem koukal, tak letos to byl uz nas sesty zapas a poprve jsem nevyhral
no jednou se to zlomit muselo, ale prave jsem si rikal ze prohrat s pupajdim snad ani nejde, aspon ne letos :p
gratulace a dojdi co nejdal, necht spartansky prapor vlaje hrde co nejdele
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji