Gracias, señor.kopeckar wrote: Velká gratulace, dnes nás SP velmi těší.

Moderator: Czech Moderators
Gracias, señor.kopeckar wrote: Velká gratulace, dnes nás SP velmi těší.
o tom se dá silně spekulovat až pochybovatps2512 wrote:No Péesko zas nenastavil a tak je smířen se sestupem......samozřejmě sestup zapříčinila kvalita kádru, nikoli manažer
Ideš tu komentovať každý jeho zápas a gratulovať každému, kto ho porazí? A ešte aj keď bol ten zápas evidentne pustený?kopeckar wrote:Oliwa se nenechal vypeckovat od frankieho a ač dohrával v 9 lidech v poklidu si s ním poradil. Gratulujeme.
Ale tož, copak frankie někdy někomu něco pouští.Hippopotamus wrote:Ideš tu komentovať každý jeho zápas a gratulovať každému, kto ho porazí? A ešte aj keď bol ten zápas evidentne pustený?kopeckar wrote:Oliwa se nenechal vypeckovat od frankieho a ač dohrával v 9 lidech v poklidu si s ním poradil. Gratulujeme.
Ten výraz ti samozřejmě odpouštím, ono když to píšeš a koukáš při tom do zrcadla, tak nic jiného ani vidět nemůžeš. Mé druhé místo v SP cupu už teď je víc než jsi kdy dokázal na SP ty, ale věř tomu, že udělám vše proto, abych v následujících 2-3 sezónách dolezl do A-divize a tam skončil na bedně, abych ti i zde zavřel tvá nevymáchaná ústa. Howghfrankie_doparoma wrote:gratluju Oliwovi, pred zapasem jsem si rikal ze nemam moc sanci (vedet ze dohrajes v 9ti tak bych asi Acko postavil, ale nejsem hold vedma) a tak jsem postavil mlady (rozumej ty co nemaj 100%zkusenosti)
hippo: tobe negratuloval vceraale premyslim z jakych duvodu to bylo, napadaji me dva;
1) bud se nechtel dal ztrapnovat tim ze me uz z velkyho turnaje z vyrazovacich boju vyradi i Eckar, kdez to on ode me dostal opet na prdel
2) je to tim ze z tebe ma vitr a sere ho ze bude vzdy az za tebou a muze bejt jen rad ze ze ma pred tebou dve sezony naskok (a mozna proto chce po dvou sezonach skoncit v Acku) a tak ti nechce gratulovat
kopeckar: jsem rad ze tu zas ukazujes jaky si trotl, ale to je jen to co tu celou dobu pisu, zamindrakovanej srac, nic vic
(kdo jinej by mohl napsat to ze jeho dvoulety ksefatrsky obdobi ho vubec nebavilo a doslova "ubijelo" (tak z jakyho jinyho duvodu by se nekdo takhle trapil dva roky v onlajn hre...? ze by kvuli tomu ze by si pak mohl konecne zacit dokazovat jakej je to borec?)
kdo jinej by mohl z ust vypustit takovou zvratku, ze mu sp bere cas na decko (coz je samo o sobe shit, jellikoz sp ti zabere kdyz chces max pul hodky denne)) a kvuli nemu jednou, zhruba za rok (!!) skonci aby se mu mohl zacit konecne venovat (existuji dve moznosti, bud si to myslel vazne a v tom pripade by ses mel nechat radsi podvazat a nebo druha moznost, ke ktere se priklanim ja, je ta ze to jen vymluva toho ze uz to mas naplonovano dlouho dobu, ze budes dva roky kfestovat, pak rok stoupat nahoru a pak skoncis definitivne, aby si odesel v acku, bez toho aby si musel sestupovat, protoze ty absolutne neumis prohravat (druha vec je ze neumis ani vyhravat) a tak se vyhnes tobe potupnym sestupum)
kdo jinej muze po tom co mu neni povolen pristup na sp, hned bezet na forum a zcela nepokryte a drze obvinovat ostatni z toho ze mu chtej zabranit vstupu na sp, aby prisel o nakyho hrace (dobra paranoia...)
ps; pro mistni cenzorstvo, omlouvam se za vyraz "zamindrakovany srac" ale nejsem studovanej psychiatr a tak bohuzel nemuzu napsat odbornou diagnozu
A co tak nenadavat vobec? Tvoje argumenty proti kopeckovi (mimochodom, uz dost otrepane - vymysli si nieco nove, nech aspon nemusime citat dokola to iste) by naozaj vyzneli inteligentnejsie. Takto to vyzera, ze mas len ostre reci, nic viac.frankie_doparoma wrote:ps; pro mistni cenzorstvo, omlouvam se za vyraz "zamindrakovany srac" ale nejsem studovanej psychiatr a tak bohuzel nemuzu napsat odbornou diagnozu
ja jsem te nezadal o odpusteni, tim cenzorem byl myslen patomkopeckar wrote: Ten výraz ti samozřejmě odpouštím, ono když to píšeš a koukáš při tom do zrcadla, tak nic jiného ani vidět nemůžeš. Mé druhé místo v SP cupu už teď je víc než jsi kdy dokázal na SP ty, ale věř tomu, že udělám vše proto, abych v následujících 2-3 sezónách dolezl do A-divize a tam skončil na bedně, abych ti i zde zavřel tvá nevymáchaná ústa. Howgh
Tyhle tři ještě ne, ale něco málo jsem i z těch populárních turnajů z fóra taky vyhrál ale turnaje z fóra frenkie nejvýše nestavěl. Jinak fakt mě ta figurka baví, ač mu odpovím , že jsem si termín zápasu nevybral, dal to tvrdošíjně opakuje. To, že by si mé odpovědi nevšiml je při rychlosti s jakou reaguje na mé příspěvky blbost, takže se mu to jen hodí do krámu a když jen konstatuji, že má ze mě obavy a proto na mě mění trenéra, tak se mu dostane opět neutuchající přednášky o tom, že on je ztělesněná cnost a spravedlnost. Člověk který nedokáže respektovat toho druhého,.hanící ho výrazy že slovníku starého dlaždiče, člověk používající ke shození někoho rasistické výrazy, tak jako nyní v jednom že svých příspěvků o Váchovi, tvrzením, že za to může jeho židovská výchova, to je u mě primitivní blb.tomkycz wrote:frenkie - nebyls to náhodou ty kdo nadával na plevelení topicu ?
kopeček - druhé místo v SP cupu, k čemu je to dobrý ? to vyhraná mince, buben, stratovarius, to už má svoji cenu ( myslím, že ty turnaje frenkič vyhrál, jestli všechny, nevím ).