Divize A

Moderator: Czech Moderators

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by pupajdi13 »

kopeckar wrote: Velká gratulace, dnes nás SP velmi těší. :mrgreen:
Gracias, señor. 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
ps2512

Post by ps2512 »

No Péesko zas nenastavil a tak je smířen se sestupem......samozřejmě sestup zapříčinila kvalita kádru, nikoli manažer :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
oliwapol

Post by oliwapol »

ps2512 wrote:No Péesko zas nenastavil a tak je smířen se sestupem......samozřejmě sestup zapříčinila kvalita kádru, nikoli manažer :mrgreen:
o tom se dá silně spekulovat až pochybovat :lol:
ACS Pardubice
kopeckar

Post by kopeckar »

Oliwa se nenechal vypeckovat od frankieho a ač dohrával v 9 lidech v poklidu si s ním poradil. Gratulujeme. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

kopeckar wrote:Oliwa se nenechal vypeckovat od frankieho a ač dohrával v 9 lidech v poklidu si s ním poradil. Gratulujeme. :mrgreen:
Ideš tu komentovať každý jeho zápas a gratulovať každému, kto ho porazí? A ešte aj keď bol ten zápas evidentne pustený? :roll:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
ps2512

Post by ps2512 »

už jen 33 bodů na titul :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Raduuza

Post by Raduuza »

ps2512 wrote:už jen 33 bodů na titul :mrgreen:
to máš v pohodě, brnkačka :twisted:
Image
kopeckar

Post by kopeckar »

Hippopotamus wrote:
kopeckar wrote:Oliwa se nenechal vypeckovat od frankieho a ač dohrával v 9 lidech v poklidu si s ním poradil. Gratulujeme. :mrgreen:
Ideš tu komentovať každý jeho zápas a gratulovať každému, kto ho porazí? A ešte aj keď bol ten zápas evidentne pustený? :roll:
Ale tož, copak frankie někdy někomu něco pouští.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

gratluju Oliwovi, pred zapasem jsem si rikal ze nemam moc sanci (vedet ze dohrajes v 9ti tak bych asi Acko postavil, ale nejsem hold vedma :twisted: ) a tak jsem postavil mlady (rozumej ty co nemaj 100%zkusenosti)

hippo: tobe negratuloval vcera :mrgreen: ale premyslim z jakych duvodu to bylo, napadaji me dva;
1) bud se nechtel dal ztrapnovat tim ze me uz z velkyho turnaje z vyrazovacich boju vyradi i Eckar, kdez to on ode me dostal opet na prdel
2) je to tim ze z tebe ma vitr a sere ho ze bude vzdy az za tebou a muze bejt jen rad ze ze ma pred tebou dve sezony naskok (a mozna proto chce po dvou sezonach skoncit v Acku) a tak ti nechce gratulovat

kopeckar: jsem rad ze tu zas ukazujes jaky si trotl, ale to je jen to co tu celou dobu pisu, zamindrakovanej srac, nic vic
(kdo jinej by mohl napsat to ze jeho dvoulety ksefatrsky obdobi ho vubec nebavilo a doslova "ubijelo" (tak z jakyho jinyho duvodu by se nekdo takhle trapil dva roky v onlajn hre...? ze by kvuli tomu ze by si pak mohl konecne zacit dokazovat jakej je to borec?)
kdo jinej by mohl z ust vypustit takovou zvratku, ze mu sp bere cas na decko (coz je samo o sobe shit, jellikoz sp ti zabere kdyz chces max pul hodky denne)) a kvuli nemu jednou, zhruba za rok (!!) skonci aby se mu mohl zacit konecne venovat (existuji dve moznosti, bud si to myslel vazne a v tom pripade by ses mel nechat radsi podvazat a nebo druha moznost, ke ktere se priklanim ja, je ta ze to jen vymluva toho ze uz to mas naplonovano dlouho dobu, ze budes dva roky kfestovat, pak rok stoupat nahoru a pak skoncis definitivne, aby si odesel v acku, bez toho aby si musel sestupovat, protoze ty absolutne neumis prohravat (druha vec je ze neumis ani vyhravat :lol: ) a tak se vyhnes tobe potupnym sestupum)
kdo jinej muze po tom co mu neni povolen pristup na sp, hned bezet na forum a zcela nepokryte a drze obvinovat ostatni z toho ze mu chtej zabranit vstupu na sp, aby prisel o nakyho hrace (dobra paranoia...)

ps; pro mistni cenzorstvo, omlouvam se za vyraz "zamindrakovany srac" ale nejsem studovanej psychiatr a tak bohuzel nemuzu napsat odbornou diagnozu :mrgreen:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
kopeckar

Post by kopeckar »

frankie_doparoma wrote:gratluju Oliwovi, pred zapasem jsem si rikal ze nemam moc sanci (vedet ze dohrajes v 9ti tak bych asi Acko postavil, ale nejsem hold vedma :twisted: ) a tak jsem postavil mlady (rozumej ty co nemaj 100%zkusenosti)

hippo: tobe negratuloval vcera :mrgreen: ale premyslim z jakych duvodu to bylo, napadaji me dva;
1) bud se nechtel dal ztrapnovat tim ze me uz z velkyho turnaje z vyrazovacich boju vyradi i Eckar, kdez to on ode me dostal opet na prdel
2) je to tim ze z tebe ma vitr a sere ho ze bude vzdy az za tebou a muze bejt jen rad ze ze ma pred tebou dve sezony naskok (a mozna proto chce po dvou sezonach skoncit v Acku) a tak ti nechce gratulovat

kopeckar: jsem rad ze tu zas ukazujes jaky si trotl, ale to je jen to co tu celou dobu pisu, zamindrakovanej srac, nic vic
(kdo jinej by mohl napsat to ze jeho dvoulety ksefatrsky obdobi ho vubec nebavilo a doslova "ubijelo" (tak z jakyho jinyho duvodu by se nekdo takhle trapil dva roky v onlajn hre...? ze by kvuli tomu ze by si pak mohl konecne zacit dokazovat jakej je to borec?)
kdo jinej by mohl z ust vypustit takovou zvratku, ze mu sp bere cas na decko (coz je samo o sobe shit, jellikoz sp ti zabere kdyz chces max pul hodky denne)) a kvuli nemu jednou, zhruba za rok (!!) skonci aby se mu mohl zacit konecne venovat (existuji dve moznosti, bud si to myslel vazne a v tom pripade by ses mel nechat radsi podvazat a nebo druha moznost, ke ktere se priklanim ja, je ta ze to jen vymluva toho ze uz to mas naplonovano dlouho dobu, ze budes dva roky kfestovat, pak rok stoupat nahoru a pak skoncis definitivne, aby si odesel v acku, bez toho aby si musel sestupovat, protoze ty absolutne neumis prohravat (druha vec je ze neumis ani vyhravat :lol: ) a tak se vyhnes tobe potupnym sestupum)
kdo jinej muze po tom co mu neni povolen pristup na sp, hned bezet na forum a zcela nepokryte a drze obvinovat ostatni z toho ze mu chtej zabranit vstupu na sp, aby prisel o nakyho hrace (dobra paranoia...)

ps; pro mistni cenzorstvo, omlouvam se za vyraz "zamindrakovany srac" ale nejsem studovanej psychiatr a tak bohuzel nemuzu napsat odbornou diagnozu :mrgreen:
Ten výraz ti samozřejmě odpouštím, ono když to píšeš a koukáš při tom do zrcadla, tak nic jiného ani vidět nemůžeš. Mé druhé místo v SP cupu už teď je víc než jsi kdy dokázal na SP ty, ale věř tomu, že udělám vše proto, abych v následujících 2-3 sezónách dolezl do A-divize a tam skončil na bedně, abych ti i zde zavřel tvá nevymáchaná ústa. Howgh :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
PaToM

Post by PaToM »

frankie_doparoma wrote:ps; pro mistni cenzorstvo, omlouvam se za vyraz "zamindrakovany srac" ale nejsem studovanej psychiatr a tak bohuzel nemuzu napsat odbornou diagnozu :mrgreen:
A co tak nenadavat vobec? Tvoje argumenty proti kopeckovi (mimochodom, uz dost otrepane - vymysli si nieco nove, nech aspon nemusime citat dokola to iste) by naozaj vyzneli inteligentnejsie. Takto to vyzera, ze mas len ostre reci, nic viac.
Mazat to teraz nebudem, no svoje spory by ste si mohli riesit postou, prinajhorsom v Tlacharni. Plati aj pre Kopecka.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
frankie_doparoma

kopeckar wrote: Ten výraz ti samozřejmě odpouštím, ono když to píšeš a koukáš při tom do zrcadla, tak nic jiného ani vidět nemůžeš. Mé druhé místo v SP cupu už teď je víc než jsi kdy dokázal na SP ty, ale věř tomu, že udělám vše proto, abych v následujících 2-3 sezónách dolezl do A-divize a tam skončil na bedně, abych ti i zde zavřel tvá nevymáchaná ústa. Howgh :mrgreen:
ja jsem te nezadal o odpusteni, tim cenzorem byl myslen patom :mrgreen:

ja u pc nemam zrcadlo, to je naka novya vymozenost.... :?: :lol:

me zavrit usta nemuzes, ty to furt nechapes, nejde o to kdo co dokazal, i kdyby si acko vyhral petkrat za sebou tak furt budes ten stejnej niemand, niemand co si chce neco dokazovat (a bez toho aby si predtim naskudlil x set milionu by toho nedokazal)

psal bych ti to samy co ti pisu i kdyby muj vrchol byl G divize

jen si potvrdil to co tady celou odbu pisu a jen ty to nechapes

hlavne ze se mnou opet neztracis cas (coz mi vzdycky napises kdy uz ti nezbejva co rict a aby si se vyhnul odpovedi na palcive temata tak vzdycky prohlasis tohle a uteces) ale je to jako cele ty, spinave a falesne
dokazujes tu ze ten cas se mnou ztracis neustale (a tvrdis opak jen kdyz se ti to hodi)¨
a co pece o syna, zas ji zanedbavas jo? socialku na tebe :arrow:
frankie_doparoma

patom
ty mi polib prdel, tobe nemam co rict. ty taky odpovidas jen na to co se ti hodi
viz. mince, me smazes vetu kde pouziju slovo prdel, ja na to odpovim tak ze ti vypisu par set dalsich postu obsahujici podobna slova a zadam vysvetleni proc me to mazes a jinejm ne a ty drzis hubu

sve doporuceni o tom co jak vypada, co by bylo inteligentejsi, me absolutne nezajima a nemaji pro me zadnou hodnotu

si zasranej cenzor co me sikanuje
kdyby si mi odpovedel v ty minci a podal naky vysvetleni toho proc me to mazes a jinejm ne, tak bych ti to nenapsal, ale bohuzel mi nedavas oc navybranou

ps. a ze mam furt stejne argumenty? a co mam delat? mam si naky vymyslet, proc bych to dfelal kdyz tohle jsou padny, pravdivy a vse odhalujici

ps. jsem zvedavej jestli ted prehodnotis sve stanovisko mazat/nemazat :p
tomkycz

Post by tomkycz »

frenkie - nebyls to náhodou ty kdo nadával na plevelení topicu ?

kopeček - druhé místo v SP cupu, k čemu je to dobrý ? to vyhraná mince, buben, stratovarius, to už má svoji cenu ( myslím, že ty turnaje frenkič vyhrál, jestli všechny, nevím ).
kopeckar

Post by kopeckar »

tomkycz wrote:frenkie - nebyls to náhodou ty kdo nadával na plevelení topicu ?

kopeček - druhé místo v SP cupu, k čemu je to dobrý ? to vyhraná mince, buben, stratovarius, to už má svoji cenu ( myslím, že ty turnaje frenkič vyhrál, jestli všechny, nevím ).
Tyhle tři ještě ne, ale něco málo jsem i z těch populárních turnajů z fóra taky vyhrál ale turnaje z fóra frenkie nejvýše nestavěl. Jinak fakt mě ta figurka baví, ač mu odpovím , že jsem si termín zápasu nevybral, dal to tvrdošíjně opakuje. To, že by si mé odpovědi nevšiml je při rychlosti s jakou reaguje na mé příspěvky blbost, takže se mu to jen hodí do krámu a když jen konstatuji, že má ze mě obavy a proto na mě mění trenéra, tak se mu dostane opět neutuchající přednášky o tom, že on je ztělesněná cnost a spravedlnost. Člověk který nedokáže respektovat toho druhého,.hanící ho výrazy že slovníku starého dlaždiče, člověk používající ke shození někoho rasistické výrazy, tak jako nyní v jednom že svých příspěvků o Váchovi, tvrzením, že za to může jeho židovská výchova, to je u mě primitivní blb.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”