Divize A

Moderator: Czech Moderators

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by pupajdi13 »

palo wrote: mám své instrukce... :wink:
na to ti víš co :lol:

víš co je nejhorší? když se do souboje slavije - spartička.....naštouchne švec ze Zlína :lol: joke.
dám vám banán za multák a lamíkovi za ([Reason : Abusive game-behaviour]. a mám klid konečně. :lol:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

pupajdi13 wrote:
palo wrote: mám své instrukce... :wink:
na to ti víš co :lol:

víš co je nejhorší? když se do souboje slavije - spartička.....naštouchne švec ze Zlína :lol: joke.
dám vám banán za multák a lamíkovi za ([Reason : Abusive game-behaviour]. a mám klid konečně. :lol:
Super nápad Pupajdi, všechny nás zabanuj a bude pokoj :lol:
palo

Post by palo »

pupajdi13 wrote:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

V nouzi nejvyšší byl k týmu Litomerice losers povolán manažer - záchranář (viz výše :mrgreen: ).
Z obsáhlých písemných instrukcí od majitele týmu snad jen poslední věta: "Rád budu, když něco vymyslíš na péeska, to by nerozchodil :-)"
Výzva přijata !!! :mrgreen:
Image
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

tak nakonec jsem se rozhodl, vyuzit toho ze uz jsem zachranen a ligovou sezonu odpiskat zitra kolem pate hodiny ranni :)
stejne me pak uz ceka jenom damned a tigerinho, kde mam sice celkem prijatelne rozhodci a sance na bodik by naka byla, ale stejne by nic nezmenila, takze to vypustim a zacnu seriji pratelskych zapasu doma abych si vydelal na provoz na pristi sezonu a vyladil formu na pristi sezonu :)
byl bych velmi rad za konecne pate misto.... ...kvuli peneznimu bonusu, ale nevim, nevim...
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
kopeckar

Post by kopeckar »

Péesko na rozhodčího 30% týmovka 60%. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Fakt vtipnej závěr ligy.

FC Letenská šlechta... 0 - 1 ... FK Laugaricio ...(142 : 145)

Na rozhodčího 24% dostali pouze 2 moji hráči kartu/y.... vtip1 : dvě žlutý dostal CF - kua proč zrovna ted se musí stát takováhle kravina a nesmysl.....vtip2 : no kdo byl asi ten druhej? no hádáte správně - to jediné RM co mám :lol: ( a to už v 65 minutě a posral se tím celej zápas a rovnou logicky i ten uterní ),jedinej post,kde jsem se bál na uterý ,že nebudu mít koho postavit.
Jak říkám - vtipný,fakt vtipný.....tomu se snad nedá ani říkat náhoda.

Tomkyč to poctivě dneska pustil a jeho "velectěný" :lol: zástup z valašska večer vymění trenera podle instrukcí.
No a jediné co mě dneska potěšilo,byl zase Jamajčan,který nedopustil fiasko v Lamovicích a veze si do karibiku plný počet bodů. 8) ....proč to hrál Lamík jen na 60% agre ví asi jen on sám a nebo to možná neví ani on sám. :lol:
ps2512

Post by ps2512 »

Se mě prostě neulozila změna agrese......nezasloužim si v A divizi zůstat a proto proti Palovi/Tomkymu vypoustim a jdu dolů
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

ps2512 wrote:....nezasloužim si A divizi ...... jdu dolů
:lol: :lol: to ale přeci víme celou dobu :lol: :lol: tak nevím co tu furt šašíš a stresuješ sezáchranou 8)
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

ps2512 wrote:Se mě prostě neulozila změna agrese......nezasloužim si v A divizi zůstat a proto proti Palovi/Tomkymu vypoustim a jdu dolů
Neblázni, nech všechny v očekávání ! I teď, po naprostém nepochopitelném managerském výpadku pořád tvé šance na udržení jsou obrovské... :!:
kopeckar

Post by kopeckar »

ps2512 wrote:Se mě prostě neulozila změna agrese......nezasloužim si v A divizi zůstat a proto proti Palovi/Tomkymu vypoustim a jdu dolů
A není to blbost, když jak tomkyč, tak i pupajdi chtějí vyprodávat. To tam pak zůstane v Áčku jedna snadná kořist.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

kopeckar wrote:
A není to blbost, když jak tomkyč, tak i pupajdi chtějí vyprodávat. To tam pak zůstane v Áčku jedna snadná kořist.
dyt si dělal srandu.
ps2512

Post by ps2512 »

nedělám si srandu, kluci bojují, já na to se.u, nezasloužím si tam zůstat na úkor nic, navíc já taky začnu rozprodávat, takže je jedno kdo z nás tam zůstane z tohoto pohledu 8)
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

ps2512 wrote:Se mě prostě neulozila změna agrese
...ze by nasledek te predzapasove urazky rozhodciho...? rozhodci ma dlouhe prsty :p

jinak to ses teda hrdina, vypustit zaver a znehodnocovat celou sezonu
ja bejt tvuj hrac, tak ti plivnu do tvare a dam ti vypoved at si v tom svym cirkusu ucinkujes sam 8)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Dajo

Post by Dajo »

[quote="pupajdi13"]
FC Letenská šlechta... 0 - 1 ... FK Laugaricio ...(142 : 145)
Tak fakt smolný zápas pre teba....:-( To ,že by sme sa nejako tešili z výhry nemôžem povedať,ale išli sme za záchranou aby sa to podarilo čo najskôr a to sa podarilo . Predzápasové výpočty ukazovali skôr na remízu alebo výhru domácich ale dopadlo to takto... :|
Dajo
FK Laugaricio
kopeckar

Post by kopeckar »

frankie_doparoma wrote:
ps2512 wrote:Se mě prostě neulozila změna agrese
...ze by nasledek te predzapasove urazky rozhodciho...? rozhodci ma dlouhe prsty :p

jinak to ses teda hrdina, vypustit zaver a znehodnocovat celou sezonu
ja bejt tvuj hrac, tak ti plivnu do tvare a dam ti vypoved at si v tom svym cirkusu ucinkujes sam 8)
frankie_doparoma wrote:tak nakonec jsem se rozhodl, vyuzit toho ze uz jsem zachranen a ligovou sezonu odpiskat zitra kolem pate hodiny ranni :)
stejne me pak uz ceka jenom damned a tigerinho, kde mam sice celkem prijatelne rozhodci a sance na bodik by naka byla, ale stejne by nic nezmenila, takze to vypustim a zacnu seriji pratelskych zapasu doma abych si vydelal na provoz na pristi sezonu a vyladil formu na pristi sezonu :)
byl bych velmi rad za konecne pate misto.... ...kvuli peneznimu bonusu, ale nevim, nevim...
Aneb když dva dělají totéž, není to totéž.
:mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”