azor cup XXXXIV: Winner is Gordon Condor

Moderator: Czech Moderators

ps2512
Member of the Soccer Project Association

Re: onula cup XXXV: Velké finále: Hippo vs. MccGrady

Post by ps2512 »

palo wrote:opravuji:
oba jsou marní,bude remíza
tento výzkum zchvaluji :wink:

Hippo - to jako že sezonu předtím budeš nakupovat starce, aby tě pak random vyšplouchl? :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

ps2512 wrote:[
Hippo - to jako že sezonu předtím budeš nakupovat starce, aby tě pak random vyšplouchl? :mrgreen:
Ty si proste lama :mrgreen:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

Hippopotamus wrote:
Azor wrote: No, já si to myslím, bo zatímco Grady je za vrcholem své slávy, ty jsi před vrcholem Tvojí slávy :wink: Ale jestli chceš výzkum, tak ať se zde na toto téma vyjádří i ostatní manažeři :wink:
To je síce pravda, lenže toto je 1 zápas, nie celá sezóna. A v takomto zápase môžeš mať tím plný sračiek, juniorov či dôchodcov, ale ak kúpiš 11 30ročných hráčov s výkonmi 75 a zahráš výkon 153, tak sejmeš v jednom zápase hocikoho. A keď sa tak pozerám, Gradyho (síce staré, ale zato plne naskillované) áčko aktuálne zahrá viac ako to moje (síce mladé, ale neskúsené), takže preto si myslím, že je väčším favoritom, hoci to bude asi dosť vyrovnané a kdejaká píčovina môže váhy nakloniť viac na jednu či druhú stranu.
Prioritou je vítězství proti rogiboys v pátek, takže čtvrteční zápas se mi určitě vůbec nehodí a podle toho to taky bude vypadat...jak psal AZOR, moje sláva už odezněla a tak to i na socceru vypadá, viz moje účast v PERLE :-)
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Mccgrady wrote: Prioritou je vítězství proti rogiboys v pátek, takže čtvrteční zápas se mi určitě vůbec nehodí a podle toho to taky bude vypadat...jak psal AZOR, moje sláva už odezněla a tak to i na socceru vypadá, viz moje účast v PERLE :-)
To je síce možné, že prioritou je pre teba zápas Rogiboys, ale s týmto finále to asi mať moc spoločného nebude, keďže sa hrá až o týždeň neskôr :mrgreen:
...new beginning...

Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

Hippopotamus wrote:
Mccgrady wrote: Prioritou je vítězství proti rogiboys v pátek, takže čtvrteční zápas se mi určitě vůbec nehodí a podle toho to taky bude vypadat...jak psal AZOR, moje sláva už odezněla a tak to i na socceru vypadá, viz moje účast v PERLE :-)
To je síce možné, že prioritou je pre teba zápas Rogiboys, ale s týmto finále to asi mať moc spoločného nebude, keďže sa hrá až o týždeň neskôr :mrgreen:
Haha, to je prdel...vidíš, já si toho ani nevšiml :-)
tak rozhodne jestli vůbec v lize ještě o něco půjde...
Mccgrady City Football team ?? - ?? Fotbal Club Botosani
-jestli jsem dobře počítal, BOTOSANI budou namočeny v sestupových vlnách :idea:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

FINÁLE

Noldor 4 - 3 Mccgrady City Football team

výkony: 145 - 141
agresivita: 95 - 90 (rozhodca 70%)
redky: 1 (81.min) - 1 (82.min)
zranenia: žiadne

Je to tam! 8)
Grady dnes dával do ligy to najlepšie a jeho áčko bolo asi trošku unavené, moje áčko oddychovalo a malo dnes za sebou akurát jeden pohárový zápas, ale na to sa história pýtať nebude :mrgreen:
...new beginning...

palo

Post by palo »

Gratuluju Hippo !!!
Image
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

Král odchází :roll: .....přichází jeho nástupce :lol:
Jen tak dál !!! :!:
Raduuza

Post by Raduuza »

také gratuluju Hippo :wink:
Image
Azor

Re: onula cup XXXV: Winner is Finrod Felagund alias Hippopot

Post by Azor »

Hippo to hlavní tu již napsal, já tu ještě napíši krátké info o průběhu utkání:
Již v 15.minutě se Hippovi chalapci ujali vedení, i poté dominovali oni, ve 24. min. trefili boční tyč a ve 28.min. to bylo již 2:0. V závěru poločasu se zmátořili i hosté a vstřelili kontaktní gól minutu před koncem 1.poločasu
2.poločas přinesl ještě o branku více, vše to začalo v 53.min., kdy domácí vedli již 3:1, jenže již o 4 minuty Gradyho grupa opět snížila a bylo to 3:2. V 72. min. bylo poprvé a taky naposled vyrovnáno, v 76.min. se skóre zastavilo na konečné: 4:3 Od 81.min. dohrávali domácí v 10-i, jenže hosté je "kolegiálně podpořili" a už za minutu i oni dohrávali v 10-i lidech.
Tak tedy 35.ročník je za náma, další ročník bude hrán hned K.O. systémem, bez omezení divizí a V.I.P. host bude někdo ze zahraničí :wink: Termín poslání přihlášek zatím není stanoven :wink:
Azor

Post by Azor »

Nemám SPFA a tak se nám pořád plno v turnajích, navíc pořád chodí pozvánky na další, takže OC XXXVI se ještě o nějakou tu dobu posouvá :wink:
Azor

Post by Azor »

Tak, teď mám 4 rozehrané turnaje, tak jsem si před půlnocí doplnil kontakt list, s tím že dopoledne rozjedu 36.ročník OC. No, tak kliknu na zápasy - přátelsky - turnaj - uspořádat no a ono se jako obvykle objeví toto: Zadejte počet účastníků. Pouze členové SPFA mohou pořádat akce s více než 4 účastníky. Jenže já na to úplně zapomněl, že bez SPFA můžu pořádat turnaje jen se 4-mi účastníky :lol: A si pořád od konce září, kdy mě SPFA skončilo, říkal že je tu jedna důležitá funkce, která mě SPFA nabízí. No teď už to vím :mrgreen:
Takže onula cup XXXVI se rozjede někdy v lednu, to budu mít prachy na SPFA, taky bude záležet zda Foxir bude mít již čas na vyřízení mé žádosti o SPFA :wink: Jinak jakožto každý 4.ročník to K.O. systém i pro Áčkaře, se zahraničním V.I.P. hostem startovné bude jako obvykle 50 000 euro, pokud se tu do ledna přihlásí někdo z Géčka či Háčka, bude startovné nižší :wink:
palo

Post by palo »

Azor wrote:Tak, teď mám 4 rozehrané turnaje, tak jsem si před půlnocí doplnil kontakt list, s tím že dopoledne rozjedu 36.ročník OC. No, tak kliknu na zápasy - přátelsky - turnaj - uspořádat no a ono se jako obvykle objeví toto: Zadejte počet účastníků. Pouze členové SPFA mohou pořádat akce s více než 4 účastníky. Jenže já na to úplně zapomněl, že bez SPFA můžu pořádat turnaje jen se 4-mi účastníky :lol: A si pořád od konce září, kdy mě SPFA skončilo, říkal že je tu jedna důležitá funkce, která mě SPFA nabízí. No teď už to vím :mrgreen:
Takže onula cup XXXVI se rozjede někdy v lednu, to budu mít prachy na SPFA, taky bude záležet zda Foxir bude mít již čas na vyřízení mé žádosti o SPFA :wink: Jinak jakožto každý 4.ročník to K.O. systém i pro Áčkaře, se zahraničním V.I.P. hostem startovné bude jako obvykle 50 000 euro, pokud se tu do ledna přihlásí někdo z Géčka či Háčka, bude startovné nižší :wink:
Si kup SPFA za dvacku a rozjeď to ne? :roll:
Image
Azor

Post by Azor »

palo wrote:
Azor wrote:Tak, teď mám 4 rozehrané turnaje, tak jsem si před půlnocí doplnil kontakt list, s tím že dopoledne rozjedu 36.ročník OC. No, tak kliknu na zápasy - přátelsky - turnaj - uspořádat no a ono se jako obvykle objeví toto: Zadejte počet účastníků. Pouze členové SPFA mohou pořádat akce s více než 4 účastníky. Jenže já na to úplně zapomněl, že bez SPFA můžu pořádat turnaje jen se 4-mi účastníky :lol: A si pořád od konce září, kdy mě SPFA skončilo, říkal že je tu jedna důležitá funkce, která mě SPFA nabízí. No teď už to vím :mrgreen:
Si kup SPFA za dvacku a rozjeď to ne? :roll:
A jó vlastně, to mě vůbec nenapadlo, že je tu i sms platba :lol: A to jsem neměl od čtvrtka ani kapku alkoholu. No, tak asi je potřeba zase začít :mrgreen:
Takže 36.ročník je zahájen, vybraným 65 manažerům odeslány pozvánky, kdo nedostal pozvánky a chce si zahrát, tak ať napíše zde, či přes SP :wink: Čekat budu do středečního večera, pak obešlu zbytek kontakt listu :wink:
palo

Re: onula cup XXXVI: A - F + V.I.P. host: Remedy?

Post by palo »

můj současný tým je pro K.O. jako dělaný... :wink:
tak mi aspoň nalosuj domácí zápas :roll:
Image
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”