tento výzkum zchvalujipalo wrote:opravuji:
oba jsou marní,bude remíza

Hippo - to jako že sezonu předtím budeš nakupovat starce, aby tě pak random vyšplouchl?

Moderator: Czech Moderators
tento výzkum zchvalujipalo wrote:opravuji:
oba jsou marní,bude remíza
Ty si proste lamaps2512 wrote:[
Hippo - to jako že sezonu předtím budeš nakupovat starce, aby tě pak random vyšplouchl?
Prioritou je vítězství proti rogiboys v pátek, takže čtvrteční zápas se mi určitě vůbec nehodí a podle toho to taky bude vypadat...jak psal AZOR, moje sláva už odezněla a tak to i na socceru vypadá, viz moje účast v PERLEHippopotamus wrote:To je síce pravda, lenže toto je 1 zápas, nie celá sezóna. A v takomto zápase môžeš mať tím plný sračiek, juniorov či dôchodcov, ale ak kúpiš 11 30ročných hráčov s výkonmi 75 a zahráš výkon 153, tak sejmeš v jednom zápase hocikoho. A keď sa tak pozerám, Gradyho (síce staré, ale zato plne naskillované) áčko aktuálne zahrá viac ako to moje (síce mladé, ale neskúsené), takže preto si myslím, že je väčším favoritom, hoci to bude asi dosť vyrovnané a kdejaká píčovina môže váhy nakloniť viac na jednu či druhú stranu.Azor wrote: No, já si to myslím, bo zatímco Grady je za vrcholem své slávy, ty jsi před vrcholem Tvojí slávyAle jestli chceš výzkum, tak ať se zde na toto téma vyjádří i ostatní manažeři
To je síce možné, že prioritou je pre teba zápas Rogiboys, ale s týmto finále to asi mať moc spoločného nebude, keďže sa hrá až o týždeň neskôrMccgrady wrote: Prioritou je vítězství proti rogiboys v pátek, takže čtvrteční zápas se mi určitě vůbec nehodí a podle toho to taky bude vypadat...jak psal AZOR, moje sláva už odezněla a tak to i na socceru vypadá, viz moje účast v PERLE
Haha, to je prdel...vidíš, já si toho ani nevšimlHippopotamus wrote:To je síce možné, že prioritou je pre teba zápas Rogiboys, ale s týmto finále to asi mať moc spoločného nebude, keďže sa hrá až o týždeň neskôrMccgrady wrote: Prioritou je vítězství proti rogiboys v pátek, takže čtvrteční zápas se mi určitě vůbec nehodí a podle toho to taky bude vypadat...jak psal AZOR, moje sláva už odezněla a tak to i na socceru vypadá, viz moje účast v PERLE
Si kup SPFA za dvacku a rozjeď to ne?Azor wrote:Tak, teď mám 4 rozehrané turnaje, tak jsem si před půlnocí doplnil kontakt list, s tím že dopoledne rozjedu 36.ročník OC. No, tak kliknu na zápasy - přátelsky - turnaj - uspořádat no a ono se jako obvykle objeví toto: Zadejte počet účastníků. Pouze členové SPFA mohou pořádat akce s více než 4 účastníky. Jenže já na to úplně zapomněl, že bez SPFA můžu pořádat turnaje jen se 4-mi účastníkyA si pořád od konce září, kdy mě SPFA skončilo, říkal že je tu jedna důležitá funkce, která mě SPFA nabízí. No teď už to vím
![]()
Takže onula cup XXXVI se rozjede někdy v lednu, to budu mít prachy na SPFA, taky bude záležet zda Foxir bude mít již čas na vyřízení mé žádosti o SPFAJinak jakožto každý 4.ročník to K.O. systém i pro Áčkaře, se zahraničním V.I.P. hostem startovné bude jako obvykle 50 000 euro, pokud se tu do ledna přihlásí někdo z Géčka či Háčka, bude startovné nižší
A jó vlastně, to mě vůbec nenapadlo, že je tu i sms platbapalo wrote:Si kup SPFA za dvacku a rozjeď to ne?Azor wrote:Tak, teď mám 4 rozehrané turnaje, tak jsem si před půlnocí doplnil kontakt list, s tím že dopoledne rozjedu 36.ročník OC. No, tak kliknu na zápasy - přátelsky - turnaj - uspořádat no a ono se jako obvykle objeví toto: Zadejte počet účastníků. Pouze členové SPFA mohou pořádat akce s více než 4 účastníky. Jenže já na to úplně zapomněl, že bez SPFA můžu pořádat turnaje jen se 4-mi účastníkyA si pořád od konce září, kdy mě SPFA skončilo, říkal že je tu jedna důležitá funkce, která mě SPFA nabízí. No teď už to vím
![]()
Takže onula cup XXXVI se rozjede někdy v lednu, to budu mít prachy na SPFA, taky bude záležet zda Foxir bude mít již čas na vyřízení mé žádosti o SPFAJinak jakožto každý 4.ročník to K.O. systém i pro Áčkaře, se zahraničním V.I.P. hostem startovné bude jako obvykle 50 000 euro, pokud se tu do ledna přihlásí někdo z Géčka či Háčka, bude startovné nižší