Divize A

Moderator: Czech Moderators

kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by kopeckar »

Mccgrady wrote:
kopeckar wrote:Jsem rád, že jsem vás oba porazil ještě před vašimi prohlášeními. Gradyho 2x a frankieho 1x. R.I.P. :mrgreen:
Jo super, jen jsi zapomněl, že oba už v divizi A dosluhujeme a ty se tam jedeš jen na jednu sezonu ohřát :idea:
Předsezónní statistiky nás stavěly víceméně do jedné roviny. Takže nevím či tím chtěl básník říci. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

kopeckar wrote:
Mccgrady wrote:
kopeckar wrote:Jsem rád, že jsem vás oba porazil ještě před vašimi prohlášeními. Gradyho 2x a frankieho 1x. R.I.P. :mrgreen:
Jo super, jen jsi zapomněl, že oba už v divizi A dosluhujeme a ty se tam jedeš jen na jednu sezonu ohřát :idea:
Předsezónní statistiky nás stavěly víceméně do jedné roviny. Takže nevím či tím chtěl básník říci. :mrgreen:
To snad nemyslíš vážně !!!
kopeckar

Post by kopeckar »

Mccgrady wrote:To snad nemyslíš vážně !!!
Aktuální čísla z SP infa v tuto chvíli po zadání parametru všichni hráči a nejlepší výkon :

kopečkář - 3-5-2 přihrávky 151,26
MccGrady - 4-5-1 přihrávky 150,21
frankie - 3-4-3 protiútoky 149,65

To je nyní. Před sezónou jsi to měl ty lepší než já a já byl s frankiem nastejno. To že nejsi tak silný jak kdysi je zřejmé, ale před naším prvním vzájemným zápasem jsi protaktizoval TS za což ti já nemůžu a nyní jsi mě nebyl schopný setřít ani doma. Napřed tě štvalo, že tě poráží král řezníků a teď nemůžeš rozdejchat ani porážky ode mě. Je to hra a tak bys to tak měl brát a ne se snažit soupeřův výkon snižovat. Jsem rád, že sis se mnou ani nečuchl. Já měl před svou overturou dva cíle. Urvat pokud možno všechny body že zápasů s tebou a frenkiem a pomstít se vám tak za všechny ty vaše kecičky a druhý těžší pokusit se o stupně vítězů, čemuž jste se oba smáli. Zatím to není bez šancí. Věřím, že to dokáže jednoho až dva otrávit, ale až tak, že by chtěli jeden až dva skončit jsem netušil. Chlapci, příští sezónu a nejen ji můžete být v klidu. Už se mnou neprohrajete. Sice ani já s vámi, ale aspoň něco ne? Tak hlavy vzhůru a usmívat se na ten svět. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

kote: vim, zklamal jsem.

jinak jsem chtel jen napsat, prislo mi par pm at nekoncim s sp a tak, tak jen chci jeste napsat, ze jsem to predtim nenapsal asi moc dobre, ja s sp nekoncim (kdyz jsem si zakladal treti ucet na sp, rikal jsem si ze uz nesmim skoncit), jen me to proste ted posledni dobou vubec nebavi, liga, ani cist forum, nic. Mohl bych (a mel bych dle spartanskych zakonu) bojovat az do konce, prat se tuhle sezonu o zachranu v acku (a pravdepodobne neuspesne) a pak x sezon dozivat v B/C sezone a bojovat do posledni chvile, jenze me se proste nechce a nejsem tak obetavej jako kopeckar abych si rek "sice je to pruda, ale rok/dva to vydrzim" :mrgreen: nepotrebuju si nic dokazovat :)
jinak teda, predtim nez jsem poslal vsechny na transfer mi prisla pozvanka na minci, tak se tam v ni, v mojim srdcovym turnaji (kd tahle generace si uzila svoje, od zklamani ve finale(ch) az po sladky vitezstvi rozloucim, a pak pujdou hraci na porazku, na jatka :p)

jinak mccgrady, nech ho, musi to bejt pro nej tezky... nikdy nevyhraje Acko jako ty a kdyz se mu splni cil a bude treti, tak dosahne toho ceho jsem dosahl ja s nekolikanasobne mensim kapitalem na startu /100M/ a tak se snazi aspon takhle si nak pohladit ego a zvysit prutok v penisu, thats all;)

ps. kopeckar; gratuluju ti k vytouzenemu skalpu:) (i kdyz teda, cekal bych vetsi dominanci od aspiranta na bednu nez jen jednobodovy rozdil ve svym domacim prostredi (a kdybych benyl lempl a pohlidal si finance tak bych nenastupoval do zapasu 100/95 ale 100/100, moje chyba no:)))
ale hlavne ke snizeni naseho skore, kolik to bude po odvete v lize? 5:3? posilam pozdrav do kanalu, lamo;)

reakce na ten posledni post; kdyby se mi chtelo se tu hadat s bezvyznamnym egoistickym sracem jako ty, tak bych se te nejdriv zeptal, kde jsem se smal ne/realnosti tvemu cily (maximalne mi prisel vtipnej (teda spis trapnej) ten styl, ale realnosti urcite ne, naopak, s takovym kapitalem je cokolif jinyho nez vyhlasit utok na mistra Acka srabarna a neumetelstvi (jo jasny, ty si od hacka rikal ze chces udelat nakej "prima uspech" a pak skoncis, sezonu pred sezonou D si zjistil ze to bude stacit tak na bednu, tak si ten "prima uspech" konkretizoval na tu bednu, prizdisrac s velkym P))
a pak bych se vysmal tomu ze zrovna ty napises "je to jen hra a mela by se tak brat" - coz ty tady popiras uz roky (kecy o tom ze te kseftovani tak strasne nebavilo, ze ti bralo cas na vychovu tveho syna (!)) a k tomu vsemu to sam popres v ty samy zprave co to napises /lol/ kecama o naky pomste a tak
ver mi ze ty si ten posledni kterej by nejak ovlivnil mou touhu hrat ci nehrat sp

si zamindrakovana nula, exot kterej svym bytim akorat zabira misto na planete a jestli jsem za roky hrani na sp narazil na dost zvlastnich lidi, tak ty si rozhodne z nich ten nejvetsi odpad.... bylo by prirozeny a pochopitelny, kdybych ti pral jen to nejhorsi, ale ja ti nic zlyho nepreju, protoze nekdo s tvou naturou se muze mit jen spatne a skodit vsem ve svym okoli (ps. pozdravuj exmanzelku (kterou si tady asi desetkrat popisoval tak ze si vratil zbozi po zaruce, ze by dalsi mindrak? :D ale uznani zaslouzi za to se se vubec tou manzelkou stala, to ze nasledovalo ex, je jen logicky vyusteni))

tohle bylo poslednich 10 minut myho casu kterej jsem promhral tim ze jsem reagoval na takovyho bezcennyho xindla jako ty, pis si co chces, delej si co chces, mam te v pici, kazdej rozumnej clovek co to tu cte poslednich par let, ma o tebe obrazek udelanej (tim netvrdim ze jsem dokonalej, naopak chapu vetsinu z tech co si o me myslej neco negativniho, ale o tom ze ty ses pica, o tom proste nemuze byt pochyb)

popreju ti po spartansku; "doufam ze budes zit vecne"
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
kopeckar

Post by kopeckar »

Ale víš co frankie, jsem rád, že jsi.Kdyby byly na světě jen slušně vychovaní a chytří lidé, byla by tu nuda. Svět potřebuje figurky jako jsi ty, borce zpoza klávesnice, hrdinu dnešní doby odvážného v skrytu svého domova. Jestli tohle je Sparta, tak lituji ty slušně sparťany, pupajdiho a další.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

Udělám vše proto abych ti Kopečkáři v divizi A ublížil. Počítej, že všechny zápasy proti tvým aspirantům na bednu budu vypouštět, ať je to doma nebo venku. Věděl jsem,že nejsi normální ale tohle je na mě už opravdu moc.

srovnávat můj a tvůj tým teď v současný době, kdy ty jsi vše směřoval do jedné sezony a já jich už v divizi A válčím 6 je ubohost. Nikdy by mě nenapadlo se s někým srovnávat.... byly časy, co jsem měl totální nadvládu nad všema týmama na socceru (možná kromě Damned) a nikdy nikdo ode mě nemohl číst, jojo, nemáš na mě atd.

Jsi ubohej a hrozně si přeju aby se ti tvůj sen nesplnil a jak jsem již psal, pokusím se tomu pomoci.
kopeckar

Post by kopeckar »

Mccgrady wrote:Udělám vše proto abych ti Kopečkáři v divizi A ublížil. Počítej, že všechny zápasy proti tvým aspirantům na bednu budu vypouštět, ať je to doma nebo venku. Věděl jsem,že nejsi normální ale tohle je na mě už opravdu moc.

srovnávat můj a tvůj tým teď v současný době, kdy ty jsi vše směřoval do jedné sezony a já jich už v divizi A válčím 6 je ubohost. Nikdy by mě nenapadlo se s někým srovnávat.... byly časy, co jsem měl totální nadvládu nad všema týmama na socceru (možná kromě Damned) a nikdy nikdo ode mě nemohl číst, jojo, nemáš na mě atd.

Jsi ubohej a hrozně si přeju aby se ti tvůj sen nesplnil a jak jsem již psal, pokusím se tomu pomoci.
Asi jsi mě nepochopil nebo pochopit nechtěl, tvůj poslední příspěvek ovšem snad přesvědčí i tvé poslední zastánce o tom, co jsi zač. Já psal jen, že nyní jsme vyrovnaní a pokud ti nevoní, že byla stejná startovní čára, tak to něco svědčí o tvém charakteru. Stejně jako to co jsi teď zplodil. Ať je frankie jakej chce, tak tohle by v životě nenapsal. Nemysli si, že to teď píšu proto, abych tě od tvého záměru odradil, to vůbec ne, to si musíš v hlavě srovnat sám.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

kopeckar wrote:
Mccgrady wrote:Udělám vše proto abych ti Kopečkáři v divizi A ublížil. Počítej, že všechny zápasy proti tvým aspirantům na bednu budu vypouštět, ať je to doma nebo venku. Věděl jsem,že nejsi normální ale tohle je na mě už opravdu moc.

Asi jsi mě nepochopil nebo pochopit nechtěl, tvůj poslední příspěvek ovšem snad přesvědčí i tvé poslední zastánce o tom, co jsi zač. Já psal jen, že nyní jsme vyrovnaní a pokud ti nevoní, že byla stejná startovní čára, tak to něco svědčí o tvém charakteru. Stejně jako to co jsi teď zplodil. Ať je frankie jakej chce, tak tohle by v životě nenapsal. Nemysli si, že to teď píšu proto, abych tě od tvého záměru odradil, to vůbec ne, to si musíš v hlavě srovnat sám.
Nic mě neodradí ! Nemám rád, když tu veřejně někdo plácá totální nesmysli ! DOPRDELE...jsi normální ? jak můžeš srovnávat můj,Frenkyho a tvůj tým v současné chvíly???
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

frankie_doparoma wrote:............. mi prisla pozvanka na minci, tak se tam v ni, v mojim srdcovym turnaji ...........
srdíčko zaplesalo , pro tyhle věty mě baví tomu dávat ten čas ......sorry,ale musel jsem to tady vytáhnout z kontextu , protože mi to ted takhle pekně po zničující šichtě udělalo obrovskou radost. :!:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
kopeckar

Post by kopeckar »

Mccgrady wrote:Nic mě neodradí ! Nemám rád, když tu veřejně někdo plácá totální nesmysli ! DOPRDELE...jsi normální ? jak můžeš srovnávat můj,Frenkyho a tvůj tým v současné chvíly???
Milý Mccgrady, já opravdu nestojím o tvoji pomoc. Nikdy bych si o ni ani neřekl. Jen bych chtěl, abys mi vysvětlil tedy, co smím porovnávat. Jak jsem již psal, tak na startovní čáře letošní sezóny byl mezi námi třemi (ty, já a frankie) podle SP infa rozdíl maximálně 0,5 bodů. To byl rozdíl mezi nejlepším a nejhorším z nás tří. Tohle srovnání ti nevoní. Asi bys měl zájem porovnávat se v okamžiku nejlepšího vyladění týmu, ale to přeci není spravedlivé ne? Podle mě je spravedlivé, pokud je startovní čára co nejvyrovnanější a to letos byla. Ty jsi ji z nás tří měl nejlepší a pak jsem byl s odstupem cca 0,5 bodů frankie a já, nebo já a frenkie. Už nevím, kdo z nás dvou na tom byl podle SP infa o pár setinek lépe. Proč bych tedy nemohl tyto týmy porovnávat? V nedávném zápase s frankiem byl průměrný věk našich týmů na hřišti na setinku stejný. Není umění vyhrávat, když mám lepší tým, umění je dokázat to se stejně dobrým či horším týmem a já na začátku horší tým než ty měl. V našem prvním vzájemném zápase mi nahrála tvá manažerská chyba, kdy sis nechal přílišným obchodováním hodně poklesnout týmovou náladu a já toho i díky domácí výhodě využil. V odvetě jsi pak nedokázal stejnou výhodu ty využít. Podotýkám, že jsem oba zápasy s tebou sehrál v úterky po pondělních mačích s jedním z velkých favoritů na boj o stupně nejvyšší Traxtormem, které jsem nevypustil a získal z nich 4 body (remízu venku a výhru doma). Je mi stydno, že jsi řazen k legendám typu Bart, Hernán atd. Nikdo z nich by nic podobného jako ty neudělal a já jsem opravdu rád, že jsi mi to nyní napsal veřejně a ne jako dřív do pošty a že se tak o tvém charakteru mohou přesvědčit ostatní manažeři. Miluju výzvy a pokud se mi to podaří i přes tvé klacky pod nohy, budu ještě spokojenější. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Kde jsou ty doby, kdy áčko hráli opravdoví frajeři, velikáni, lidi kteří byli úspěšní jak v reálném životě, jak na SP. Měli zdravé sebevědomí a přirozený respekt a úctu k soupeřům. To měl tento topik úroveň.

Teď je to tu už jenom kýbl sraček, jeden debil jako druhý. Ale asi to kopíruje celkový vývoj hry, taky už zůstává jenom plebs ...
Andrew - Sokol Čejč
ps2512

Post by ps2512 »

Sokol Cejc wrote:Kde jsou ty doby, kdy áčko hráli opravdoví frajeři, velikáni, lidi kteří byli úspěšní jak v reálném životě, jak na SP. Měli zdravé sebevědomí a přirozený respekt a úctu k soupeřům. To měl tento topik úroveň.
na spodu B divize :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

kopeckar wrote:
Mccgrady wrote:Nic mě neodradí ! Nemám rád, když tu veřejně někdo plácá totální nesmysli ! DOPRDELE...jsi normální ? jak můžeš srovnávat můj,Frenkyho a tvůj tým v současné chvíly???
Milý Mccgrady, já opravdu nestojím o tvoji pomoc. Nikdy bych si o ni ani neřekl. Jen bych chtěl, abys mi vysvětlil tedy, co smím porovnávat. Jak jsem již psal, tak na startovní čáře letošní sezóny byl mezi námi třemi (ty, já a frankie) podle SP infa rozdíl maximálně 0,5 bodů. To byl rozdíl mezi nejlepším a nejhorším z nás tří. Tohle srovnání ti nevoní. Asi bys měl zájem porovnávat se v okamžiku nejlepšího vyladění týmu, ale to přeci není spravedlivé ne? Podle mě je spravedlivé, pokud je startovní čára co nejvyrovnanější a to letos byla. Ty jsi ji z nás tří měl nejlepší a pak jsem byl s odstupem cca 0,5 bodů frankie a já, nebo já a frenkie. Už nevím, kdo z nás dvou na tom byl podle SP infa o pár setinek lépe. Proč bych tedy nemohl tyto týmy porovnávat? V nedávném zápase s frankiem byl průměrný věk našich týmů na hřišti na setinku stejný. Není umění vyhrávat, když mám lepší tým, umění je dokázat to se stejně dobrým či horším týmem a já na začátku horší tým než ty měl. V našem prvním vzájemném zápase mi nahrála tvá manažerská chyba, kdy sis nechal přílišným obchodováním hodně poklesnout týmovou náladu a já toho i díky domácí výhodě využil. V odvetě jsi pak nedokázal stejnou výhodu ty využít. Podotýkám, že jsem oba zápasy s tebou sehrál v úterky po pondělních mačích s jedním z velkých favoritů na boj o stupně nejvyšší Traxtormem, které jsem nevypustil a získal z nich 4 body (remízu venku a výhru doma). Je mi stydno, že jsi řazen k legendám typu Bart, Hernán atd. Nikdo z nich by nic podobného jako ty neudělal a já jsem opravdu rád, že jsi mi to nyní napsal veřejně a ne jako dřív do pošty a že se tak o tvém charakteru mohou přesvědčit ostatní manažeři. Miluju výzvy a pokud se mi to podaří i přes tvé klacky pod nohy, budu ještě spokojenější. :mrgreen:
Vždycky jsem fandil, fandit budu a pomáhat taky všem československým managerům...ty jsi ale vyjímka! Tvé názory jsou příšerný. Nechápu, jak zkušený manager, jakým jsi může napsat takové nesmysly. Porovnáváš nejlepší výkony ale asi tě nenapadá,že hráčovi je 30 a za týden 31 a zahraje o 5 míň atd...to že na tom postu pak je náhradník co místo 75 zahraje 71 atd... porovnávat hráče, kde průměrná agresivita je 10% s někým kdo má 80%. To že někdo hraje divizi A 6 sezon je snad jasné,že bude na tom hůř než ten kdo kšeftoval a přišel do A s tím nej a příští rok se po něm zase slehne zem. Jsou to úplně nesmyslný úvahy od tebe a divím se, že ti to vůbec píšu.
kopeckar

Post by kopeckar »

Mccgrady wrote: Vždycky jsem fandil, fandit budu a pomáhat taky všem československým managerům...ty jsi ale vyjímka! Tvé názory jsou příšerný. Nechápu, jak zkušený manager, jakým jsi může napsat takové nesmysly. Porovnáváš nejlepší výkony ale asi tě nenapadá,že hráčovi je 30 a za týden 31 a zahraje o 5 míň atd...to že na tom postu pak je náhradník co místo 75 zahraje 71 atd... porovnávat hráče, kde průměrná agresivita je 10% s někým kdo má 80%. To že někdo hraje divizi A 6 sezon je snad jasné,že bude na tom hůř než ten kdo kšeftoval a přišel do A s tím nej a příští rok se po něm zase slehne zem. Jsou to úplně nesmyslný úvahy od tebe a divím se, že ti to vůbec píšu.
Já to nemyslel nijak zle, tak nevím, proč se tak rozčiluješ. Já taky raději pomůžu našinci a to bez vyjímky. Když jsem porovnával týmy, tak pokud bys oba zápasy neprokoučoval, tak bys mě 2x porazil, protože papírově jsi silnější byl. V prvním zápase si prohrál jen díky velmi nízké týmové náladě a v odvetě jsem na tebe vyměnil trenéra. Před výměnou jsem tahal za kratší konec já. Porovnával jsem vždy na daný zápas.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

kopeckar wrote:
Mccgrady wrote: Vždycky jsem fandil, fandit budu a pomáhat taky všem československým managerům...ty jsi ale vyjímka! Tvé názory jsou příšerný. Nechápu, jak zkušený manager, jakým jsi může napsat takové nesmysly. Porovnáváš nejlepší výkony ale asi tě nenapadá,že hráčovi je 30 a za týden 31 a zahraje o 5 míň atd...to že na tom postu pak je náhradník co místo 75 zahraje 71 atd... porovnávat hráče, kde průměrná agresivita je 10% s někým kdo má 80%. To že někdo hraje divizi A 6 sezon je snad jasné,že bude na tom hůř než ten kdo kšeftoval a přišel do A s tím nej a příští rok se po něm zase slehne zem. Jsou to úplně nesmyslný úvahy od tebe a divím se, že ti to vůbec píšu.
Já to nemyslel nijak zle, tak nevím, proč se tak rozčiluješ. Já taky raději pomůžu našinci a to bez vyjímky. Když jsem porovnával týmy, tak pokud bys oba zápasy neprokoučoval, tak bys mě 2x porazil, protože papírově jsi silnější byl. V prvním zápase si prohrál jen díky velmi nízké týmové náladě a v odvetě jsem na tebe vyměnil trenéra. Před výměnou jsem tahal za kratší konec já. Porovnával jsem vždy na daný zápas.
Stále to nechápeš...nemůžeš to takle brát ! Já v divizi A nechci soupeřit s jedním nebo s druhým týmem ale se všema a hlavně to zdůrazňuju se chci vždy během soutěže připravovat na sezonu další a to prostě nejde jinak, než sníženou morálkou. Měl jsem minulou sezonu v divizi A 35 obchodů...Když vím,že mám hrát u tebe, kde je šance na vítězství minimální (jen RANDOMEM) tak si nebudu zbytečně blokovat termíny a raději doplním TS a ušetřím hráče na důležitější zápas. Je mi jedno, jestli budu 5 nebo 8, chci se udržet a podle toho tak hraju. Nemáš vůbec význam dávat sílu do něčeho, kde je malá šance na úspěch....to ty bohužel ale nemůžeš pochopit, protože jsi dorazil do divize A na jednu sezonu a musíš hrát všechno naplno! Věř tomu nebo ne, ale mám mnohem víc zkušeností, a s naprosto čistým svědomím mohu říct, že před touhle sezonou bylo 5 týmů, kteří se mezi sebou mohli jakkoli pomlátit, každý mohl ubrat každému...ostatní jsou jen do počtu (PŘESNĚ TAKLE JSEM TO PSAL MILKOVI A ŠUTŘÍKOVI)-a mimo Wiliamse, který jeden zápas nepochopitelně pustil to je přesně podle mých představ. Takže říkat, že naše týmy byli před sezonou na stejné úrovni, ba, že můj byl ještě lepší je nesmysl....rozdíl je v tom,že já se narozdíl od tebe dívám na budoucnost. odehrát tu jednu soutěž s nastřádanýma milionama a zmizet mi nepřijde jako nějaký TOP výkon. Sorry
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”