kote: vim, zklamal jsem.
jinak jsem chtel jen napsat, prislo mi par pm at nekoncim s sp a tak, tak jen chci jeste napsat, ze jsem to predtim nenapsal asi moc dobre, ja s sp nekoncim (kdyz jsem si zakladal treti ucet na sp, rikal jsem si ze uz nesmim skoncit), jen me to proste ted posledni dobou vubec nebavi, liga, ani cist forum, nic. Mohl bych (a mel bych dle spartanskych zakonu) bojovat az do konce, prat se tuhle sezonu o zachranu v acku (a pravdepodobne neuspesne) a pak x sezon dozivat v B/C sezone a bojovat do posledni chvile, jenze me se proste nechce a nejsem tak obetavej jako kopeckar abych si rek "sice je to pruda, ale rok/dva to vydrzim"

nepotrebuju si nic dokazovat

jinak teda, predtim nez jsem poslal vsechny na transfer mi prisla pozvanka na minci, tak se tam v ni, v mojim srdcovym turnaji (kd tahle generace si uzila svoje, od zklamani ve finale(ch) az po sladky vitezstvi rozloucim, a pak pujdou hraci na porazku, na jatka :p)
jinak mccgrady, nech ho, musi to bejt pro nej tezky... nikdy nevyhraje Acko jako ty a kdyz se mu splni cil a bude treti, tak dosahne toho ceho jsem dosahl ja s nekolikanasobne mensim kapitalem na startu /100M/ a tak se snazi aspon takhle si nak pohladit ego a zvysit prutok v penisu, thats all;)
ps. kopeckar; gratuluju ti k vytouzenemu skalpu:) (i kdyz teda, cekal bych vetsi dominanci od aspiranta na bednu nez jen jednobodovy rozdil ve svym domacim prostredi (a kdybych benyl lempl a pohlidal si finance tak bych nenastupoval do zapasu 100/95 ale 100/100, moje chyba no:)))
ale hlavne ke snizeni naseho skore, kolik to bude po odvete v lize? 5:3? posilam pozdrav do kanalu, lamo;)
reakce na ten posledni post; kdyby se mi chtelo se tu hadat s bezvyznamnym egoistickym sracem jako ty, tak bych se te nejdriv zeptal, kde jsem se smal ne/realnosti tvemu cily
(maximalne mi prisel vtipnej (teda spis trapnej) ten styl, ale realnosti urcite ne, naopak, s takovym kapitalem je cokolif jinyho nez vyhlasit utok na mistra Acka srabarna a neumetelstvi (jo jasny, ty si od hacka rikal ze chces udelat nakej "prima uspech" a pak skoncis, sezonu pred sezonou D si zjistil ze to bude stacit tak na bednu, tak si ten "prima uspech" konkretizoval na tu bednu, prizdisrac s velkym P))
a pak bych se vysmal tomu ze zrovna ty napises "je to jen hra a mela by se tak brat" - coz ty tady popiras uz roky (kecy o tom ze te kseftovani tak strasne nebavilo, ze ti bralo cas na vychovu tveho syna (!)) a k tomu vsemu to sam popres v ty samy zprave co to napises /lol/ kecama o naky pomste a tak
ver mi ze ty si ten posledni kterej by nejak ovlivnil mou touhu hrat ci nehrat sp
si zamindrakovana nula, exot kterej svym bytim akorat zabira misto na planete a jestli jsem za roky hrani na sp narazil na dost zvlastnich lidi, tak ty si rozhodne z nich ten nejvetsi odpad.... bylo by prirozeny a pochopitelny, kdybych ti pral jen to nejhorsi, ale ja ti nic zlyho nepreju, protoze nekdo s tvou naturou se muze mit jen spatne a skodit vsem ve svym okoli (ps. pozdravuj exmanzelku (kterou si tady asi desetkrat popisoval tak ze si vratil zbozi po zaruce, ze by dalsi mindrak?

ale uznani zaslouzi za to se se vubec tou manzelkou stala, to ze nasledovalo ex, je jen logicky vyusteni))
tohle bylo poslednich 10 minut myho casu kterej jsem promhral tim ze jsem reagoval na takovyho bezcennyho xindla jako ty, pis si co chces, delej si co chces, mam te v pici, kazdej rozumnej clovek co to tu cte poslednich par let, ma o tebe obrazek udelanej (tim netvrdim ze jsem dokonalej, naopak chapu vetsinu z tech co si o me myslej neco negativniho, ale o tom ze ty ses pica, o tom proste nemuze byt pochyb)
popreju ti po spartansku; "doufam ze budes zit vecne"