Tlachárna

Moderator: Czech Moderators

Sokol Cejc
Member of the Soccer Project Association

Re: Tlachárna

Post by Sokol Cejc »

PaToM wrote:
palo wrote:Ona má za manžela Slováka,ne?
Pôvodom nie, ale už býva aj on na Slovensku. Je to Izraelčan ruského pôvodu. Aspoň tak som sa dočítal...
Aspoň to nemáte takové fádní :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Sokol Cejc wrote: jj, Slovena jak poleno :mrgreen:
Verím, že tvoj prípad to nie je, ale toto je príspevok na úrovni tých Čechov, ktorých viac serie úspech cudzinca v drese Slovenska ako teší úspech vlastných športovcov (a že takých Čechov je kurva veľa)...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
PaToM

Post by PaToM »

Tak Česi, teraz treba zabrať, pome! (0:2 proti Švédom zatiaľ)
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Hippopotamus wrote:
Sokol Cejc wrote: jj, Slovena jak poleno :mrgreen:
Verím, že tvoj prípad to nie je, ale toto je príspevok na úrovni tých Čechov, ktorých viac serie úspech cudzinca v drese Slovenska ako teší úspech vlastných športovcov (a že takých Čechov je kurva veľa)...

Prosím Tě vůbec...To byl jenom (nejspíš) "rádoby" humorný komentář myšlený víceméně obecně na všechny tyto přeběhlíky ...:-) A ani to nemyslím zle, nevadí mi to, ať si každý reprezentuje koho chce a v čem chce, jenom mi to připadne takové úsměvné... :mrgreen:

Vůbec to nemá co dělat s nějakým přáním úspěchů či neúspěchů ať už českých, nebo jakýchkoliv cizích sportovců...
Andrew - Sokol Čejč
PaToM

Post by PaToM »

Tak o polhoďku to začne, už začínam byť nervózny... :D
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
PaToM

Post by PaToM »

Všetkým zaľúbeným prajem šťastného Valentína! :)
A pre tých, čo zabudli - máte ešte hodinku. :wink:
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
Azor

Post by Azor »

Hadis wrote:
JE to stejné jako s Bílikem ve fotbale, tam jsme urvali 3/4finále s Portugalskem, ale stejně ho nikdo nevynášel do nebes.
Tak Bílek měl část viny za neúspěch ve kvalifikaci MS, nicméně je to o větší části o samotných hráčích. Takže dle mého Vrba asi postoupí na ME, bo je navíc rozšířená účast, ale taky si spálí prsty, bo s českým nároďákem by neudělal nic ani Mourinho.
Azor

Post by Azor »

Tak Lojza skončil. nedivím se mu, média jsou dneska už na hraně zločinu. Inu, perfektně to napsal tomkyč:
palo wrote:Na fízlárně s tomkyczem
Azor:

3.A Tvůj názor na média?

3)Hodně silný prostředek k ovlivnění názoru populace. Stačí tendenčně točené reportáže a lidi mají o všem jasno. Zprávám se dá věřit sotva na ČT, nova a prima je bulvár. Noviny a časopisy to samé. Z jedné zprávy můžeš vyjít jako hrdina, ale i gauner, podle potřeby reportéra... Brát hodně s rezervou...
Lojza sice asi taky udělal pár chyb, nicméně je to hlavně v hráčích. Ale prostě to se pisálkům nehodí, lepší je to celé hodit na trenéra, však samozřejmě za vše může trenér. Jarda to řekl úplně přesně, ta kritika je úplně jak u Bílka. Nyní je u kormidla Vrba a změní se něco? Dle mého nic, většina fotbalistů v nároďáku nestačí na evropskou špičku, budeme mít i problém postoupit ze skupiny na ME, i když se rozšířil počet účastníků.
Ale zpět k Lojzovi: Pavelec se vyjádřil v deníku zlo:
http://isport.blesk.cz/clanek/hokej-rep ... ikant.html

Inu, jak se říká po bitvě je každý generál. A asi není náhoda, že to vyšlo zrovna v sportovním bulváru. A Pavelec je fakt "borec", když si postěžuje den poté, co Lojza oznámil konec.
No a zase tam máme Růžičku. S takovou po OH v Koreji se zase bude nadávat na Růžičku, a najednou se zase bude říkat: Chceme tam Lojzu. No a Hadamczik pak nahradí zase Růžičku, ten se zas pak po určité době vrátí a tak to bude pokračovat dál, dokud jeden z nich nezemře, ale do té doby pořád budou psát novináři a ostatní média, že za to může jedině trenér, i když bude chyba hlavně v hráčích.
Neberu novinářům svobodu slova, nicméně mají být také nestranní, což se neděje. Měl by se zavést celosvětový kodex, který by všem médiím určil určité hranice psaní článků. Za nerespektovaní tohoto kodexu by pak autor článku šel okamžitě do vězení, on by si už pak pro příště rozmyslel co napíše...
P.S. Zdejším kritikům bych chtěl říct, že Lojza taky měl úspěchy. takže by se slušelo říct aspoň to bů. Já osobně tedy říkám: Díky pane Hadamczik!
Hadis

Post by Hadis »

Azore, Tvůj náhled na věc se mi zdá až úsměvný ( abys dobře pochopil, úsměvný pro mě ).

Pokud srovnáváš Bílka s Hadamczikem, tak v jednom je spojitost, na obě mužstva se nedalo dívat.
Jak jsem psal, rozumím fotbalu, takže tady vím o čem mluvím, v hokeji tu hloubku postrádám, ale jako obyčejný fanoušek musím říct, že ta hra byla o ničem.

Opět bych se jenom opakoval, takže to shrnu.
Hadamczik kope kolem sebe, nemá koule na to, aby řekl, nezvládl jsem to, odcházím, on místo toho řekne, že za to můžou média.
To, co občas vypustí nějaký hráč, co pod ním hrál do novin, i když se to bere s rezervou, něco na tom bude.
To je asi tak vše, co bych Ti k tomu řekl, vytáhni tu hlavu z prdele Hadamczika a uvažuj normálně.

A k tomu závěru, ano nároďák pod jeho vedením měl určité úspěchy, ale to měl Bílek taky a všichni byli rádi, když odešel.

Mimochodem, Vrba dokáže vymyslet takovej systém hry a přesvědčit naše hráče, že se na to aspoň bude dát dívat. Kdežto pod Bílkem jsme jen trapně koukali na časomíru, kdy tam bude devadesátá, abysme mohli jít na pivo a nadávat....
AC Had Bozak

Azor

Post by Azor »

Hadis wrote:Azore, Tvůj náhled na věc se mi zdá až úsměvný ( abys dobře pochopil, úsměvný pro mě ).

Pokud srovnáváš Bílka s Hadamczikem, tak v jednom je spojitost, na obě mužstva se nedalo dívat.
Jak jsem psal, rozumím fotbalu, takže tady vím o čem mluvím, v hokeji tu hloubku postrádám, ale jako obyčejný fanoušek musím říct, že ta hra byla o ničem.

Opět bych se jenom opakoval, takže to shrnu.
Hadamczik kope kolem sebe, nemá koule na to, aby řekl, nezvládl jsem to, odcházím, on místo toho řekne, že za to můžou média.
To, co občas vypustí nějaký hráč, co pod ním hrál do novin, i když se to bere s rezervou, něco na tom bude.
To je asi tak vše, co bych Ti k tomu řekl, vytáhni tu hlavu z prdele Hadamczika a uvažuj normálně.

A k tomu závěru, ano nároďák pod jeho vedením měl určité úspěchy, ale to měl Bílek taky a všichni byli rádi, když odešel.

Mimochodem, Vrba dokáže vymyslet takovej systém hry a přesvědčit naše hráče, že se na to aspoň bude dát dívat. Kdežto pod Bílkem jsme jen trapně koukali na časomíru, kdy tam bude devadesátá, abysme mohli jít na pivo a nadávat....
Já nelezu Hadamczikovi do prdele, uznávám, že udělal asi i pár chyb, nicméně třeba v deníku zlo na něho pořád nadávali. Ale takhle to nemá být, média mají být objektivní, bohužel (velká) část novinářů si o sobě myslí že jsou bohové a že můžou napsat o komkoliv cokoliv. Však Růžička taky pozná jejich "sílu", pokud se mu nebude dařit.
A ještě by mě zajímalo, kolik z těch, co nyní nadávají Lojzovi a chtějí tam Růžičku, po OH 2010, chtělo aby tam Růžička i přes neúspěch zůstal nejenom na MS a kolik z nich tam Růžičku už nechtělo, ale najednou ho chtějí zpátky.
Hadis

Post by Hadis »

Já nejsem moc nadšenej, že je tam zpátky Růža, spíš byl to viděl na Jandače, Říhu či Vůjtka, ale prostě tak to je do MS 15 tak zůstane.
Už za pár týdnů se ukáže, jestli se vedení unáhlilo, či zvolilo dobře.
AC Had Bozak

palo

Post by palo »

Image
Image
Raduuza

Post by Raduuza »

Hadis wrote:Já nejsem moc nadšenej, že je tam zpátky Růža, spíš byl to viděl na Jandače, Říhu či Vůjtka, ale prostě tak to je do MS 15 tak zůstane.
Už za pár týdnů se ukáže, jestli se vedení unáhlilo, či zvolilo dobře.
vy všichni děláte jakobyste tomu rozumněli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :P :P :P
Image
PaToM

Post by PaToM »

No Plzeň zatiaľ veľmi dobre. Síce oba góly aj so šťastím, ale to k tomu patrí. :) A Bolek chytá výborne (pravda, tiež so šťastím, but who cares...), to o ňom viem už odvtedy, čo chytal za Senicu.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
Azor

Post by Azor »

PaToM wrote:No Plzeň zatiaľ veľmi dobre. Síce oba góly aj so šťastím, ale to k tomu patrí. :) A Bolek chytá výborne (pravda, tiež so šťastím, but who cares...), to o ňom viem už odvtedy, čo chytal za Senicu.
Tak nakonec 1:2. Paráda :) Snad i Liberec zopakuje výsledek Plzně :)
Post Reply

Return to “Pokec o všem možném (cz/sk)”