Agr.:70-90 Roz.:76
ČK: 0-1 (v 81.min.)
Tak hráči v poli měli agresivitu v rozmezí 1-18 a brankář 35, tak jsem napálil agresivitu, nicméně jeden ocas se nechal vyloučit

Jsme 11., o skóre před 12.týmem, na desátého Oliwku ztrácíme už 5 bodů.
Moderator: Czech Moderators
Azor, aká kritická situáciaAzor wrote: I tak ale je naše situace víc než kritická, přeskočili jsme sice o skóre dnešního soupeře, ale na desátého Oliwapola ztrácíme 5 bodů.
To víš, musel jsem to trošku přehnat, aby se nade mnou slitoval Pan Random a pomohl mě ve zbývajících zápasechMilko wrote:Azor, aká kritická situáciaAzor wrote: I tak ale je naše situace víc než kritická, přeskočili jsme sice o skóre dnešního soupeře, ale na desátého Oliwapola ztrácíme 5 bodů.Pozri ako ja stojím v tabuľke a stále to nevzdávam...
Ale random ti jednou taky musí nakopat prdelAzor wrote:To víš, musel jsem to trošku přehnat, aby se nade mnou slitoval Pan Random a pomohl mě ve zbývajících zápasechMilko wrote:Azor, aká kritická situáciaAzor wrote: I tak ale je naše situace víc než kritická, přeskočili jsme sice o skóre dnešního soupeře, ale na desátého Oliwapola ztrácíme 5 bodů.Pozri ako ja stojím v tabuľke a stále to nevzdávam...
Dík, tenhle týden byl opravdu velmi velmi výživný. Takže to raději ani nebudu rozebírat, museli by jste tu po mně utírat potoky slz.šutr wrote:Mantelíku, cítím s TebouI tak gratuluji k postupu do áčka
Zásobu kapesníčků mám nakoupenou, takže si posluž.mantel wrote:Dík, tenhle týden byl opravdu velmi velmi výživný. Takže to raději ani nebudu rozebírat, museli by jste tu po mně utírat potoky slz.šutr wrote:Mantelíku, cítím s TebouI tak gratuluji k postupu do áčka
Souhlas. Uz pres 2 mesice koukam kazdy den na TL hledajic CFko odpovidajici agrese a kvality. Nic, nic a jeste jednou nicmantel wrote:....Jen jsem chtěl před Áčkem ještě trochu posílit, ale na trhu je úplné hovno. Sorry, že to píšu takhle přímo, ale nic jiného by ten stav nedokázalo popsat lépe. Tak to snad to takhle bude pokračovat i další sezonu.