Divize B

Moderator: Czech Moderators

Azor
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize B

Post by Azor »

Neviditelni sniperi - Baníček 3:2 (139-129)

Agr.:70-90 Roz.:76
ČK: 0-1 (v 81.min.)

Tak hráči v poli měli agresivitu v rozmezí 1-18 a brankář 35, tak jsem napálil agresivitu, nicméně jeden ocas se nechal vyloučit :roll: Sice i kdyby jsme dohráli v plném počtu, tak bysme asi nebodovali a zítra hrajme proti SP týmu, ale i tak je to neomluvitelné selhání.
Jsme 11., o skóre před 12.týmem, na desátého Oliwku ztrácíme už 5 bodů.
Azor

Post by Azor »

Baníček - Molenkring 4:3 (131-130)

Agr.:80-45 Roz.:85
ČK: 1-0 (v 83.min.)

Sice jsme opět nedohráli v plném počtu, naštěstí jsme ale důležité utkání díky VDP vyhráli.
I tak ale je naše situace víc než kritická, přeskočili jsme sice o skóre dnešního soupeře, ale na desátého Oliwapola ztrácíme 5 bodů.
Milko

Post by Milko »

Azor wrote: I tak ale je naše situace víc než kritická, přeskočili jsme sice o skóre dnešního soupeře, ale na desátého Oliwapola ztrácíme 5 bodů.
Azor, aká kritická situácia :?: Pozri ako ja stojím v tabuľke a stále to nevzdávam... :P
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Azor

Post by Azor »

Milko wrote:
Azor wrote: I tak ale je naše situace víc než kritická, přeskočili jsme sice o skóre dnešního soupeře, ale na desátého Oliwapola ztrácíme 5 bodů.
Azor, aká kritická situácia :?: Pozri ako ja stojím v tabuľke a stále to nevzdávam... :P
To víš, musel jsem to trošku přehnat, aby se nade mnou slitoval Pan Random a pomohl mě ve zbývajících zápasech :mrgreen:
oliwapol

Post by oliwapol »

Azor wrote:
Milko wrote:
To víš, musel jsem to trošku přehnat, aby se nade mnou slitoval Pan Random a pomohl mě ve zbývajících zápasech :mrgreen:
Ale random ti jednou taky musí nakopat prdel :mrgreen:
ACS Pardubice
Azor

Post by Azor »

Baníček - F.C.Portugalya 5:1 (128-84)

Agr.: 100-100 Roz.:25
ČK: 0-1 (76.min.)

Po této výhře jsme 11., o skóre před 11.týmem, na záchranu ztrácíme 6 bodů. Ještě není nic ztraceno, i když je to už s námi dosti nahnuté, budeme se o záchranu rvát,. doku nebude jasno.
A dnes je tomu přesně 7 let od mého prvního přihlášení na SP, dnnes jsem k tomu vydal tiskovku Tady je pro ty, co tiskovky nečtou:
7 let na SP - Je čas na změnu:
Dnes je to přesně 7 roků od mého prvního přihlášení. V prvních letech mého působení, se SP vcelku rozvíjel a překonal i hranici 40 000 manažerů. Tak ale nastal pád, nyní hraje už jen necelých 6 000 manažerů. Samozřejmě je jasné, kdo je tou "rakovinou" SP. Ano, je to sám zakladatel a šéf SP Sjarel. Už dlouho nedělá nic pro vývoj SP a tím tak čím dál tím víc poškozuje SP. My to víme, on to ví, ale pořád se nic neděje! Navíc na SP neexistuje rovnost - viz. poslední herní oznámení (z června 2012! - i to je důkaz že na to Sjarel zvysoka kašle), kdy Sjarel upozorňoval že podezřelé přestupy budou trestány také tím, že hříšníci dostanou BAN. Což ale byla obrovská provokace, protože to následovalo po aféře, kdy Raffin, jeho belgický kolega, měl dost podezřelé přestupy a trest dostal směšný! Tímto nám Sjarel a spol. vlastně řekli: MY jsme Belgičané, vy nejste nic!
Prostě Sjarel vede SP do pekel a dokud SP povede on, tak prostě nadále bude SP upadat. A pokud má Sjarel aspoň trochu cti a rozumu, tak maximálně do konce roku 2014 buď provede "restart SP" a udělá změny, anebo nechá šéfování někomu zdatnějšímu.
P.S. Tak dlouhé prohlášení se nechce překládat do angličtiny, nicméně Čechů je na SP téměř 3x více než druhých v pořadí Rumunů a i Slováci mají velké zastoupení na SP, takže si to velká část SP přečte ve svém (skoro)rodném jazyce - nicméně pokud by se někomu nhodou chtělo to přeložit do angličtiny, ať to klidně přeloží a já v té tiskovce dám i anglickou verzi.
mantel

Post by mantel »

Ze začátku sezony jsem měl snahu dělat reporty z každého týdne, nicméně to drhlo až se to zadrhlo úplně. Takže ve zkratce to teď vypadá asi tak. Na prvním místě solidních 8 bodů náskok před druhým týmem, uchoval jsem si neporazitelnost, i když to občas bylo o prsa korejské ženy (z té severní části) a postup už mě skoro jistě nemine. Ještě mě čeká hodně prestižní zápas s týmem Bagger United, kde bych chtěl uspět, pan nějaké zápasy s týmy bojujícími v oblasti udržení, které taky odehraju na 100%, no a taky nějaké zápasy, kde už o nic nepůjde, tak tam možná postavím nějaké ty sběrače. Celkově se zatím liga vyvíjí překvapivě dobře, CML se do toho nesere víc než je zdrávo, takže panuje spokojenost. Jen jsem chtěl před Áčkem ještě trochu posílit, ale na trhu je úplné hovno. Sorry, že to píšu takhle přímo, ale nic jiného by ten stav nedokázalo popsat lépe. Tak to snad to takhle bude pokračovat i další sezonu.
Azor

Post by Azor »

Baníček - FC Kolíkov 1:0 (137-132)

Agr.:100-95 Roz.:34

Díky této výhře máme za necelých 5h máme existenční zápas - na záchranu ztrácíme 3 body, takže když vyhrajeme, tak máme ještě solidní šanci se zachránit se,remíza toho až tak moc neřeší a v případě prohry to budeme hodně dosti přetěžké se záchranou. No, sám jsem zvědav na výsledek, vzhledem k okolnostem očekávám bod 3, nicméně Pan Random je prostě Pan Random :mrgreen:
Azor

Post by Azor »

PrizdiSraCZ - Baníček 0:0 (140-133)

Agr.:100-100 Roz.:32

Ááá, tak Pan Random mě vyslyšel :mrgreen: I tak ale to bude hodně těžké zachránit se, nicméně dokud je aspoň nějaká šance, tak budeme bojovat, no a třeba nám i Pan Random párkrát pomůže :mrgreen:
oliwapol

Post by oliwapol »

2 kola před koncem sezony už mám jistou záchranu v B 3,což byl vlastně jediný ligový cíl v této sezoně :)
Prozatimních 32 přestupů a solidní týmová nálada v nedohlednu :mrgreen: ,ale rýsuje se pomalu nový tým :)
ACS Pardubice
Azor

Post by Azor »

Baníček - FC Jazero 2:3 (130-135)

Agr.:70-25 roz.:99
ČK:1-0 (55.min.)

Již poněkolikáté v sezóně jsme nedohráli v plném počtu :roll: To se pak těžko vyhrává.
Po dnešku je už jisté že sestupujeme, na záchranu ztrácíme 5 bodů a navíc desátý PSRaVeN hraje ve čtvrtek s předposledním týmem.
šutr
Team President

Post by šutr »

Mantelíku, cítím s Tebou :( I tak gratuluji k postupu do áčka :!:
Šutr
Šutrteam B3
mantel

Post by mantel »

šutr wrote:Mantelíku, cítím s Tebou :( I tak gratuluji k postupu do áčka :!:
Dík, tenhle týden byl opravdu velmi velmi výživný. Takže to raději ani nebudu rozebírat, museli by jste tu po mně utírat potoky slz. :lol:
Brisingr
Team Manager

Post by Brisingr »

mantel wrote:
šutr wrote:Mantelíku, cítím s Tebou :( I tak gratuluji k postupu do áčka :!:
Dík, tenhle týden byl opravdu velmi velmi výživný. Takže to raději ani nebudu rozebírat, museli by jste tu po mně utírat potoky slz. :lol:
Zásobu kapesníčků mám nakoupenou, takže si posluž. :lol:

(ale jinak tedy upřímnou soustrast) - a upřímnou gratulaci k postupu :wink:
Poptávka po agresivních (68-88), ne úplně starých (17-24) hráčích s aspoň trochu solidním výkonem po dotrénování (63+) za mrzký peníz (co nejméně) Např. z agresivní prasata z centra mládeže nehodící se do koncepce týmu. Především CB a CM.
impossible

Post by impossible »

mantel wrote:....Jen jsem chtěl před Áčkem ještě trochu posílit, ale na trhu je úplné hovno. Sorry, že to píšu takhle přímo, ale nic jiného by ten stav nedokázalo popsat lépe. Tak to snad to takhle bude pokračovat i další sezonu.
Souhlas. Uz pres 2 mesice koukam kazdy den na TL hledajic CFko odpovidajici agrese a kvality. Nic, nic a jeste jednou nic :twisted:
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”