Divize A

Moderator: Czech Moderators

acskncl
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by acskncl »

Mantel me podle ocekavani z prvniho mista sestrelil, ale vse mohlo byt nakonec uplne jinak :roll: To ze nevyhodil trenera me dost zaskocilo, stim ze poleti jsem pocital uz 14 dni dopredu. Kdyz se k tomu pridala na jeho strane dost nesmyslna cervena, stacilo to i pres vecerni zraneni jedineho slusneho Cfka na o bodik lepsi vykon. Jak je ale v teto sezone tak trochu "tradici" lepsi vykon u silneho soupere staci jen na bodik :evil: :x Hippo muze byt tuto sezonu naprosto klidnej v zadech ma snad vsechny svate teto hry :mrgreen:
Na ctvrtek byl v planu pokus o nejaky slusny domaci vykon(a tim jiste i nevyhru :mrgreen: ) zraneni a karty u nejlepsich hracu soupisky tomu ale vubec nepreji .
Na ceste do propadliste dejin.
mantel

Post by mantel »

acskncl wrote:Mantel me podle ocekavani z prvniho mista sestrelil, ale vse mohlo byt nakonec uplne jinak :roll: To ze nevyhodil trenera me dost zaskocilo, stim ze poleti jsem pocital uz 14 dni dopredu. Kdyz se k tomu pridala na jeho strane dost nesmyslna cervena, stacilo to i pres vecerni zraneni jedineho slusneho Cfka na o bodik lepsi vykon. Jak je ale v teto sezone tak trochu "tradici" lepsi vykon u silneho soupere staci jen na bodik :evil: :x Hippo muze byt tuto sezonu naprosto klidnej v zadech ma snad vsechny svate teto hry :mrgreen:
Na ctvrtek byl v planu pokus o nejaky slusny domaci vykon(a tim jiste i nevyhru :mrgreen: ) zraneni a karty u nejlepsich hracu soupisky tomu ale vubec nepreji .
Čekal jsem do poslední chvíle, že prodloužíš nějaké smlouvy. Tvoje Áčko nakonec nastoupilo do turnaje ve 22 hodin, takže byl konec dohadům, nicméně já jsem měl A-tým s morálkou 95 a kondicí 100. Prodloužil jsem 2 smlouvy a prohnal to přes SP-info. Ukázalo to skoro bodík v můj prospěch, tak jsem to risknul s tím, že v nehorším bude remíza. Redku nemíním komentovat, bylo by to zbytečné, takže jsem nakonec byl rád za remízu po horším výkonu. Škoda, že se neukazují výkony řad s větší přesností, zajímalo by mně, zda by byl rozdíl ve výkonech 1 a více nebo to spíše udělalo zaokrouhlení. Každopádně výsledek zcela určitě potěšil jen Hippa, ty i já jsme mohli očekávat od utkání více.
acskncl

Post by acskncl »

mantel wrote:
acskncl wrote:Mantel me podle ocekavani z prvniho mista sestrelil, ale vse mohlo byt nakonec uplne jinak :roll: To ze nevyhodil trenera me dost zaskocilo, stim ze poleti jsem pocital uz 14 dni dopredu. Kdyz se k tomu pridala na jeho strane dost nesmyslna cervena, stacilo to i pres vecerni zraneni jedineho slusneho Cfka na o bodik lepsi vykon. Jak je ale v teto sezone tak trochu "tradici" lepsi vykon u silneho soupere staci jen na bodik :evil: :x Hippo muze byt tuto sezonu naprosto klidnej v zadech ma snad vsechny svate teto hry :mrgreen:
Čekal jsem do poslední chvíle, že prodloužíš nějaké smlouvy. Tvoje Áčko nakonec nastoupilo do turnaje ve 22 hodin, takže byl konec dohadům, nicméně já jsem měl A-tým s morálkou 95 a kondicí 100. Prodloužil jsem 2 smlouvy a prohnal to přes SP-info. Ukázalo to skoro bodík v můj prospěch, tak jsem to risknul s tím, že v nehorším bude remíza. Redku nemíním komentovat, bylo by to zbytečné, takže jsem nakonec byl rád za remízu po horším výkonu. Škoda, že se neukazují výkony řad s větší přesností, zajímalo by mně, zda by byl rozdíl ve výkonech 1 a více nebo to spíše udělalo zaokrouhlení. Každopádně výsledek zcela určitě potěšil jen Hippa, ty i já jsme mohli očekávat od utkání více.
S ohledem na ocekavanej vyhazov trenera, nemelo smysl o nejakem prodluzovani smluv vubec uvazovat, bylo by to stejne jen vyhazovani penez z okna a na konte toho pri tech cenach moc nezbylo.
sexy kote

Post by sexy kote »

Krátký týden dopadl naprostou ostudou :!: Porazit se podařilo jen rozprodaný tým :roll: V pondělí byl proti ten nahoře, dnes zranění z 2 minuty a lamovsky nastavená lavička :evil:
V prvním týdnu odvet mohou 3 body znamet spokojenost a naopak i 9 bodů může být bráno za neúspěch.
acskncl

Post by acskncl »

Dnesni liga byla obzvlaste vypecena :shock: I s ne zdaleka idealni sestavou zde byl pokus o vylepseni domaciho 150 maxima. Do zdarneho konce to melo na hony daleko....Na mirneho rozhodciho prisla prima redka hned na zacatku druheho polocasu, pak se pridala druha a bylo vymalovano :mrgreen: Cekal sem lecos, ale predcilo to ocekavani.
V odvetach se zamerim na ziskani potrebneho poctu bodu k udrzeni a pridam se k tymum ktere zahajili pripravy na pristi sezonu. Po jistote zachrany zacnem hrat nejspis maximum zapasu a k nekterym zapasum asi nastoupime dost laxne.
Mazzy

Post by Mazzy »

Tento týden byl jak na houpačce. Míchali jste se tam pořádně. :mrgreen:
Jen ten Hippo to zase prokličkoval na chvost a lebedí si tam. Prevít jeden. :mrgreen:
No Boost

Image
ps2512

Post by ps2512 »

sexy kote wrote:Krátký týden dopadl naprostou ostudou :!: Porazit se podařilo jen rozprodaný tým :roll: V pondělí byl proti ten nahoře, dnes zranění z 2 minuty a lamovsky nastavená lavička :evil:
V prvním týdnu odvet mohou 3 body znamet spokojenost a naopak i 9 bodů může být bráno za neúspěch.
to jako dobře nastavená lavička? 8)
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

Mazzy wrote:Tento týden byl jak na houpačce. Míchali jste se tam pořádně. :mrgreen:
Jen ten Hippo to zase prokličkoval na chvost a lebedí si tam. Prevít jeden. :mrgreen:
to jako že je poslední :wink:
tomkycz

Post by tomkycz »

acskncl wrote:Dnesni liga byla obzvlaste vypecena :shock: I s ne zdaleka idealni sestavou zde byl pokus o vylepseni domaciho 150 maxima. Do zdarneho konce to melo na hony daleko....Na mirneho rozhodciho prisla prima redka hned na zacatku druheho polocasu, pak se pridala druha a bylo vymalovano :mrgreen: Cekal sem lecos, ale predcilo to ocekavani.
V odvetach se zamerim na ziskani potrebneho poctu bodu k udrzeni a pridam se k tymum ktere zahajili pripravy na pristi sezonu. Po jistote zachrany zacnem hrat nejspis maximum zapasu a k nekterym zapasum asi nastoupime dost laxne.
to už tady dlouho nebylo stejně jako minulou sezónu se tu alibisticky odstřelíš abys pak všem vytřel zrak...
remedy73

Post by remedy73 »

Mccgrady, sleep well! :cry:
FC Remedy is playing in division B.2
Winner SP-cup in Season 43, 56, 59, 89 & 90.
Champion in A in Season 44, 45, 55 & 90.
Winner Beneliga in Season 37, 41, 55, 56, 57, 60, 62, 66, 68, 70, 73, 88, 89, 90, 91 118 & 119.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

remedy73 wrote:Mccgrady, sleep well! :cry:
:cry:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
tomkycz

Post by tomkycz »

já teprve po měsíci zaznamenal přejmenování týmů berušek a mašiny, nějak jsem to bral automaticky že tam patří :roll:
sexy kote

Post by sexy kote »

To bylo dnes dráma, Mazzy musel úplně vrnět blahem :mrgreen: Mantel to vzdal předem a ráno asi musel tlouct hlavou o monitor :lol: jak snadné body zahodil . Místo výkonu přes 150, to bylo po dvou druhých žlutých a přímé redce už v prvním poločase jen katastrofálních 122 :roll: Chudák Lacroix :? , dostal flastr, jak kdyby někoho pokousal :roll: To zrušilo čtvrteční plánovanou sestavu a budu muset tedy vymyslet něco jiného, co se pokusí znepříjemnit Hippovi cestu za vyrovnáním Juliuse.
mantel

Post by mantel »

sexy kote wrote:To bylo dnes dráma, Mazzy musel úplně vrnět blahem :mrgreen: Mantel to vzdal předem a ráno asi musel tlouct hlavou o monitor :lol: jak snadné body zahodil . Místo výkonu přes 150, to bylo po dvou druhých žlutých a přímé redce už v prvním poločase jen katastrofálních 122 :roll: Chudák Lacroix :? , dostal flastr, jak kdyby někoho pokousal :roll: To zrušilo čtvrteční plánovanou sestavu a budu muset tedy vymyslet něco jiného, co se pokusí znepříjemnit Hippovi cestu za vyrovnáním Juliuse.
Mantel neřešil ráno nic, v neděli jsem naplánoval 4 přáteláky, čímž jsem dal najevo, jak se zápasem naložím. Dráma z toho udělal manager domácího týmu, který pro mně dost nepochopitelně riskoval s agresí 100. Moje Áčko navíc hrálo přátelák ve 22 hodin, tady se ode mně opravdu nic zákeřného s výměnou trenéra nedalo čekat. Takže jsem ráno jen zakroutil hlavou a vyrazil do práce :-) Cíl pro sezonu je jasný a to udržet se. No a pokud se ho nepodaří naplnit, tak se svět nezboří a zahraju si B-divizi. S mým současným přístupem bych si asi nic jiného asi nezasloužil.
sexy kote

Post by sexy kote »

První týden odvet moc úspěšný nebyl :( Uvidím co přinese týden další, 7 bodíků by byla spokojenost.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”