Na ctvrtek byl v planu pokus o nejaky slusny domaci vykon(a tim jiste i nevyhru

Moderator: Czech Moderators
Čekal jsem do poslední chvíle, že prodloužíš nějaké smlouvy. Tvoje Áčko nakonec nastoupilo do turnaje ve 22 hodin, takže byl konec dohadům, nicméně já jsem měl A-tým s morálkou 95 a kondicí 100. Prodloužil jsem 2 smlouvy a prohnal to přes SP-info. Ukázalo to skoro bodík v můj prospěch, tak jsem to risknul s tím, že v nehorším bude remíza. Redku nemíním komentovat, bylo by to zbytečné, takže jsem nakonec byl rád za remízu po horším výkonu. Škoda, že se neukazují výkony řad s větší přesností, zajímalo by mně, zda by byl rozdíl ve výkonech 1 a více nebo to spíše udělalo zaokrouhlení. Každopádně výsledek zcela určitě potěšil jen Hippa, ty i já jsme mohli očekávat od utkání více.acskncl wrote:Mantel me podle ocekavani z prvniho mista sestrelil, ale vse mohlo byt nakonec uplne jinakTo ze nevyhodil trenera me dost zaskocilo, stim ze poleti jsem pocital uz 14 dni dopredu. Kdyz se k tomu pridala na jeho strane dost nesmyslna cervena, stacilo to i pres vecerni zraneni jedineho slusneho Cfka na o bodik lepsi vykon. Jak je ale v teto sezone tak trochu "tradici" lepsi vykon u silneho soupere staci jen na bodik
![]()
Hippo muze byt tuto sezonu naprosto klidnej v zadech ma snad vsechny svate teto hry
Na ctvrtek byl v planu pokus o nejaky slusny domaci vykon(a tim jiste i nevyhru) zraneni a karty u nejlepsich hracu soupisky tomu ale vubec nepreji .
S ohledem na ocekavanej vyhazov trenera, nemelo smysl o nejakem prodluzovani smluv vubec uvazovat, bylo by to stejne jen vyhazovani penez z okna a na konte toho pri tech cenach moc nezbylo.mantel wrote:Čekal jsem do poslední chvíle, že prodloužíš nějaké smlouvy. Tvoje Áčko nakonec nastoupilo do turnaje ve 22 hodin, takže byl konec dohadům, nicméně já jsem měl A-tým s morálkou 95 a kondicí 100. Prodloužil jsem 2 smlouvy a prohnal to přes SP-info. Ukázalo to skoro bodík v můj prospěch, tak jsem to risknul s tím, že v nehorším bude remíza. Redku nemíním komentovat, bylo by to zbytečné, takže jsem nakonec byl rád za remízu po horším výkonu. Škoda, že se neukazují výkony řad s větší přesností, zajímalo by mně, zda by byl rozdíl ve výkonech 1 a více nebo to spíše udělalo zaokrouhlení. Každopádně výsledek zcela určitě potěšil jen Hippa, ty i já jsme mohli očekávat od utkání více.acskncl wrote:Mantel me podle ocekavani z prvniho mista sestrelil, ale vse mohlo byt nakonec uplne jinakTo ze nevyhodil trenera me dost zaskocilo, stim ze poleti jsem pocital uz 14 dni dopredu. Kdyz se k tomu pridala na jeho strane dost nesmyslna cervena, stacilo to i pres vecerni zraneni jedineho slusneho Cfka na o bodik lepsi vykon. Jak je ale v teto sezone tak trochu "tradici" lepsi vykon u silneho soupere staci jen na bodik
![]()
Hippo muze byt tuto sezonu naprosto klidnej v zadech ma snad vsechny svate teto hry
Na ctvrtek byl v planu pokus o nejaky slusny domaci vykon(a tim jiste i nevyhru) zraneni a karty u nejlepsich hracu soupisky tomu ale vubec nepreji .
to jako dobře nastavená lavička?sexy kote wrote:Krátký týden dopadl naprostou ostudouPorazit se podařilo jen rozprodaný tým
V pondělí byl proti ten nahoře, dnes zranění z 2 minuty a lamovsky nastavená lavička
![]()
V prvním týdnu odvet mohou 3 body znamet spokojenost a naopak i 9 bodů může být bráno za neúspěch.
to jako že je posledníMazzy wrote:Tento týden byl jak na houpačce. Míchali jste se tam pořádně.![]()
Jen ten Hippo to zase prokličkoval na chvost a lebedí si tam. Prevít jeden.
to už tady dlouho nebylo stejně jako minulou sezónu se tu alibisticky odstřelíš abys pak všem vytřel zrak...acskncl wrote:Dnesni liga byla obzvlaste vypecenaI s ne zdaleka idealni sestavou zde byl pokus o vylepseni domaciho 150 maxima. Do zdarneho konce to melo na hony daleko....Na mirneho rozhodciho prisla prima redka hned na zacatku druheho polocasu, pak se pridala druha a bylo vymalovano
Cekal sem lecos, ale predcilo to ocekavani.
V odvetach se zamerim na ziskani potrebneho poctu bodu k udrzeni a pridam se k tymum ktere zahajili pripravy na pristi sezonu. Po jistote zachrany zacnem hrat nejspis maximum zapasu a k nekterym zapasum asi nastoupime dost laxne.
remedy73 wrote:Mccgrady, sleep well!
Mantel neřešil ráno nic, v neděli jsem naplánoval 4 přáteláky, čímž jsem dal najevo, jak se zápasem naložím. Dráma z toho udělal manager domácího týmu, který pro mně dost nepochopitelně riskoval s agresí 100. Moje Áčko navíc hrálo přátelák ve 22 hodin, tady se ode mně opravdu nic zákeřného s výměnou trenéra nedalo čekat. Takže jsem ráno jen zakroutil hlavou a vyrazil do prácesexy kote wrote:To bylo dnes dráma, Mazzy musel úplně vrnět blahemMantel to vzdal předem a ráno asi musel tlouct hlavou o monitor
jak snadné body zahodil . Místo výkonu přes 150, to bylo po dvou druhých žlutých a přímé redce už v prvním poločase jen katastrofálních 122
Chudák Lacroix
, dostal flastr, jak kdyby někoho pokousal
To zrušilo čtvrteční plánovanou sestavu a budu muset tedy vymyslet něco jiného, co se pokusí znepříjemnit Hippovi cestu za vyrovnáním Juliuse.