Tlachárna

Moderator: Czech Moderators

Azor
Member of the Soccer Project Association

Re: Tlachárna

Post by Azor »

Hippopotamus wrote:
Azor wrote:Tak tedy Švédové to odflákli a Slováci toho skvěle využili a mají tak bronz :) Škoda toho derby ve čtvrtfinále, vzhledem k (ne)výkonu Švédů ležela medaile hodně nízko.
Ja myslím, že môžete byť radi, že sa vám na to Rusi vysrali, inak by ste hrali s Nemeckom o záchranu, pomýšľať na medaile vo vašom prípade je trošku trápne, nemyslíš, Azor? Nehovoriac o tom, že s tou hrou, čo ste na turnaji predvádzali, by ste dnes na flegmatické Švédsko nemali ani náhodou...
Ale to je jen spekulace, že se na to vybodli, i když je to možná pravda, ale není to úplně jisté, že nám to naschvál pustili. A taky není úplně jisté, že bysme Švédy nedali :wink: No a vy jste taky měli štěstí v zápase s Finama, kdy vás přestříleli, ale vy jste to ubránili.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Azor wrote: Ale to je jen spekulace, že se na to vybodli, i když je to možná pravda, ale není to úplně jisté, že nám to naschvál pustili. A taky není úplně jisté, že bysme Švédy nedali :wink: No a vy jste taky měli štěstí v zápase s Finama, kdy vás přestříleli, ale vy jste to ubránili.
Ak to je len špekulácia, tak potom tvoje tvrdenie, že Švédi sa na to vybodli, je scifi :wink:
S Fínmi sme šťastie mali, to je fakt, ale v tom zápase sa nik neflákal, to je trošku zápas o inom.
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Azor

Post by Azor »

Hippopotamus wrote:
Azor wrote: Ale to je jen spekulace, že se na to vybodli, i když je to možná pravda, ale není to úplně jisté, že nám to naschvál pustili. A taky není úplně jisté, že bysme Švédy nedali :wink: No a vy jste taky měli štěstí v zápase s Finama, kdy vás přestříleli, ale vy jste to ubránili.
Ak to je len špekulácia, tak potom tvoje tvrdenie, že Švédi sa na to vybodli, je scifi :wink:
S Fínmi sme šťastie mali, to je fakt, ale v tom zápase sa nik neflákal, to je trošku zápas o inom.
Tak zápas s Rusáky jsem neviděl, bo jsem byl na chatě. Ale kdyby to Rusáci hodně odflákli, tak by se o tom podle mě více mluvilo. A včera na Švédech šlo vidět, že jim ten bronz až tak moc nejde. Ale tím nechci snižovat výkon Slováků, na druhou stranu se nyní vyrojí hodně "čobolů" kteří budou říkat, jak je Slovensko lepší než Česko, že oni jsou bohové a my jen špína atd. Ale to platí i u Čechů, i zde je dost lidí, kteří mají Slováky za největšího nepřítele. Nicméně, tady se takoví jedinci nevyskytují :)
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Azor wrote:na druhou stranu se nyní vyrojí hodně "čobolů" kteří budou říkat, jak je Slovensko lepší než Česko, že oni jsou bohové a my jen špína atd. Ale to platí i u Čechů, i zde je dost lidí, kteří mají Slováky za největšího nepřítele. Nicméně, tady se takoví jedinci nevyskytují :)
Azor, mám 24 rokov a síce som 6 rokov strávil štúdiom v Česku, žijem inak na Slovensku. Ja som nepočul v reálnom živote ani jediného Slováka naživo povedať, že Slováci sú v hokeji lepší ako Česi, opakujem, ani jediného za 24 rokov (nerátam momenty, keď sme vás v nejakom zápase porazili a niekto skonštatoval, že sme v tom zápase lepší boli, myslím lepší celkovo). Takže prosím ťa, nerob si obraz o národe na základe online diskusií k športovým článkom, kde asi 99% komentov patrí psychicky narušeným jedincom.
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Azor

Post by Azor »

Hippopotamus wrote:
Azor wrote:na druhou stranu se nyní vyrojí hodně "čobolů" kteří budou říkat, jak je Slovensko lepší než Česko, že oni jsou bohové a my jen špína atd. Ale to platí i u Čechů, i zde je dost lidí, kteří mají Slováky za největšího nepřítele. Nicméně, tady se takoví jedinci nevyskytují :)
Azor, mám 24 rokov a síce som 6 rokov strávil štúdiom v Česku, žijem inak na Slovensku. Ja som nepočul v reálnom živote ani jediného Slováka naživo povedať, že Slováci sú v hokeji lepší ako Česi, opakujem, ani jediného za 24 rokov (nerátam momenty, keď sme vás v nejakom zápase porazili a niekto skonštatoval, že sme v tom zápase lepší boli, myslím lepší celkovo). Takže prosím ťa, nerob si obraz o národe na základe online diskusií k športovým článkom, kde asi 99% komentov patrí psychicky narušeným jedincom.
Ale já neříkal, že špínu na sebe hází většina obou národů. Je to jen menšina, akorát už "prudí" i na FB či jinde než jen na těch diskuzních fórech. No a právě na těch fórech je jich nejvíce, ale jak píšeš, tam se vyskytuje málo normálních jedinců, a zde v ČR je nezastavilo ani to, že na sport.cz nyní přispívají pod svým jménem a příjmením. I to ale není úplně největší strašák na ně, takže si tam píšou ty svoje kydy, ale tak někdy je to celkem sranda číst, ty jejich bláboly :mrgreen:
mantel

Post by mantel »

Hippopotamus wrote:
Souhlas, komentáře pod články na netu nemá význam číst, protože nikdo normální tam už dávno nepřispívá. Zůstali už jen dementi a provokatéři, který dělá radost vytáčet lidi.
Azor

Post by Azor »

I tady se objevovali názory, že hlavní příčina neúspěchu je trenér Přerost, totéž se tu objevilo i po OH na adresu Hadamczika. Takže i pro vás, je tu reakce Lukáše Kloka na to všechno:
https://www.facebook.com/LukasKlokOfficial?fref=ts
I já říkám, že Klok patřil k těm horším obráncům, a Zacha patřil k těm lepším, ale Klok tam nepíše nic o formě, ale o chování Zachy mladšího. Nicméně, klidně si dál věřte Zachovy staršímu, je to vaše věc. jen se ale pak nedivte, že tu dvacítku nikdo nechce převzít, bo v Česku dělat trenéra hokejových výběrů je víc jak za trest, když se neuspěje, tak za to vždy tak min. z 60% může právě trenér, každý si na toho trenéra (a to i za řad "odborníků") vyskakuje a to nemluvím jen o diskuzích pod internetovými články
léblík

Post by léblík »

Azore, s tebou se za dobu mé nepřítomnosti nic nezměnilo, možná je to ještě horší. Nebudu reagovat na ty bláboly o nesnášenlivosti národů a na komenty po nějakým články, protože každýmu zdravě uvažujícímu člověku, jsou u prdele, protože tam nic směrodatnýho nenajdeš. Ale prosim tě, nemůžu se ubránit pocitu, že hokeji moc nerozumíš. Abych to nějak shrnul a nepsal příspěvek na X řádek. Za prvý sleduju juniorskej hokej celkem důkladně už tak 5 let, od zámořských juniore WHL, OHl QMJHL, přes juniory například u nás ve Švédsku nebo MHL. U těchle mladých kluků je fce trenéra nejdůležitější a mnohem významější než u Áčkových výběrů. Tady musí být trenér psycholog, umět hráče vést, dobře vysvětlit a zasadit je do herního systému, který pan Přerost nikdy neměl a je to zase jen tlačenka se shora a proto tam taky bez výsledků vydržel 5 let . . . Sám jsem hokej kdysi hrával a navštěvoval jsem střední sportovní gymnázium, obklopen samými hokejkami. Nejenže se mládežnický hokej dělá špatně, kluci sec htějí hlavně ulít ze školy a jsou mistry světa a ve finále si nezplácají ani extraligu, ale korupce a vyřizování účtů, funguje už u žáčků, tak se neni čemu divit . . . Smrdí to u Přerosta už dlouho, tohle je jen eskalace a já pevně doufám, že dvacku převezme Petr. Kdyby jsi to sledoval trochu víc, zjistíš, že už nominace byla při nejmenším úsměvná a plno hráčů ze zámoří, kteří měli na první druhou pětku za trest nejelo, protože si dovolili odejít do zahraničí. A nebylo to poprvé, registruju tyhle praktiky u Přerosta poslední tři roky a dost okatě. Zkrátka letos měl k dispozici takovou kvalitu, že je to opravdu ostuda a jen veliké štěstí, že jsme o záchranu nehráli a měli jsme podle mě. Nicméně, za celý šampionát jsme neviděl náznak herního systému v našem týmu, všechno hrané na haluz, často šlo vidět, že si hráči neví rady a to je chyba trenéra. A Zacha si může být namyšlenej jak chce a jeho otec taky. Vypiplal ho, tady po něm šlapou protože odešel do zámoří a Zacha starší nedrží hubu, tak jim to musejí dát sežrat, klasická česká připosranost a nepřejícnost. Za Zachu mluví jasně čísla, názory odborníků a to především ze zámoří, přece jen kluk který je odhadovaný na první pětku draftu nejvýraznějšími zámořskými odborníky, si to nějak nevyplakal přes tatínka 8) Takhle se prostě nezvedneme a bude hůř. V USA a CAN je MS20 nejsledovanější akcí a místo toho aby se naše největší hvězdičky ukázali, dostali prostor od trenéra aby mohli být v draftu vysoko, tak jsou upozadovaný. Otevři oči Azore a vytáhni občas tu halvu z prdele. Nebud jen prototyp konzumní ovečky . . .
Uuuuf . . . sorry přeci jen je to celkem dlouhý a to jsem nevypsal zdaleka všechno :mrgreen: Jestli někoho takhle dlouhej příspěvek nasral, jsem jen rád :mrgreen: HOWG.
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Azor

Post by Azor »

Tož když to tak sleduješ, tak ano, možná uznávám, že Přerost má větší vinu než jsem si myslel. Ale co se týče namyšlenosti pánů Zachů, tak ano, u staršího je to vcelku jedno, nicméně u Zachy mladšího to až tak jedno není, kazí to atmosféru v týmu, což je vcelku důležitý prvek a pokud mu ta namachrovanost přeroste přes hlavu, tak mu tu může i uškodit v kariéře. Nicméně, zatím je hodně dobrý, tak snad si to chlapec nepokazí a tak ho jednou uvidíme i v Áčku.
Co se týče Petra, tak ano, asi je nejlepší kandidát, na druhou stranu, 18 dovedl ke stříbru, tak je otázkou, zda by nebylo lepší, kdyby zůstal u 18 a kluky připravoval na 20. Ale nejprve musí letos 18 dokázat že to stříbro nebyla náhoda a postoupit tak min. do semfinále.
P.S. I když to fórum taky už celkem mrtvé, tak když nahodím nějaké téma, ať už je to třeba bitka PČR s dementama při zápase Baník - Sparta, či Sportovec roku anebo nyní hokejová 20, tak se tu vždy rozproudí debata. Ale tak škoda, že do těch debat nepřispívají Frankie a Kopečkář, to by pak to fórum hned o dost oživlo :mrgreen:
léblík

Post by léblík »

Azore. to bude tím, že ostatní nemůžou ty tvoje někdy až exkrementní výplody nechat jen tak bez povšimnutí a musí tě usměrnit :lol: Jakou náladu v týmu? Tam očividně žádná nálad ani soudržnost nebyla, jako tým nefungovali, viz to házení špíny z jendoho na druhýho + všiml jsi si, že se zatim nevyjádřili největší hvězdy Pasta s Vránou a nikdo ze zámořskejch kluků. Náhoda? Nemyslim si. Jedinej kdo něco takovýho o Zachovi tvrdí je Klok. Ze zámoří i kolem týmu byli hlasy, že ej to dříč, všechny překvapil jak změnil styl hokeje a jak se zlepšil. Právě proto že dovedl 18-ku ke stříbru by tma měl jít, většinu těch kluků zná a umí s nima pracovat. :lol: Jsi mě zase pobavil, minimálně semfifinále, ty to vážně moc po celou sezonu a ani v průběhu šampionátu nesleduješ co? Loni to byla obrovská klika a kombinace dalších věcí + dobrje ročník.Což letos tak nebude a Zacha tam podle mě ani hrát nebude a bude hrát play off v Sarnii, teda jestli ho nepřinutí svaz pokutou, což mi přijde taky naprosto absurdní, pokutovat někoho za to, že nechce reprezentovat.
Azor

Post by Azor »

léblík wrote:Azore. to bude tím, že ostatní nemůžou ty tvoje někdy až exkrementní výplody nechat jen tak bez povšimnutí a musí tě usměrnit :lol: Jakou náladu v týmu? Tam očividně žádná nálad ani soudržnost nebyla, jako tým nefungovali, viz to házení špíny z jendoho na druhýho + všiml jsi si, že se zatim nevyjádřili největší hvězdy Pasta s Vránou a nikdo ze zámořskejch kluků. Náhoda? Nemyslim si. Jedinej kdo něco takovýho o Zachovi tvrdí je Klok. Ze zámoří i kolem týmu byli hlasy, že ej to dříč, všechny překvapil jak změnil styl hokeje a jak se zlepšil. Právě proto že dovedl 18-ku ke stříbru by tma měl jít, většinu těch kluků zná a umí s nima pracovat. :lol: Jsi mě zase pobavil, minimálně semfifinále, ty to vážně moc po celou sezonu a ani v průběhu šampionátu nesleduješ co? Loni to byla obrovská klika a kombinace dalších věcí + dobrje ročník.Což letos tak nebude a Zacha tam podle mě ani hrát nebude a bude hrát play off v Sarnii, teda jestli ho nepřinutí svaz pokutou, což mi přijde taky naprosto absurdní, pokutovat někoho za to, že nechce reprezentovat.
No, jak už jsem říkal, možná tu melu blbosti, ale na Frankieho s Kopečkářem nemám, ti tu mleli o dost větší sračky :mrgreen: A třeba 18-ka nám letos dokáže, že to nebyla náhoda, i když si i já myslím, že jsme to stříbro loni urvali s velkým štěstím. Ale to co píšeš, se právě stalo i slovenský 20-ce, tak uvidíme jak si povedou oni příští rok.
A že se nikdo, kromě Zachy staršího a Kloka k tomu nevyjádřil asi svědčí o tom, že ostatní ty problémy nechtějí veřejně ventilovat. S tím kydáním špíny vlastně začal Zach starší a nyní se přidal Klok, ale z té druhé stránky. Nicméně, kdyby jsme ty Slováky dali a získali bronz, tak by se tohle vůbec neřešilo. Ale jelikož jsme rupli ve čtvrtfinále, tak se to dost řeší a zatímco v médiích a u větší části fanoušků to postupem času upadne o ty problémy zájem, tak na svazu to jen tak nevyšumí a uvidíme jak se to nakonec celé "vybrví"
A je nesmysl někoho nutit hrát za nároďák tím, že mu dám pokutu, na druhou stranu, kdysi bývala čest reprezentovat a i klubové povinnosti šli stranou
Hadis

Post by Hadis »

Ty vole Azore leblik ti dává sodu, evidentne o tom ví více než my všichni dohromady, a ty si meleš furt ty tvoje sračky který se nedají ani číst.
AC Had Bozak

léblík

Post by léblík »

Hadis wrote:Ty vole Azore leblik ti dává sodu, evidentne o tom ví více než my všichni dohromady, a ty si meleš furt ty tvoje sračky který se nedají ani číst.
:lol: :lol: Líp bych to neřekl, ale že o tom vim víc, než vy všichni bych si nedovolil tvrdit . . .

Pro Azora: http://hokej.idnes.cz/hokej-petr-mrazek ... entace_cig Tady máš třeba vyjádření od Mrázka. Jak to kde chodí :wink: Klok spíš než hrdina, je lízač prdele a je jasný, že se musel ozvat když tam byl díky Přerostovi a ne zrovna oprávněně, ostatně všichni co se zatim z hráčů ozvali a postavili za Přerosta měli nominaci na hraně a tim bych to asi uzavřel, protože s tebou moc nemá cenu diskutovat Azore . . .
Azor

Post by Azor »

léblík wrote:
Hadis wrote:Ty vole Azore leblik ti dává sodu, evidentne o tom ví více než my všichni dohromady, a ty si meleš furt ty tvoje sračky který se nedají ani číst.
:lol: :lol: Líp bych to neřekl, ale že o tom vim víc, než vy všichni bych si nedovolil tvrdit . . .

Pro Azora: http://hokej.idnes.cz/hokej-petr-mrazek ... entace_cig Tady máš třeba vyjádření od Mrázka. Jak to kde chodí :wink: Klok spíš než hrdina, je lízač prdele a je jasný, že se musel ozvat když tam byl díky Přerostovi a ne zrovna oprávněně, ostatně všichni co se zatim z hráčů ozvali a postavili za Přerosta měli nominaci na hraně a tim bych to asi uzavřel, protože s tebou moc nemá cenu diskutovat Azore . . .
On spíš Klok jen reagoval na Zachu staršího, nebýt té jeho kritiky, nejspíš by nevznikla ta Klokova reakce. Nicméně, jak říkáš, ono by to bylo lepší uzavřít, ano já vím, že si 101% zdejší komunity myslí, že zase píšu totální ptákoviny :lol: Inu, za chvíli i když tu řeknu něco smysluplného i pro ostatní, tak to nebude bráno v potaz, bo to přece napsal Azor, že :mrgreen:
léblík

Post by léblík »

Azor wrote:
léblík wrote:

On spíš Klok jen reagoval na Zachu staršího, nebýt té jeho kritiky, nejspíš by nevznikla ta Klokova reakce. Nicméně, jak říkáš, ono by to bylo lepší uzavřít, ano já vím, že si 101% zdejší komunity myslí, že zase píšu totální ptákoviny :lol: Inu, za chvíli i když tu řeknu něco smysluplného i pro ostatní, tak to nebude bráno v potaz, bo to přece napsal Azor, že :mrgreen:
Ty vole Azore, něco smysluplnýho od tebe? Ale jdi ty, to je z kategorie SCI- FI, občas pochybuju, že si člověk a mám podezření, že si nějakej trollerskej bot :lol:
Post Reply

Return to “Pokec o všem možném (cz/sk)”