Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

happyna17
Member of the Soccer Project Association

Re: schopnosti agenta

Post by happyna17 »

krup72 wrote:
Evandro wrote:
krup72 wrote:Tak dalsi dotaz pro otrkane manageri:

Pred par dny jsem daval nabidky a u osmi me system zarazil, ze vic nejde. Bral jsem to jako konstantu hry. Dneska me ale zarazil az u jedenacti. Takze je to podle vseho schopnostmi agenta (ted ho mam uz na 100%). Tak se chci zeptat, jestli se da to cislo nejak konkretne ovlivnit a taky jestli je nekde videt (nebo musim zkusit a uvidim, kde je stop).

Diky.
To záleží na skautovi, pokud ho máš 100% tak na víc hráèù už nemužeš podat nabídku...
Takze kdybych mel lepsiho skauta (predtim jsem psal agenta), muzu podavat vic nabidek?
jo mìlo by to tak bejt
Vrky

Post by Vrky »

Čus,kde můžu stáhnout hráče z juniorky???nějaký mladý by jsem chtěl...A ještě bych se chtěl zeptat,kolik je nejvíc celkově???díky za odpovědi
happyna17

Post by happyna17 »

Vrky wrote:Èus,kde mùžu stáhnout hráèe z juniorky???nìjaký mladý by jsem chtìl...A ještì bych se chtìl zeptat,kolik je nejvíc celkovì???díky za odpovìdi
musíš mít centrum mládeže a potom ti pøijde hráè z dorostu
krup72

Post by krup72 »

Vrky wrote:Èus,kde mùžu stáhnout hráèe z juniorky???nìjaký mladý by jsem chtìl...
Zkus DéCéèko, tam stahuju všechno kromì trenek :-)))
Ne, vážnì - musíš postavit centrum mládeže. Když ho máš (to základní), tak jednou za 60 dní vypadne dorostenec. Nìkdy se ale stane, že ho trenér odmítne a èekáš dalších 60 dní. Taky ho mùžeš koupit, ale nejsou nejlevnìjší...
Vrky wrote:A ještì bych se chtìl zeptat,kolik je nejvíc celkovì???díky za odpovìdi
Nejvíc èeho? Jestli hodnoty u vlastnosti, tak 100.
Ivo08

Post by Ivo08 »

hej ludia je vela ked platim platy hracom za jeden zapas 100.000 na novacikovsky team v H divizii??kolko je taky priemer??
b03oburkaj
Team Manager

Post by b03oburkaj »

Ja platim 23000 a hraju to uz druhou sezonu...
100000 se mi zda uz opravdu hodne
FC Opatov - b03oburkaj
12. sezóna - 1 v G.222 / 13. sezóna - 1 v F.74 / 14. sezóna - 2 v E.25 / 15. sezóna - 11 v D.9 / 16. sezóna - 2 v E.27 / 17. sezóna - 4 v D.9/ 18. sezóna - 6 v D.9
Ivo08

Post by Ivo08 »

hmm ale teraz ako si spominam platis plat iba tym hracom co hraju zapas nie???ked mi hrac zapas nehra tak kese mu dat nemusim vsak??lebo ja som si poratal vsetkych hracov ze kolko beru a vislo mi neco okolo 67.000 a som priratal este keby nahodou niekoho kupim....takze na lavicke mozem mat aj hraca co bere 1 M za zapas ale ked nebude hrat v zapase tak mu nic nedam ako plat vsak??to bol len priklad
happyna17

Post by happyna17 »

já platim €21.500,00
a to se bojim že je to hodnì ale 100k to je fakt moc na háèkaøe ale zase když sis koupil nìjaký dost dobrý hráèe :idea:
Ivo08

Post by Ivo08 »

happyna17.........tak ja enviem mozno som zle vyratal tam mam hraca co bere 1500 druhy bere 1000 a este mam na listine ale 4 co beru okolo 2000 a zvysok po 300..tak to je moc???
Ivo08

Post by Ivo08 »

uu som si to preratal este raz a zda sa mi ze platim okolo 20.000 hehehe som sa o dost sekol ale to som poratal setkych hracov ....a platim len tym co hraju plat vsak??,takze to nieje vela asi
etwas

Post by etwas »

Ivo08 wrote:uu som si to preratal este raz a zda sa mi ze platim okolo 20.000 hehehe som sa o dost sekol ale to som poratal setkych hracov ....a platim len tym co hraju plat vsak??,takze to nieje vela asi
ee platis za vsechny bohuzel :(
takhle dopadnete kdyz SP budete hrat tak dlouho jako ja: http://www.youtube.com/watch?v=ay9ckmSnGt8
Ivo08

Post by Ivo08 »

evans....co to platim za zapas kazdemu hracovi aj tomu co nieje ani na lavicke??? :shock:
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Ivo08 wrote:uu som si to preratal este raz a zda sa mi ze platim okolo 20.000 hehehe som sa o dost sekol ale to som poratal setkych hracov ....a platim len tym co hraju plat vsak??,takze to nieje vela asi
podivej se po zapase ligy na ucet a tam budes mit presne napsano, kolik platis za zapas.

Podle me je to tak, ze zapas ligy / SP poharu platis plat vsem + bonus za vyhry lidem na hristi... pratelsky zapas /pohar platis pouze plat pouze hracum a to jeste malo % - tusim 10 nebo 20 z platu + zadny bonus.

Ale je to popsane nekde v pravidlech, pisu z hlavy tak snad se zase tak nemylim.
happyna17

Post by happyna17 »

Ivo08 wrote:evans....co to platim za zapas kazdemu hracovi aj tomu co nieje ani na lavicke??? :shock:
ne neplatíš :wink:
Ivo08

Post by Ivo08 »

jeden mi tu napise ze paltim setkym druhy ze neplatim setkym tak ja sa uz nevyznam
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”