jo mìlo by to tak bejtkrup72 wrote:Takze kdybych mel lepsiho skauta (predtim jsem psal agenta), muzu podavat vic nabidek?Evandro wrote:To záleží na skautovi, pokud ho máš 100% tak na víc hráèù už nemužeš podat nabídku...krup72 wrote:Tak dalsi dotaz pro otrkane manageri:
Pred par dny jsem daval nabidky a u osmi me system zarazil, ze vic nejde. Bral jsem to jako konstantu hry. Dneska me ale zarazil az u jedenacti. Takze je to podle vseho schopnostmi agenta (ted ho mam uz na 100%). Tak se chci zeptat, jestli se da to cislo nejak konkretne ovlivnit a taky jestli je nekde videt (nebo musim zkusit a uvidim, kde je stop).
Diky.
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: schopnosti agenta
-
Zkus DéCéèko, tam stahuju všechno kromì trenek :-)))Vrky wrote:Èus,kde mùžu stáhnout hráèe z juniorky???nìjaký mladý by jsem chtìl...
Ne, vážnì - musíš postavit centrum mládeže. Když ho máš (to základní), tak jednou za 60 dní vypadne dorostenec. Nìkdy se ale stane, že ho trenér odmítne a èekáš dalších 60 dní. Taky ho mùžeš koupit, ale nejsou nejlevnìjší...
Nejvíc èeho? Jestli hodnoty u vlastnosti, tak 100.Vrky wrote:A ještì bych se chtìl zeptat,kolik je nejvíc celkovì???díky za odpovìdi
-
- Team Manager
hmm ale teraz ako si spominam platis plat iba tym hracom co hraju zapas nie???ked mi hrac zapas nehra tak kese mu dat nemusim vsak??lebo ja som si poratal vsetkych hracov ze kolko beru a vislo mi neco okolo 67.000 a som priratal este keby nahodou niekoho kupim....takze na lavicke mozem mat aj hraca co bere 1 M za zapas ale ked nebude hrat v zapase tak mu nic nedam ako plat vsak??to bol len priklad
-
ee platis za vsechny bohuzelIvo08 wrote:uu som si to preratal este raz a zda sa mi ze platim okolo 20.000 hehehe som sa o dost sekol ale to som poratal setkych hracov ....a platim len tym co hraju plat vsak??,takze to nieje vela asi

takhle dopadnete kdyz SP budete hrat tak dlouho jako ja: http://www.youtube.com/watch?v=ay9ckmSnGt8
-
podivej se po zapase ligy na ucet a tam budes mit presne napsano, kolik platis za zapas.Ivo08 wrote:uu som si to preratal este raz a zda sa mi ze platim okolo 20.000 hehehe som sa o dost sekol ale to som poratal setkych hracov ....a platim len tym co hraju plat vsak??,takze to nieje vela asi
Podle me je to tak, ze zapas ligy / SP poharu platis plat vsem + bonus za vyhry lidem na hristi... pratelsky zapas /pohar platis pouze plat pouze hracum a to jeste malo % - tusim 10 nebo 20 z platu + zadny bonus.
Ale je to popsane nekde v pravidlech, pisu z hlavy tak snad se zase tak nemylim.