Dati o nota
Moderator: Romanian Moderators
unicool mersi pentru apreciere dar nici eu nu te cunosc bineinteles ca nu avem cum sa ne cunoastem toti intre noi cei care jucam SP dar e bine ca ne ajutam unul pe celalat si ma refer la cei pe care ii cunosc si nu la cei indivizi care te toarna ca faci o miscare gresita ca el nu poate sa tina un buget la echipa sau sa promoveze si de invidie te paraste la moderatori ca faci unele lucruri pe care nu le are fondate ... cred ca se observa ca sunt putin iritat de acesti indivizi pentru ca din cauza unuia eram sa pierd echipa ca a spus unele minciuni la moderatorii jocului pe care i-am comvins ca nu e adevarat ... nu incerc sa dau socoteala voua dar va incerc sa va feriti de anumite persoane nu va dau nume ca nu imi sta in fire sa fac rau mai bine i-as face un bine sa vada ca nu sunt ca ei
Aveti grija de voi si fiti cat se poate de transparenti in ceia ce faceti
Aveti grija de voi si fiti cat se poate de transparenti in ceia ce faceti
Istoria a fost scrisa cu litere rosalbastre... Forzza Steaua
.

mersi pentru vot Dev1lBOy ceia ce inseamna ca am doar 2 voturi ca eu unu mam repezit sa votez cu mine si nu am fost cinstit votul meu iar fi revenit ... sunt prea multi care merita votul meu dar ma abtin sa spun cui i-as da voru meu cine ma va intreba cine merita votul meu ii voi spune ca pe el l-as vota asta sa ma scuteasca de intrebarea asta dar sigur las vota pe Jupan[3l]uDev1lBOy wrote:lam votat pe tigrul
PS - am uitat sa ma loghez dinou
Istoria a fost scrisa cu litere rosalbastre... Forzza Steaua
.

bey bey eu nu ma vad pe lista aia,pey ce inseamna acest lucru inadmisibil,glumeam

Sint un urit simpatic, care cu timpul va deveni frumos. Asa, în echipa, chiar par dragut.
http://emilinho.wordpress.com/

http://emilinho.wordpress.com/

-
- Member of the Soccer Project Association
ma refeream la faptul ca ar trebui sa fii putin mai incisiv in ceea ce priveste anumite probleme de pe forum.esti unul dintre cei mai activi useri de pe forum si nu cred ca ti-e straina comportarea unora.nu dau sfaturi ci doar incerc sa deschid ochii.kennyanu wrote:cum ai vrea sa s faca simtita?....sterg si eu c pot...intervin unde cred....acu..nu prea ai cu cine sa t intelegi p forumu asta...eu incerc...poate ai citit topicu in kre am spus sa numai s vanda jucatorii buni...dar nu a avut efect...sper sa fac mai multe d acu incolounicool wrote: Kennyanu 7 se lupta cu morile de vant incercand sa tina echipele sus,am asteptat cu nerabdare interventia lui ca moderator dar aceasta nu se prea face simtita(moderator sau simplu user?)
-
- Member of the Soccer Project Association
am zis mai sus ca nu dau sfaturi.nu stiu daca sunt in masura sa dau sfaturi,dar daca tu consideri ca ai luat masurile potrivite din punctul de vedere al unui moderator e ok.singurul sfat pe care imi permit sa-l dau tuturor utilizatorilor e:FOLOSITI-VA NEURONII!kennyanu wrote:dami un sfat in mesaj privat