Jde to pro všechny: Manažer -> Profil -> Osobní údaje a v tom formuláøi to je. Bohužel ale jen v HTML formátu, takže pøi pøeposlání na mobil chodìj nìjaký pøiblblý tagy.bandas wrote:chtel bych se zeptat jestli je nejak mozne, aby mi z SP chodili vysledky zapasu na email.
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
zkousel sem vsechny, ale zadny nesel. vim ze ten posledni se dava kdyz chci logo tymuEvandro wrote:A dal jsi tu adresu, která je uplnì dole když ti to vypisuje ten imageshack?houmles wrote:chtel bych se zeptat nejde mi vlozit obrazek do meho profilu na foru. dal ho sem ho do imageshaeku a hodil sem to url ale nejde to. napise to ze url nelze nalezt nebo tak neco. pls radte dik
uz to mam mel sem ten obrazek moc velky zapomnel sem ho zmensithoumles wrote:zkousel sem vsechny, ale zadny nesel. vim ze ten posledni se dava kdyz chci logo tymuEvandro wrote:A dal jsi tu adresu, která je uplnì dole když ti to vypisuje ten imageshack?houmles wrote:chtel bych se zeptat nejde mi vlozit obrazek do meho profilu na foru. dal ho sem ho do imageshaeku a hodil sem to url ale nejde to. napise to ze url nelze nalezt nebo tak neco. pls radte dik

diky moc.Asi sem byl slepej, protoze predtim sem to tam hledal a nenaselkrup72 wrote:Jde to pro všechny: Manažer -> Profil -> Osobní údaje a v tom formuláøi to je. Bohužel ale jen v HTML formátu, takže pøi pøeposlání na mobil chodìj nìjaký pøiblblý tagy.bandas wrote:chtel bych se zeptat jestli je nejak mozne, aby mi z SP chodili vysledky zapasu na email.

13. sezona__H316 - 3.misto (3 zapasy)
14. sezona__H316 - 1.misto (87b.)
15. sezona__G106 - 4.misto (77b.)
16. sezona__G106 - ??? (postup?!)
14. sezona__H316 - 1.misto (87b.)
15. sezona__G106 - 4.misto (77b.)
16. sezona__G106 - ??? (postup?!)
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: logo
Jsou potøeba dvì vìci. Mít logo a zaøídit, aby bylo na webu. Tím pádem i dvì možnosti, jak to udìlat.milos1989 wrote:Som zaciatocnik a rad by so si dal logo len neviem ako....
1) Logo si vyrobíš a dáš nìkam na web (asi nìjaký tvoje stránky). Tím budeš vìdìt o jeho adresu.
2) Využiješ nìjaký existující logo, který na webu už je, a zjistíš si jeho adresu.
Adresu toho obrázku zadáš potom do formuláøe Manažer -> Profil -> Osobní údaje.
Pøíklad: Na webu www.sparta.cz se ti líbí logo vlevo nahoøe a chceš ho použít. Klikneš na nìj pravým tlaèítkam myši a vybereš Vlastnosti. Objeví se, že adresa toho obrázku je: http://www.sparta.cz/img/u/logo.gif. Tuhle adresu zadáš do onoho formuláøe. (Pokud se samozøejmì webmaster webu Sparty rozhodne obrázek pøejmenovat nebo smazat, ztratí se i tvoje logo.)
-
Re: logo
Nejlepší stránky na upload obrázkù je www.imageshack.us (pro ty co náhodou neznají)krup72 wrote:Jsou potøeba dvì vìci. Mít logo a zaøídit, aby bylo na webu. Tím pádem i dvì možnosti, jak to udìlat.milos1989 wrote:Som zaciatocnik a rad by so si dal logo len neviem ako....
1) Logo si vyrobíš a dáš nìkam na web (asi nìjaký tvoje stránky). Tím budeš vìdìt o jeho adresu.

-
Nevíte nìkdo, podle jakejch kritérií se uznává, že manažer, kterýho jsem pøivedl do hry, je už platnej (nebo uznanej nebo jak to øíct)? Je tam uvedeno "Ovšem pokud hrají aktivnì SoccerProject po dobu alespoò jednoho mìsíce!". Je to ale podmínìné i poètem pøihlášení nebo nìèím dalším? Jednoho mi to totiž po mìsíci jeho hraní uznalo a další dva ne... Díky pøedem za odpovìï.
-
krup72 wrote:Nevíte nìkdo, podle jakejch kritérií se uznává, že manažer, kterýho jsem pøivedl do hry, je už platnej (nebo uznanej nebo jak to øíct)? Je tam uvedeno "Ovšem pokud hrají aktivnì SoccerProject po dobu alespoò jednoho mìsíce!". Je to ale podmínìné i poètem pøihlášení nebo nìèím dalším? Jednoho mi to totiž po mìsíci jeho hraní uznalo a další dva ne... Díky pøedem za odpovìï.
Nejsi sam...mam stejnej problem...taky hraje uz mesic a neni uznanej a neni sam a nekteri zas uznani jsou...nevim cim to jeste muze byt!
-
tak já jich mam asi pìt a ani jednoho neuznaliLucius wrote:krup72 wrote:Nevíte nìkdo, podle jakejch kritérií se uznává, že manažer, kterýho jsem pøivedl do hry, je už platnej (nebo uznanej nebo jak to øíct)? Je tam uvedeno "Ovšem pokud hrají aktivnì SoccerProject po dobu alespoò jednoho mìsíce!". Je to ale podmínìné i poètem pøihlášení nebo nìèím dalším? Jednoho mi to totiž po mìsíci jeho hraní uznalo a další dva ne... Díky pøedem za odpovìï.
Nejsi sam...mam stejnej problem...taky hraje uz mesic a neni uznanej a neni sam a nekteri zas uznani jsou...nevim cim to jeste muze byt!

mám dotaz, když mám u hráèù vytrénované dva hlavní skily tak už je potom jedno co trénuju ne?? mám u hráèù témìø nulovou energii a potøeboval bych ji zvìtšit, dík za odpovìï
Last edited by dolkyn on Tue Oct 10, 2006 7:10 am, edited 1 time in total.
gauners - f.211

Energia trochu zvyšuje o ko¾ko sa hráèom doplní fyzièka, niektoré iné skilly sa dajú využi v ind. pokynoch.
Slovenské ligy: http://sp-slovakleague.ic.cz/
Nalada v týmu
Chtěl bych se zeptat jak se ovlivňuje nalada v tymu. Zatím jsem odehral dva zapasy oba jsem vyhrál se skorem 4:0 a z 50% mi klesla na 35%!!!Čím to je?????

-
- Team Manager
Re: Nalada v týmu
Nálada v týmu klesá po každém nákupu èi prodeji hráèe o 5%.Al Campo wrote:Chtìl bych se zeptat jak se ovlivòuje nalada v tymu. Zatím jsem odehral dva zapasy oba jsem vyhrál se skorem 4:0 a z 50% mi klesla na 35%!!!Èím to je?????![]()
![]()
Roste po každém odehraném zápase (i pøátelském) o 1%,na náladu
nemá vliv výsledek zápasu.
-
- Team Board Member
Re: Nalada v týmu
Presne je to takhlesmallmouse wrote:Nálada v týmu klesá po každém nákupu èi prodeji hráèe o 5%.Al Campo wrote:Chtìl bych se zeptat jak se ovlivòuje nalada v tymu. Zatím jsem odehral dva zapasy oba jsem vyhrál se skorem 4:0 a z 50% mi klesla na 35%!!!Èím to je?????![]()
![]()
Roste po každém odehraném zápase (i pøátelském) o 1%,na náladu
nemá vliv výsledek zápasu.
Roste po každém odehraném zápase a to takhle:
2x pøátelský o 1%
1x pøátelský pohár o 1 %
1x liga o 2%
1x pohár o 2 %
a to at vyhráš, remizuješ, nebo prohráš
klesá jak už napsal smallmouse pøi nákupu nebo prodeji hráèe:
za každého hráèe o 5%