Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

krup72
Member of the Soccer Project Association

Post by krup72 »

bandas wrote:chtel bych se zeptat jestli je nejak mozne, aby mi z SP chodili vysledky zapasu na email.
Jde to pro všechny: Manažer -> Profil -> Osobní údaje a v tom formuláøi to je. Bohužel ale jen v HTML formátu, takže pøi pøeposlání na mobil chodìj nìjaký pøiblblý tagy.
houmles
Assistant Coach

Post by houmles »

Evandro wrote:
houmles wrote:chtel bych se zeptat nejde mi vlozit obrazek do meho profilu na foru. dal ho sem ho do imageshaeku a hodil sem to url ale nejde to :cry: . napise to ze url nelze nalezt nebo tak neco. pls radte dik
A dal jsi tu adresu, která je uplnì dole když ti to vypisuje ten imageshack?
zkousel sem vsechny, ale zadny nesel. vim ze ten posledni se dava kdyz chci logo tymu
houmles
Assistant Coach

Post by houmles »

houmles wrote:
Evandro wrote:
houmles wrote:chtel bych se zeptat nejde mi vlozit obrazek do meho profilu na foru. dal ho sem ho do imageshaeku a hodil sem to url ale nejde to :cry: . napise to ze url nelze nalezt nebo tak neco. pls radte dik
A dal jsi tu adresu, která je uplnì dole když ti to vypisuje ten imageshack?
zkousel sem vsechny, ale zadny nesel. vim ze ten posledni se dava kdyz chci logo tymu
uz to mam mel sem ten obrazek moc velky zapomnel sem ho zmensit :D :oops: ...... ale i tak dik za pomoc :wink:
bandas
Team Manager

Post by bandas »

krup72 wrote:
bandas wrote:chtel bych se zeptat jestli je nejak mozne, aby mi z SP chodili vysledky zapasu na email.
Jde to pro všechny: Manažer -> Profil -> Osobní údaje a v tom formuláøi to je. Bohužel ale jen v HTML formátu, takže pøi pøeposlání na mobil chodìj nìjaký pøiblblý tagy.
diky moc.Asi sem byl slepej, protoze predtim sem to tam hledal a nenasel :roll:.Uz to mam i odzkouseny :) Rano mi na mobil prisla zprava ze sem vyhral 3:0 8)
13. sezona__H316 - 3.misto (3 zapasy)
14. sezona__H316 - 1.misto (87b.)
15. sezona__G106 - 4.misto (77b.)
16. sezona__G106 - ??? (postup?!)
milos1989
Coach

logo

Post by milos1989 »

Som zaciatocnik a rad by so si dal logo len neviem ako....
krup72

Re: logo

Post by krup72 »

milos1989 wrote:Som zaciatocnik a rad by so si dal logo len neviem ako....
Jsou potøeba dvì vìci. Mít logo a zaøídit, aby bylo na webu. Tím pádem i dvì možnosti, jak to udìlat.

1) Logo si vyrobíš a dáš nìkam na web (asi nìjaký tvoje stránky). Tím budeš vìdìt o jeho adresu.

2) Využiješ nìjaký existující logo, který na webu už je, a zjistíš si jeho adresu.

Adresu toho obrázku zadáš potom do formuláøe Manažer -> Profil -> Osobní údaje.

Pøíklad: Na webu www.sparta.cz se ti líbí logo vlevo nahoøe a chceš ho použít. Klikneš na nìj pravým tlaèítkam myši a vybereš Vlastnosti. Objeví se, že adresa toho obrázku je: http://www.sparta.cz/img/u/logo.gif. Tuhle adresu zadáš do onoho formuláøe. (Pokud se samozøejmì webmaster webu Sparty rozhodne obrázek pøejmenovat nebo smazat, ztratí se i tvoje logo.)
RoboBrouk

Re: logo

Post by RoboBrouk »

krup72 wrote:
milos1989 wrote:Som zaciatocnik a rad by so si dal logo len neviem ako....
Jsou potøeba dvì vìci. Mít logo a zaøídit, aby bylo na webu. Tím pádem i dvì možnosti, jak to udìlat.

1) Logo si vyrobíš a dáš nìkam na web (asi nìjaký tvoje stránky). Tím budeš vìdìt o jeho adresu.
Nejlepší stránky na upload obrázkù je www.imageshack.us (pro ty co náhodou neznají) :wink:
krup72

Post by krup72 »

Nevíte nìkdo, podle jakejch kritérií se uznává, že manažer, kterýho jsem pøivedl do hry, je už platnej (nebo uznanej nebo jak to øíct)? Je tam uvedeno "Ovšem pokud hrají aktivnì SoccerProject po dobu alespoò jednoho mìsíce!". Je to ale podmínìné i poètem pøihlášení nebo nìèím dalším? Jednoho mi to totiž po mìsíci jeho hraní uznalo a další dva ne... Díky pøedem za odpovìï.
Lucius

Post by Lucius »

krup72 wrote:Nevíte nìkdo, podle jakejch kritérií se uznává, že manažer, kterýho jsem pøivedl do hry, je už platnej (nebo uznanej nebo jak to øíct)? Je tam uvedeno "Ovšem pokud hrají aktivnì SoccerProject po dobu alespoò jednoho mìsíce!". Je to ale podmínìné i poètem pøihlášení nebo nìèím dalším? Jednoho mi to totiž po mìsíci jeho hraní uznalo a další dva ne... Díky pøedem za odpovìï.

Nejsi sam...mam stejnej problem...taky hraje uz mesic a neni uznanej a neni sam a nekteri zas uznani jsou...nevim cim to jeste muze byt!
happyna17

Post by happyna17 »

Lucius wrote:
krup72 wrote:Nevíte nìkdo, podle jakejch kritérií se uznává, že manažer, kterýho jsem pøivedl do hry, je už platnej (nebo uznanej nebo jak to øíct)? Je tam uvedeno "Ovšem pokud hrají aktivnì SoccerProject po dobu alespoò jednoho mìsíce!". Je to ale podmínìné i poètem pøihlášení nebo nìèím dalším? Jednoho mi to totiž po mìsíci jeho hraní uznalo a další dva ne... Díky pøedem za odpovìï.

Nejsi sam...mam stejnej problem...taky hraje uz mesic a neni uznanej a neni sam a nekteri zas uznani jsou...nevim cim to jeste muze byt!
tak já jich mam asi pìt a ani jednoho neuznali :evil: zmetci z bel....
dolkyn
Team Manager

Post by dolkyn »

mám dotaz, když mám u hráèù vytrénované dva hlavní skily tak už je potom jedno co trénuju ne?? mám u hráèù témìø nulovou energii a potøeboval bych ji zvìtšit, dík za odpovìï
Last edited by dolkyn on Tue Oct 10, 2006 7:10 am, edited 1 time in total.
gauners - f.211

Image
gustaav
Team President

Post by gustaav »

Energia trochu zvyšuje o ko¾ko sa hráèom doplní fyzièka, niektoré iné skilly sa dajú využi v ind. pokynoch.
Al Campo
Fan

Nalada v týmu

Post by Al Campo »

Chtěl bych se zeptat jak se ovlivňuje nalada v tymu. Zatím jsem odehral dva zapasy oba jsem vyhrál se skorem 4:0 a z 50% mi klesla na 35%!!!Čím to je????? :x :shock: :?:
smallmouse
Team Manager

Re: Nalada v týmu

Post by smallmouse »

Al Campo wrote:Chtìl bych se zeptat jak se ovlivòuje nalada v tymu. Zatím jsem odehral dva zapasy oba jsem vyhrál se skorem 4:0 a z 50% mi klesla na 35%!!!Èím to je????? :x :shock: :?:
Nálada v týmu klesá po každém nákupu èi prodeji hráèe o 5%.
Roste po každém odehraném zápase (i pøátelském) o 1%,na náladu
nemá vliv výsledek zápasu.
TTS_zbynek
Team Board Member

Re: Nalada v týmu

Post by TTS_zbynek »

smallmouse wrote:
Al Campo wrote:Chtìl bych se zeptat jak se ovlivòuje nalada v tymu. Zatím jsem odehral dva zapasy oba jsem vyhrál se skorem 4:0 a z 50% mi klesla na 35%!!!Èím to je????? :x :shock: :?:
Nálada v týmu klesá po každém nákupu èi prodeji hráèe o 5%.
Roste po každém odehraném zápase (i pøátelském) o 1%,na náladu
nemá vliv výsledek zápasu.
Presne je to takhle
Roste po každém odehraném zápase a to takhle:
2x pøátelský o 1%
1x pøátelský pohár o 1 %
1x liga o 2%
1x pohár o 2 %
a to at vyhráš, remizuješ, nebo prohráš

klesá jak už napsal smallmouse pøi nákupu nebo prodeji hráèe:
za každého hráèe o 5%
Post Reply