Crestere antrenament

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Jupan[3l]u
Member of the Soccer Project Association

Post by Jupan[3l]u »

Off Topic : Si inca ceva :lol: Aici nimeni nu poate da ban, decat daca il anuntam pe Sjarel. Pe noul forum noi suntem regii (Romanii) Noi ne vom da cu pararea daca cineva va lua sau nu ban etc.
Back in SoccerProject :)
jar
Team Board Member

Post by jar »

Unul dintre promotorii noului forum e Kasmir. Cu aºa rege e mare belea. N-am incredere in el ºi deci nici în noul forum.
Jupan[3l]u

Post by Jupan[3l]u »

Ka$mir nu e nici un promotor :)) Uita-te si vezi ca nu e nici un moderator decat eu si cu un baiat. (Cei care am organizat forumu)
Jupan[3l]u

Post by Jupan[3l]u »

Ka$mir fara suparare dar strici imaginea forumului :lol: Iti multumesc pt subiectul deschis (te rog sa nu il strici) dar cica strici imaginea :?
unicool

Post by unicool »

jar wrote:Asta e... Cand n-ai moderator...
nu stiu ce ai vrut sa spui cu asta,dar daca te referi la replica mea imi recunosc vina dar nu-mi retrag cuvintele.deja ma streseaza si ma enerveaza un analfabet frustrat care se baga aiurea in toate discutiile in necunostinta de cauza.eu nu zic ca sunt expert,dar imi vad lungul nasului si daca spun ca jucatorul meu a crescut atat inseamna ca a crescut cu bug sau nu.sustin asta pana in panzele albe pentru ca stiu ca am dreptate si nu ii permit oricarui coate-goale care nu ma cunoaste sa ma jigneasca.

greseala e si a mea deoarece cunosc bine zona de unde e aceasta gluma proasta care isi spune ka$mir si totusi m-am lasat atras in prostia lui.cunosc foarte bine ce fel de oameni sunt in acea zona a craiovei.
jar
Team Board Member

Post by jar »

Sunt relativ nou în joc, dar am avut timp suficient sa remarc agresivitatea ieºitã din comun a lui Ka$mir în repetate rânduri. Deci, deºi nici ieºirea ta nu e un lucru bun, vinovatul rãmâne Ka$mir.
unicool

Post by unicool »

jar wrote:Sunt relativ nou în joc, dar am avut timp suficient sa remarc agresivitatea ieºitã din comun a lui Ka$mir în repetate rânduri. Deci, deºi nici ieºirea ta nu e un lucru bun, vinovatul rãmâne Ka$mir.
sunt constient de iesirea mea si de faptul ca nu e ortodoxa,dar am explicat motivul.nu sunt o persoana vulgara,dar daca sunt provocat in repetate randuri reactionez.imi cer scuze fata de utilizatorii forumului pe care ii deranjeaza replica mea,dar nu-mi retrag deloc cuvintele la adresa acestui neavenit.

nu il cunosc si nu ma cunoaste...nu l-am jignit si asteptam acelasi lucru din partea lui.m-a jignit odata si m-am facut ca nu vad...am trecut cu vederea...am zis ca e doar o scapare.nu ii permit unuia ca el sa ma jigneasca(apropo ka$mire este a jigni nu a jicni).nu am facut armata impreuna si nici nu am terminat aceeasi facultate....desi la cat am vazut pana acum mi-e greu sa cred ca a terminat mai mult decat un liceu.
Locked

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”