Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Ivo08-LSG
Member of the Soccer Project Association

Post by Ivo08-LSG »

frankie_doparoma.........hmm a ja SPFA nemam takze to asi neviem nijako kuknut vsak???
happyna17

Post by happyna17 »

Ivo08-LSG wrote:frankie_doparoma.........hmm a ja SPFA nemam takze to asi neviem nijako kuknut vsak???
když nemáš SPFA tak se nemùžeš kouknout
Dalighost
Team Board Member

Energie

Post by Dalighost »

Tak jeste jeden dotazek - tentokrat fyzicka a energie. Pokud to spravne chapu (z grafu SPMT), fyzicka se obnovuje automaticky, takze kdyz mam extremne vytizeneho a vycerpaneho hrace, bude stacit nechat ho proste vydechnout? Ma na hodnotu fyzicky nejaky vliv atribut energie?

A dale energie - u vytizenych hracu klesa cca o jeden bod za 5 utkani. Znamena to, ze budu muset prubezne prolozit trenink taky posilovanim energie (zatim tenhle atribut dost sidim), abych ji udrzel na stejne hladine (pripadne posilil)? Predem diky
Image

Dalighost
FC Carlisle - G.381
gustaav
Team President

Re: Energie

Post by gustaav »

Dalighost wrote:Tak jeste jeden dotazek - tentokrat fyzicka a energie. Pokud to spravne chapu (z grafu SPMT), fyzicka se obnovuje automaticky, takze kdyz mam extremne vytizeneho a vycerpaneho hrace, bude stacit nechat ho proste vydechnout? Ma na hodnotu fyzicky nejaky vliv atribut energie?

A dale energie - u vytizenych hracu klesa cca o jeden bod za 5 utkani. Znamena to, ze budu muset prubezne prolozit trenink taky posilovanim energie (zatim tenhle atribut dost sidim), abych ji udrzel na stejne hladine (pripadne posilil)? Predem diky
Na doplòovanie fyzièky má vplyv aj energia, neviem ti presne poveda aký, ale èím väèšia energia, tým viac sa dopåòa. Aj keï ove¾a podstatnejší vplyv má vek hráèa.
Energia hráèov postupne klesá, budeš ju musie dotrénova a je len na tebe, èi najprv budeš trénova ostatné skilly a energiu na záver, alebo ju priebežne doplòova.
duffy
Team President

Re: Energie

Post by duffy »

gustaav wrote:
Dalighost wrote:Tak jeste jeden dotazek - tentokrat fyzicka a energie. Pokud to spravne chapu (z grafu SPMT), fyzicka se obnovuje automaticky, takze kdyz mam extremne vytizeneho a vycerpaneho hrace, bude stacit nechat ho proste vydechnout? Ma na hodnotu fyzicky nejaky vliv atribut energie?

Na doplòovanie fyzièky má vplyv aj energia, neviem ti presne poveda aký, ale èím väèšia energia, tým viac sa dopåòa. Aj keï ove¾a podstatnejší vplyv má vek hráèa.
Energia hráèov postupne klesá, budeš ju musie dotrénova a je len na tebe, èi najprv budeš trénova ostatné skilly a energiu na záver, alebo ju priebežne doplòova.
Mozna ma energie vliv i na doplnovani fyzicky (to nevim jiste), ale kazdopadne ma vliv na to kolik ubyde hraci v zapase fyzicky. Cim vetsi energie, tim mene fyzicky zapas hrace stoji.
torpéééééédo!!!

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
gustaav
Team President

Post by gustaav »

Aha, tak možno nemá na doplòovanie vplyv. Ale èím väèšia energia, tým viac môžeš tým hráèom dáva do tela.
Dalighost
Team Board Member

Post by Dalighost »

To jsem potreboval vedet. Diky :)
Image

Dalighost
FC Carlisle - G.381
krup72

Pøímý pøestup

Post by krup72 »

Mám jeden dotaz (problém). S jedním manažerem jsem se dohodl na pøímé èástce za pøestup (já prodávám). On ji nabídl, jenže než jsem mu ho staèil odklepnout, nìkdo ho pøebil. Chci dodržet dohodu a vybrat tu nižší dohodnutou cenu, jenže se mi zjevila následující vìc:

Image

Co s tím? Jak to mám ovlivnit, aby to nevybralo samo, kam pùjde, ale najisto šel za tìch 900k podle domluvy?

Díky pøedem za odpovìï.
WEBGAME WARRIOR
Team Manager

Post by WEBGAME WARRIOR »

zajima mne kdyz jako ceskej tym ma seftrenera mladeze chorvata tak mi tet budou chodit z dorostenci pouze chorvati??

takz e pokud chci cechy musim si najmout ceeskeho seftrenera mladeze?
bandas
Team Manager

Post by bandas »

WEBGAME WARRIOR wrote:zajima mne kdyz jako ceskej tym ma seftrenera mladeze chorvata tak mi tet budou chodit z dorostenci pouze chorvati??

takz e pokud chci cechy musim si najmout ceeskeho seftrenera mladeze?
Presne jak rikas :wink:

Mam taky jeden dotaz.Je normalni ze se zamestnancum snizuje hodnoceni?Napr muj doktor uz mel 100% a ted najednou mi to hodi ze ho mam dat na kurz protoze ma jenom 89% :shock: .
Jinak jsem se rozhodl, ze svyho ceskyho seftrenera si ponecham, protoze dneska mi privedl prvniho odchvance.Doufam ze budou castji :D
13. sezona__H316 - 3.misto (3 zapasy)
14. sezona__H316 - 1.misto (87b.)
15. sezona__G106 - 4.misto (77b.)
16. sezona__G106 - ??? (postup?!)
krup72

Post by krup72 »

bandas wrote:Mam taky jeden dotaz.Je normalni ze se zamestnancum snizuje hodnoceni?Napr muj doktor uz mel 100% a ted najednou mi to hodi ze ho mam dat na kurz protoze ma jenom 89% :shock: .
Pøesne tak, obèas se sniží, buï se to musí sledovat nebo upozoròuje SPMT pøi spuštìní...

Btw. ty na mou otázku výše odpovìï nevíš?
Jumbo

Re: Pøímý pøestup

Post by Jumbo »

krup72 wrote:Mám jeden dotaz (problém). S jedním manažerem jsem se dohodl na pøímé èástce za pøestup (já prodávám). On ji nabídl, jenže než jsem mu ho staèil odklepnout, nìkdo ho pøebil. Chci dodržet dohodu a vybrat tu nižší dohodnutou cenu, jenže se mi zjevila následující vìc:

Image

Co s tím? Jak to mám ovlivnit, aby to nevybralo samo, kam pùjde, ale najisto šel za tìch 900k podle domluvy?

Díky pøedem za odpovìï.
podle mì ten kdo nabídl lepší plat tak tam ten hráè pude a neovlivníš to...
Sparta Prague - E11
Ted Spartička88 - H něco :lol:
krup72

Post by krup72 »

Jumbo wrote: podle mì ten kdo nabídl lepší plat tak tam ten hráè pude a neovlivníš to...
No jo, ale jestli si vybere toho druhýho, tak budu vypadat jako hajzl, co nedrží slovo... to se s tím fakt nedá nic dìlat?
SKS
Team President

Post by SKS »

krup72 wrote:
Jumbo wrote: podle mì ten kdo nabídl lepší plat tak tam ten hráè pude a neovlivníš to...
No jo, ale jestli si vybere toho druhýho, tak budu vypadat jako hajzl, co nedrží slovo... to se s tím fakt nedá nic dìlat?
Ne, s tim nenadìláš vubec nic.......to si musí posichrovat ten co se chce domluvit a to platem
A pokud zná aspoò trochu pravidla, dojde mu to......
duffy
Team President

Post by duffy »

krup72 wrote:
Je to tak jak rika Jumbo. Na tvem miste bych situaci vysvetlil manazerovi ktery mel hrace slibeneho. Bud to riskne, nebo treba bude za jistotu ochoten neco malo priplatit - pak je nejlepsi to provest bez vahani v momente kdy jste oba online.
torpéééééédo!!!

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”