Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Team Board Member
Energie
Tak jeste jeden dotazek - tentokrat fyzicka a energie. Pokud to spravne chapu (z grafu SPMT), fyzicka se obnovuje automaticky, takze kdyz mam extremne vytizeneho a vycerpaneho hrace, bude stacit nechat ho proste vydechnout? Ma na hodnotu fyzicky nejaky vliv atribut energie?
A dale energie - u vytizenych hracu klesa cca o jeden bod za 5 utkani. Znamena to, ze budu muset prubezne prolozit trenink taky posilovanim energie (zatim tenhle atribut dost sidim), abych ji udrzel na stejne hladine (pripadne posilil)? Predem diky
A dale energie - u vytizenych hracu klesa cca o jeden bod za 5 utkani. Znamena to, ze budu muset prubezne prolozit trenink taky posilovanim energie (zatim tenhle atribut dost sidim), abych ji udrzel na stejne hladine (pripadne posilil)? Predem diky
Re: Energie
Na doplòovanie fyzièky má vplyv aj energia, neviem ti presne poveda aký, ale èím väèšia energia, tým viac sa dopåòa. Aj keï ove¾a podstatnejší vplyv má vek hráèa.Dalighost wrote:Tak jeste jeden dotazek - tentokrat fyzicka a energie. Pokud to spravne chapu (z grafu SPMT), fyzicka se obnovuje automaticky, takze kdyz mam extremne vytizeneho a vycerpaneho hrace, bude stacit nechat ho proste vydechnout? Ma na hodnotu fyzicky nejaky vliv atribut energie?
Energia hráèov postupne klesá, budeš ju musie dotrénova a je len na tebe, èi najprv budeš trénova ostatné skilly a energiu na záver, alebo ju priebežne doplòova.
Slovenské ligy: http://sp-slovakleague.ic.cz/
Re: Energie
Mozna ma energie vliv i na doplnovani fyzicky (to nevim jiste), ale kazdopadne ma vliv na to kolik ubyde hraci v zapase fyzicky. Cim vetsi energie, tim mene fyzicky zapas hrace stoji.gustaav wrote:Na doplòovanie fyzièky má vplyv aj energia, neviem ti presne poveda aký, ale èím väèšia energia, tým viac sa dopåòa. Aj keï ove¾a podstatnejší vplyv má vek hráèa.Dalighost wrote:Tak jeste jeden dotazek - tentokrat fyzicka a energie. Pokud to spravne chapu (z grafu SPMT), fyzicka se obnovuje automaticky, takze kdyz mam extremne vytizeneho a vycerpaneho hrace, bude stacit nechat ho proste vydechnout? Ma na hodnotu fyzicky nejaky vliv atribut energie?
Energia hráèov postupne klesá, budeš ju musie dotrénova a je len na tebe, èi najprv budeš trénova ostatné skilly a energiu na záver, alebo ju priebežne doplòova.
torpéééééédo!!!
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
(\__/)
(O.o )
Aha, tak možno nemá na doplòovanie vplyv. Ale èím väèšia energia, tým viac môžeš tým hráèom dáva do tela.
Slovenské ligy: http://sp-slovakleague.ic.cz/
-
- Member of the Soccer Project Association
Pøímý pøestup
Mám jeden dotaz (problém). S jedním manažerem jsem se dohodl na pøímé èástce za pøestup (já prodávám). On ji nabídl, jenže než jsem mu ho staèil odklepnout, nìkdo ho pøebil. Chci dodržet dohodu a vybrat tu nižší dohodnutou cenu, jenže se mi zjevila následující vìc:

Co s tím? Jak to mám ovlivnit, aby to nevybralo samo, kam pùjde, ale najisto šel za tìch 900k podle domluvy?
Díky pøedem za odpovìï.

Co s tím? Jak to mám ovlivnit, aby to nevybralo samo, kam pùjde, ale najisto šel za tìch 900k podle domluvy?
Díky pøedem za odpovìï.
-
- Team Manager
Presne jak rikasWEBGAME WARRIOR wrote:zajima mne kdyz jako ceskej tym ma seftrenera mladeze chorvata tak mi tet budou chodit z dorostenci pouze chorvati??
takz e pokud chci cechy musim si najmout ceeskeho seftrenera mladeze?

Mam taky jeden dotaz.Je normalni ze se zamestnancum snizuje hodnoceni?Napr muj doktor uz mel 100% a ted najednou mi to hodi ze ho mam dat na kurz protoze ma jenom 89%

Jinak jsem se rozhodl, ze svyho ceskyho seftrenera si ponecham, protoze dneska mi privedl prvniho odchvance.Doufam ze budou castji

13. sezona__H316 - 3.misto (3 zapasy)
14. sezona__H316 - 1.misto (87b.)
15. sezona__G106 - 4.misto (77b.)
16. sezona__G106 - ??? (postup?!)
14. sezona__H316 - 1.misto (87b.)
15. sezona__G106 - 4.misto (77b.)
16. sezona__G106 - ??? (postup?!)
-
Pøesne tak, obèas se sniží, buï se to musí sledovat nebo upozoròuje SPMT pøi spuštìní...bandas wrote:Mam taky jeden dotaz.Je normalni ze se zamestnancum snizuje hodnoceni?Napr muj doktor uz mel 100% a ted najednou mi to hodi ze ho mam dat na kurz protoze ma jenom 89%.
Btw. ty na mou otázku výše odpovìï nevíš?
-
Re: Pøímý pøestup
podle mì ten kdo nabídl lepší plat tak tam ten hráè pude a neovlivníš to...krup72 wrote:Mám jeden dotaz (problém). S jedním manažerem jsem se dohodl na pøímé èástce za pøestup (já prodávám). On ji nabídl, jenže než jsem mu ho staèil odklepnout, nìkdo ho pøebil. Chci dodržet dohodu a vybrat tu nižší dohodnutou cenu, jenže se mi zjevila následující vìc:
Díky pøedem za odpovìï.
Sparta Prague - E11
Ted Spartička88 - H něco
Ted Spartička88 - H něco

-
No jo, ale jestli si vybere toho druhýho, tak budu vypadat jako hajzl, co nedrží slovo... to se s tím fakt nedá nic dìlat?Jumbo wrote: podle mì ten kdo nabídl lepší plat tak tam ten hráè pude a neovlivníš to...
Ne, s tim nenadìláš vubec nic.......to si musí posichrovat ten co se chce domluvit a to platemkrup72 wrote:No jo, ale jestli si vybere toho druhýho, tak budu vypadat jako hajzl, co nedrží slovo... to se s tím fakt nedá nic dìlat?Jumbo wrote: podle mì ten kdo nabídl lepší plat tak tam ten hráè pude a neovlivníš to...
A pokud zná aspoò trochu pravidla, dojde mu to......
Je to tak jak rika Jumbo. Na tvem miste bych situaci vysvetlil manazerovi ktery mel hrace slibeneho. Bud to riskne, nebo treba bude za jistotu ochoten neco malo priplatit - pak je nejlepsi to provest bez vahani v momente kdy jste oba online.krup72 wrote:No jo, ale jestli si vybere toho druhýho, tak budu vypadat jako hajzl, co nedrží slovo... to se s tím fakt nedá nic dìlat?Jumbo wrote: podle mì ten kdo nabídl lepší plat tak tam ten hráè pude a neovlivníš to...
torpéééééédo!!!
(\__/)
(O.o )
(\__/)
(O.o )