Ghidul Incepatorului
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: transferuri gratis
nu. nu poti alfa. dar iti dau un sfat. nu lua jucatorii gratis k o sa te duca la faliment
Revenit 

pai da dar la toti jucatorii ultimele 2 sunt pe rosu si de x toti fundasii au ultimele 2 pe rosu la fel,mijlocasii au tot ultimele 2 pe rosii la fel,atacantii la fel portarii la fel(unii mai abtrani au mai multe pe rosu)asta inseamna ca nu trebuie sa ii antrenez pe ultimele 2 chestii adik pe alea rosii?
-
Pe alea rosi nu le mai antrenezi! Antrenezi tot ce este cu albastru!Viper^ wrote:pai da dar la toti jucatorii ultimele 2 sunt pe rosu si de x toti fundasii au ultimele 2 pe rosu la fel,mijlocasii au tot ultimele 2 pe rosii la fel,atacantii la fel portarii la fel(unii mai abtrani au mai multe pe rosu)asta inseamna ca nu trebuie sa ii antrenez pe ultimele 2 chestii adik pe alea rosii?

Aiureli
Nu vi se pare o porcarie sa antrenezi la o abilitate si sa iti scada alte 3?
Pe cand ajung la 80 % de la 0% la o abilitate tre sa reantrenez alte 3 care mi-au scazut cu cel putin15% fiecare.Mi se pare stupid.
Inteleg sa scada ,dar daca scad asa rapid e o munca de Sisif.
Pe cand ajung la 80 % de la 0% la o abilitate tre sa reantrenez alte 3 care mi-au scazut cu cel putin15% fiecare.Mi se pare stupid.
-
Re: Aiureli
De cand joc acest joc l-am lasat pe antrenor sa-mi antreneze jucatorii shi nu am avut probleme de genul acesta. El antreneza mai intai cele 2 skill-uri importante shi apoi pe fiecare skill in parte mentinandu-le la un echilibru aproape perfect.mariusluc wrote:Nu vi se pare o porcarie sa antrenezi la o abilitate si sa iti scada alte 3?
Stiu k majoritata de pe aici antrenati voi jucatori dar am incercat shi eu asa shi nu mi-a mers prea bine, adik:
-l-am antrenat la cele 2 importante apoi am zis sa-l antrenez la rezistenta. Pana s-a antrenat la rezistenta mi-au scazut cele doua cu 20% fiecare, apoi antreneazale din nou, shi scade putin rezistenta....shi tot asa cu toate skill-urile.
Eu am ajuns la concluzia k e mai bine sa-l las pe antrenor sa-si faca treaba.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
- Fan
Re: Aiureli
Am sa incerc si eu.Multumesc de sfat.cercel_jr wrote:Eu am ajuns la concluzia k e mai bine sa-l las pe antrenor sa-si faca treaba.
-
Treci managerul respectiv la lista cu contacte. Te duci pe lista cu contacte shi apoi dak este online vei vedea pe coloana cu "ultima logare" ora la care s-a logat. Dak acea ora este scrisa ingrosat atunci inseamna k este online. Dak nu inseamna k este offline.
Manager: cyp
-
- Assistant Manager
Buna
Am si eu o 9intrebare... cum fac ca spiritul echipei sa creasca? momentan e la 69% si creste foarte greu cu cate 1 procent-doua... am vazut la alti manageri ca au 100%... si inca ceva: in ce masura influenteaza spirtul echipei evoluria jucatorilor din teren????